Den konservative debattören Roland Poirier Martinsson har idag en artikel i Svenska Dagbladet. Den kan inte kallas annat än ett lågvattenmärke.

Kort sagt går artikeln ut på att muslimsk massinvandring är välgörande, eftersom Svenskarna annars utarmas kulturellt (”we will be stupid”, som Pris uttrycker det). Ingen vettig människa kan invända mot att främmande kulturer normalt är berikande. Detta innebär dock inte att alla kulturer i alla doser är berikande!

För den som då och då öppnar en tidning, då och då ser ett nyhetsprogram, framstår det som uppenbart att muslimsk massinvandring medför stora problem. Om inte, visa på något kristet land som inte drabbats av problem efter sådan invandring. Se på Libanon t ex, härjat av mångåriga inbördeskrig.

Med muslimsk invandring får vi, förutom kulturen, även politiska islam och en massa annat elände på köpet, inklusive terrorism. Tror någon frisk människa annat än att homofobin, att antisemitismen ökar, att kvinnans rättigheter och yttrandefriheten försvagas?

Martinsson skriver bl a ”Islams intellektuella tradition, andlighet, sociala värden och moraliska övertygelser är en åder av friskt vatten.”  Alla kulturer har förmodligen friskt vatten, så långt har han rätt. Men uppenbart är också att islam har ovanligt mycket giftigt vatten också! Vatten som förgiftat hemländerna och givit upphov till de största flyktingvågorna i modern tid! Och eländet ser inte ut att få något slut heller! Eländet fortsätter decennium efter decennium utan någon förbättring.

Att islams bidrag till högre vetenskap är noll, förbigås med tystnad. Däremot har det lilla judiska folket massor med Nobelpristagare och kan inte betecknas annat än som hörnpelare i våra västerländska civilisationer! Trots århundaden av pogromer och Holocaust! Det säger mig att något fattas islam, medan något riktigt värdefullt finns inom judendomen.

Tror han verkligen själv på tramset, eller vill han bara ställa in sig hos PK-etablissemanget? Jag har twittrat mina oförblommade åsikter, men inte fått något svar.

Han konstaterar att muslimerna skall avhjälpa vår kulturella ”syrebrist”.  Den ”hjälpen” betackar jag mig för! Med muslimsk massinvandring kommer även politiska islam, en rutten kvinnosyn, homofobi, antisemitism, terrorism etc. Det är fan inte värt det! Tack, men nej tack! Jag föredrar syre från kulturer som bevisligen kan samexistera med våra västerländska kulturer. Islam har uppenbara problem på den fronten!

Vad är det för fel på buddhistisk, hinduisk, judisk massinvandring? Eller måste vi hålla tillgodo med en ideologi enkom för att den skapat outhärdliga problem i hemländerna? Indikerar det att islam är bra för samhället?

Efter att först ha konstaterat att förnekandet av kvinnors frihet och förföljelsen av judar är ett ”mycket stort problem” så blir hans lösning: fortsatt massinvandring! Dåraktigt är bara förnamnet!

Den konservative och invandringen

hogern-maste-forsta-att-breivik-agerade-politiskt

About these ads