Tinndahn o Blondie

(tv: Jim Tinndahn, Bandidos Europapresident och th: ”Blondie” Hells Angels)

Bent Svane ”Blondie” Nielsen, en av grundarna av danska Hells Angels besköts vid bilen framför ögonen på sin 17-årige son. Han undkom med skottskadade ben. Nu har två gubbar från det gamla gardet utsatts för attentat, ”Jönke” och ”Blondie”, båda med filthy few -märket på västen, dvs dom har dödat för HA.

1983 knivdödade Blondie två medlemmar ur rivaliserande Bullhit, som dristat sig att besöka HA:s stamlokus Söpromenaden i Köpenhamn.  Jönke sköt 1984 ner Bullshit-presidenten ”Makrellen” med K-pist när denne tillsammans med frun skulle sätta sig i bilen. Makrellen glömde oturligt nog sitt vapen i huset, men de hade bråttom så han gick inte tillbaks för att hämta det. Detta blev slutpunkten på ett blodigt krig mot dåvarande Bullshit, som strax därefter lade ner sin verksamhet. Några gamla Bullshitmedlemmar var sedermera med och bildade danska Bandidos.

Sedan en tid befinner sig HA i Danmark i krig med invandargäng som inte tänker låta sig domineras. Jönke blev  knivhuggen december 2007 och nu blev alltså Blondie beskjuten. Båda klarade sig dock utan större skador. Hur länge kommer dom att ha turen med sig vid sådana här attentat?

Min bedömning är att det blir svårt om inte omöjligt för HA att besegra dessa invandrargäng som man besegrade Bullshit.  Av flera skäl. Dels är HA och dess sympatisörer mycket mer synliga med sina västar och kan lätt avlyssnas av polisen. Polisen känner till dom flesta, om inte alla medlemmarna! Och de identifieras också mycket lättare än/av invandrargängen vilket förstås gör dom mer sårbara.

Invandrargängen, väsentligen muslimer, pratar arabiska och kan därmed inte tjyvlyssnas tillnärmelsevis som HA. De har importerat sin extremt våldsamma kultur från mellanöstern. Och de är framförallt väldigt många! De kommunicerar via mobil och samlar blixtsnabbt ihop ett stort gäng vid behov. Dom är inte rädda för HA och poliserna fruktar invandrargängen mer än dom fruktar HA, när det gäller repressalier.

HA är välorganiserade med stark disciplin, samt en stor internationell organisation i ryggen. Dom är dock utelämnade till sig själv att sköta detta krig. Man kan inte massimportera HA-medlemmar från utlandet förstås. Invandrargängen är löst sammanhållna med sämre organisation och disciplin.  Jag är dock förvånad över att det har gått så pass lugnt till som det verkar ha gjort.

HA har dock startat en omfattande rekryteringskampanj till sin stödorganisation AK81. Man har slopat kravet på motorcykel vilket har skapat en anstormning av intressenter. Ifall HA kan matcha invandrarnas numerär så utjämnas styrkeförhållandena.

Vem håller jag på då?

Invandrarledaren ”lille A” applåderade när danskar dog i Afghanistan. Det var jävligt svinaktigt och kritiserades hårt av HA-ledaren Brian Sandberg! Invandrargängen är dessvärre muslimer i själ och hjärta  Båda grupperingarna är busar. Men HA är våra busar!

EXP HA-grundaren sköts i Köpenhamn
SVD Höjdare inom Hells Angels skjuten
DN Höjdare inom Hells Angels skjuten
SDS Toppnamn i Hells Angels skjuten i sin bil
HD Hells Angels-veteran skjuten i benet
Berlinske Tidende Skudt ned for øjnene af sin søn
Ekstrabladet  Politi: De ventede på ham
About these ads