Också! Det är naturligtvis så att kvinnan  även utnyttjar mannen för att få uppehållstillstånd och pengar i Sverige! Hallå! Vem fattar inte det?

Inledningsvis: det finns jättebra svenska killar som bara blivit förälskade i Thailändska tjejer och vice versa. Och så lever dom lyckliga här eller där med barn. Det är ett faktum. Nedan pratar jag om dom andra:

Vem tror ni betalar hennes flygbiljett hit, och hennes uppehälle tills hon kommer igång här? Det finns Thailändska kvinnor som har satt i system att ha kontakt med många västerländska män samtidigt. Dom ber alla männen skicka pengar till flygbiljetter, vilket många gör. Sen kommer dom aldrig, utan bara kasserar in pengarna.

Glöm inte att många av männen, inte alla, verkligen är förälskade i kvinnorna.

När hon väl fått sitt permanenta uppehållstillstånd kanske hon skiljer sig. Båda har utnyttjat varandra. Mannen får sex och ”kärlek”. Kvinnan får pengar och sitt uppehållstillstånd.

Självklart måste kvinnan i dom fallen ge mannen sex för detta, eller hur? Eller skulle han ägna sig åt välgörenhet? Kanske dags att vakna upp ur Törnrosa-sömnen?

Och ifall man skiljs innan det permantenta uppehållstillståndet erhållits, så räkna lugnt med att mannen beskrivs som en elak, egoistisk hustrumisshandlare. Allt för att öka sympatierna för henne och öka chanserna att hon ändå får stanna. Sådana finns förstås också, problemet är att ALLA ”är” sådan när kvinnan tjänar på den beskrivningen!

Ibland är kvinnan seriös i sina känslor till mannen och ibland älskar mannen verkligen kvinnan. Som i alla andra förhållanden kanske det ändå inte funkar.

Ibland är det en ensidig förälskelse medan andra parten bara utnyttjar. Och självklart förekommer ett ömsesidigt utnyttjande, ”ge mig pengar och uppehållstillstånd så får du sex och kärlek”! I dom fallen ligger det i sakens natur att mannen skaffar en ny när hon fått uppehållstillståndet.

Och funkar det inte alls så kanske hon inte hinner få uppehållstillståndet. That´s just part of the game! Ge dig inte in i leken om du inte leken tåler!

Vidare gifter sig många svenska kvinnor med amerikanare, därför att det är praktiskt taget omöjligt att få grönt kort (arbets- och uppehållstillstånd) i USA på annat sätt.

Många svenskar jobbar svart i USA, MÅNGA! Så vi har massor med papperslösa ”flyktingar” där, men dom föredrar det framför att vistas i denna skitkalla trista håla! Dom är andra klassens medborgare liksom utlänningar som jobbar svart här.

Svenskar utnyttjas i ännu rikare länder på samma sätt som Thailändskor utnyttjas i Sverige! Whats the big deal? Så funkar världen! Smell the coffee!

Ifall en svensk flyttar till Saudiarabien och tjänar 3 gånger så mycket som hemma, är han utnyttjad då? En slav? Knappast enligt svensken, men om han ändå tjänar hälften mot en infödd kollega, så är han ju det enligt vår retorik. Han är ju underbetald, grovt underbetald!

Vi ägnar oss ofta åt hyckleri och ljugeri, där mannen är en gris och kvinnan ett oskyldigt offer.

Slutligen, jag älskar Thailand och thailändarna! Man kan inget annat!

Läs mer”Han hade haft fyra kvinnor före mig”

Lagen står på mannens sida

  • Polischefen misstänks för fler brott
  • ”Jag tvingades tatuera in hans namn”
  • ”Jag jobbade för honom utan lön”
  • Fem män som systematiskt har utnyttjat kvinnor
  • Allt fler thailändskor söker nytt liv i Sverige
  • Regler för fruimport ses över
  • Migrationsministern öppnar för hårdare kontroll.
  • About these ads