Islam växer så det knakar i Sverige. Och islam är oförenligt med yttrandefrihet. Dom vill inget hellre än att censurera oss. Dock är dom än så länge i kraftigt underläge, men vissa vågar ändå censurerar svenskarna redan idag, t ex Iraniern Behrang Miri, Kulturhusets konstnärlige ledare för barn- och ungdomsverksamheten. Återigen en jävla väst-hatare! Vad fan flyttar dom till ett kristet land för? För att parasitera på vårt land förstås! Sverige är nog perfekt för islamofascisterna. Dom kan fritt uttrycka sina åsikter samtidigt som dom kan förespråka för censur av oss övriga!

Han har nu tagit bort alla Tintin album ut Tiotretton´s biblitotek! Han stämplar all Tintin litteratur som rasistisk. Samtidigt som muslimerna med våld försöker skrämma oss till att censurera islamkritik.

Precis som DN:s Birgitta Rubin försiktigt skriver: ” Med kritiska glasögon tror jag att minst halva världslitteraturen kan uppfattas som fördomsfull och potentiellt skadlig….”

Anser Behrang att även Koranen bör förbjudas? Den innehåller över 500 rasistiska verser, som att judar och kristna bör brinna i helvetet! Men om den lär han tiga!  http://skepticsannotatedbible.com/Quran/int/long.html

Detta är bara början. Tro mig! Kom inte hit och censurera oss!!! Gillar du censur: åk tillbaks till dig j**la hemland! Försök fatta att yttrandefrihet är viktigt för oss.

Tillägg: Nu har en svensk på Kulturhuset dragit  Behrang i örat och censur-beslutet  återtogs. Men islamofascismen hann visa sitt rätta ansikte! Problemet är också att islamofascisterna har en gräddfil in i vårt etablissemang. Kort sagt svenskar diskrimineras medan muslimer glider in på en räkmacka. Utan kompetens och framförallt utan våra upplysningsideal!

utrensningen-vacker-dubbla-kanslor-hos-mig

kulturhusets-nya-chef-kastar-ut-tintin

bakgrund-tintin-och-rasismen

About these ads