Taliban-kommentarer

Här ligger alla kommentarer som fanns under ”Sverige blir muslimskt”
64 kommentarer Leave a comment.
 1. On 04 december 2009 at 14:27 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

  Klartexten:
  Nej, först erbjöd man honom till USA. I Pakistan hade han avrättats utan tvekan, det är ju i praktiken en delstat i USA.
  al-Qaida är bara en cell med typ 5 medlemmar, en propagndacell. Hela poängen med CIA:s idé var ju ett olänkat nätverk där varje cell arbetar helt självständigt med enbart ideologisk styrning. Så nej, al-Qaida låg definitivt inte bakom, men cellen som utförde det var ganska säkert skapade med ideologiskt underlag från al-Qaida.

 2. On 04 december 2009 at 10:35 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

  Klartexten:
  Nej jag vet inte vad du anser om oljefrågan. Du verkar ju stödja kriget, så det borde betyda att du är för att ockupera länder för att ta deras naturresurser.

  Ja idag skulle talibanerna helt säkert ta över om USA lämnade landet. Samma sak om de lämnar landet om 10 år efter att ha spenderat tillräckligt med pengar för att avskaffa världssvälten och ge alla barn i världen skolgång och läkarvård i flera år.
  MEN om USA aldrig gått in, utan bara slutat stödja talibanerna, då hade talibanerna förlorat makten och antagligen inte funnits kvar idag.

  Fast talibanerna hade ju inget med kriget att göra, det var bara oljan som var motivet.

  • On 04 december 2009 at 11:06 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

   Jag vill minska oljeanvändningen. Vi måste gå in för att byta ut bensindrivna fordon t ex. Men måste vi ha oljan så måste vi!
   Att USA har gjort många misstag kan vi nog enas om.

   • On 04 december 2009 at 11:12 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

    Men om USA aldrig gått in och istället slutat stödja talibanerna så hade ju oljan i Afghanistan kunnat utvinnas (inte ännu kanske, men det skulle väl varit stabilt omkring 2015) och då kunde vi ju ha köpt den istället för att försöka stjäla den.

    Du hade dessutom sluppit afghaner i Sverige, och de afghanska muslimerna hade fått förtryckas precis som de (enligt dig) vill.

 3. On 04 december 2009 at 9:19 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

  Nej jag vill inte att Sverige ska bli muslimskt, jag hoppas att allt hokus pokus försvinner ur landet.
  Men islam är det minsta problemet, det finns betydligt mer kristna än muslimer. Det finns dessutom fler störda uppfattningar som man borde göra sig av med, sådana som dina t.ex. Det är också betydligt större problem om sådana som du får makt, då har vi talibanstyre, men med en bibel under armen istället.

  • On 04 december 2009 at 9:34 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

   Först enas vi om att jag är en ateist och sen har jag bibeln under armen. Som vanligt är du förvirrad!

   Du säger att såna som mig har en ”störd uppfattning”. Men du har väldiga problem med att argumentera för din sak. Jag låter dig skriva, men du du verkar bli alltmer desperat, som en trängd råtta! Du har knappast lyckats visa att jag har fel på någon väsentlig punkt! Du bara kvider i största allmänhet! Du är på väg att göra bort dig totalt! Skärp till din argumentation!

   Du vill inte ha ett muslimskt Sverige, men vägrar fatta att dom fyrfaldigats till 20 % år 2050. Har majoritet år 2080 som det ser ut. Du tycker att kristna är det största hotet! OK då vet vi din inställning om kristna!
   Då är min följdfråga, ifall du tror att muslimerna kommer att öka även i framtiden, och i så fall, önskar du det?

   • On 04 december 2009 at 10:22 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

    Vi enades om att jag är ateist. Jag trodde att du var kristen.

    Ja du vill ju ungefär samma saker som är problemet med radikala islamister. Tortyr, omänskliga straff, avrättningar, förbud av andra uppfattningar osv.

    Om de fyrfaldigas så handlar det om 1,6% för Sveriges del, inget mot de ca 10% som är kristna idag.
    Men sen finns det ingen risk att de fyrfaldigas under de kommande 40 åren. USA orkar inte hålla igång sina krig så länge och om 40 år är nog inte oljan lika viktig.

    Nja, det är lite svårt att sia om. Nu går ju den social utvecklingen baklänges så religion verkar öka, fascism verkar öka osv. Men det är oundvikligt att religion kommer att försvinna med tiden, frågan är bara vilka tidslängder vi pratar om.
    Jag skulle tro att Islam i Sverige ökar med invandringen under de kommande 10 åren, kanske upp till 1% av befolkningen. När invandringen avtar så assimileras muslimerna tills de nästan försvunnit.
    Men då kommer du ju ha glömt bort Islam och börjar klaga på den religion som kommer med den tidens invandrare.

 4. On 04 december 2009 at 9:15 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

  Till Klartextens svar till lövet nedan:

  Talibanerna var ju bara glada att få en chans att bli av med bin Laden som varit en vagel i ögat på dem länge. En allmänt populär person som hädade genom att använda TV, video mm samt ge ut ljudband med musik! Dessutom var han ju inte nationalist och han var wahhabist, något Talibanerna inte tålde.

  USA behövde ju inte förhandla. De var nära allierade med Talibanerna och det handlade om ett samtal och sedan en hämtning. Det fanns bara två länder som erkände talibanerna som Afghanistans legitima regim, USA och Pakistan.
  Vi som har minne längre än en fruktfluga minns konflikten i Afghanistan föra 2001, och kritiken mot USA:s band med talibanerna.

  • On 04 december 2009 at 9:39 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

   Har själv klagat på USA:s dubbelmoral i mina inlägg. Hur som helst så tycker jag det var skitbra att man sparkade ut talibanerna. No sweat!

   • On 04 december 2009 at 10:14 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

    Fast man sparkade ju inte ut Talibanerna. Samma krigsherrar som var allierade med USA före 2001 och kallade sig talibaner är också nu allierade med USA.
    Problemet är bara att motståndet tagit till sig talibanernas ideologi, samt att ju mer förtryck USA utövar desto fler sällar sig till talibanerna.

    Om USA enbart hade slutat stödja Talibanerna så hade de förlorat kriget på ett halvår och islamistiska fronten hade fått makten (det är ju deras ideologi som styr nu men med samma krigsherrar som innan). De är ju inte så bra de heller, men flera resor bättre än talibanerna.

    Fast nu handlade ju inte kriget om talibaner eller islamistiska fronten. Det handlar om en väldigt gammal Amerikansk dröm om att få tillgång till den centralasiatiska oljan. Dels finns världens största oexploaterade fyndigheter av gas och olja i Afghanistan. Men främst så gäller det att kunna transportera olja från centralasien till indiska oceanen. USA har varit inblandad i konflikterna i Afghanistan sedan före andra världskriget pga denna dröm. Det var också därför man stödde talibanerna.

    • On 04 december 2009 at 10:27 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

     Du vet vad jag anser om olje-frågan. För min del kan USA lämna Afghanistan. Tror bara att folket skulle lida oerhört. Jag tror att talibanerna skulle ta över.

 5. On 03 december 2009 at 15:45 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

  Jasså, var samhället så innan det sekulariserades? Annars kom det ju en massa trevliga saker med kristendomen till vårt land, bestialiska straff, kriminalisering av otrohet och utomäktenskapligt sex, kvinnans underordning, krav på huvudduk mm mm.

  Försöker folk sticka från muslimska länder där inte kristna för krig?

  Varför skulle muslimer fly från muslimska länder om de vill ha det som i muslimska länder??

  • On 03 december 2009 at 16:39 Josefine Said: |Redigera det här

   If you are an atheist as you say,why you are going blue in your face defending muslims and critisizing christians.

  • On 03 december 2009 at 16:54 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

   Hur länge skall du tjata om hur det var förr? Nutiden är det viktiga!

   Dom vill slippa krig, svält och elände men begriper inte att islam är grundorsaken till deras elände. När dom har majoritet här blir det här som i övriga muslimska länder. Dom försöker fly till väst från alla muslimska länder, möjligen undantaget Saudiarabien.

   En fråga till dig: vill du att Sverige blir muslimskt?

   • On 03 december 2009 at 20:08 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

    Du hävdar ju att kristendom skapar demokrati, trots detta hade vi bakåtsträvande barbariska samhällen i alla kristna länder ända tills sekulariseringen. Ju mer kristna länderna var desto längre innan demokrati och t.ex. släppande av kolonier, avskaffande av slavar osv.

    • On 04 december 2009 at 6:14 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

     Det väsentliga är hur det är i modern tid, begriper du inte? Jag har försökt förklara detta för dig flera gånger nu, men du verkar inte fatta!

   • On 03 december 2009 at 20:10 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

    Så muslimerna önskar sig samhällen med elände, men sedan vill de lämna de samhällena för att skapa elände i andra samhällen, fast de tycker inte om det?

    Din förvirrade fascism blir bara mer och mer vårdmässig.

    • On 04 december 2009 at 6:24 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

     Dom flesta muslimer önskar inte elände, men får det pga islam ändå! Dom flyr från förtryck, krig, oroligheter, fattigdom, men fattar inte att allt detta bottnar i islam! Det är omedvtetet m a o. När sen islams inflytande ökar i samhället får väst samma problem som dagens muslimska länder! Men då finns det ingenstans att fly!

     Tecken på detta finns redan i Rosengård. delar ev Storbrittanien, Norrebro etc.

     Skall vi komma vidare på ett fruktbart sätt, så krävs det att du besvarar väsentliga frågor jag ställer! Rubriken är ”Sverige blir muslimskt” så det är det viktiga! Du vägrar besvara frågan om du vill att Sverige blir muslimskt?

     Det är en övergripande fråga som kräver ett svar!

  • On 04 december 2009 at 9:43 Il Padre Said: |Redigera det här

   Jag känner äkta och ren förtvivlan över att Sveriges nuvarande riksdagspartier vägrar att diskutera och se hotet! När tog den politiska korrektheten över och hur? Borde inte fenomenet behandlas som en dödlig sjukdom för superhög virulens? Med den här utvecklingen med muslimska flyktingar som får PUT och sedan tillhörande obligatoriska anhöriga hit kommer vi om cira 4 decennier ha ett oåterkallerligt helt förändrat samhälle där vi alla lyder under sharia. NEJ så vill jag INTE att mina barn och barnbarn ska ha det! Absolut inte! På inga villkor, kosta vad det vill! DEN ENDA MÖJLIGHET JAG SER är att RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA som idag inte alls enligtt Jan G är varken främlingsfientligt ellelr nazistiskt, men behöver snygga till både medlemsförteckning och partiprogram, helt enkelt i stora stycken är ett ofärdigt, inkomplett parti! — Just nu kommer den muslimska vågen från Irak och Somalia och vad vi behöver tillägna oss i Sverige det är att islam inte är likt någon annan religion eftersom den har krav på att implementeras i statsapparaten och alla människors dagliga liv i detalj. Man skiljer på orena otrogna och rena trogna, dvs svart eller vitt. Även en inte helt renlärig muslim som anpassat sig (assimilerat) till det icke muslimska samhälle man lever i betraktas av de renläriga, alltmer radikala islamistyerna som ”otrogna” och bekymre4t är då att religionen föreskriver att alla otrogna, dvs alla som inte är bokstavstrogna Koranen, inte är islamist, skall ellimineras! Jag begriper inte varför normalintelligenta personer inte förstår det! Är politiker, kristna och andra religioners företrädare helt enkelt dumma som inbillar sig att de kommer att gå fria genom att hålla sig väl med islams tolkare, eller är de infekterade av något som påverkar hjärnfunktionerna?

   Ryssland, Turkiet och Thailand har hittills lyckats hålla dem stången hjälpligt med militär, men inte utan offer genom blodiga terrordåg. Vill vi ha det som man har det i de länderna i Sverige?

   Normalt just nu är svenskar fortfarande i majoritet, men vad händer den dag när muslimer är det? Det är alltid radikala, politiska islamister och imamer som har sista ordet i samhällen med muslimska majoritetsbefolkningar. Det är där vi ser rabblandet i koranskolor lika talrika som grässtråna i en gräsmatta! Det är därför vi inte behöver tvivla på vad som skulle hända demokratin i Sverige heller.

   Ja vad gör man om inte SD:s platser i riksdagen hjälper när det gäller islams hunger efter världsherravälde och krav på en livsstil som barkar rakt åt helbvete med vetenskap, forskning,lagatiftningar, rätten att fritt få skriva och tala.demokratin? Har det inte redan hunnit gå så långt att Sverige för att verkningsfullt kunna motverka utbvecklingen, samtidigt behöver blunda för fler protester från FN och olika människorättsorganisationer? Är det sådant som gör att politikerna inte gör något, att de anser slaget redan är förlorat? Kommer huvuddekapiteringarna bli ”lördagsnöje” på samma vis på svenska torg som i Saudiarabien? Har svenska politiker tänkt på att den beskyllda främlingfientligheten kanske i själv verket skall förstås som befogad främlingsrädsla, en rädsla som också angår dem, deras barn och barnbarn? Vad tänker dom med?

   • On 04 december 2009 at 9:51 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

    Liksom du har jag undrar hur folk kan vara så dumma att dom inte ser klart. Läs profanum_vulgus inlägg så inser du hur djup dumheten är i detta land. En bildad man, men totalt förblindad! Dom tycks ha en mental spärr mot sunt förnuft!

   • On 04 december 2009 at 9:54 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

    Men USA har inte förmåga att föra krig i fyra decennier till, så flyktingvågen kommer inte pågå så länge. Antagligen har USA eller om de inte finns längre någon annan startat krig någon annan stans så att era barn får nya uppfattningar att hata. När oljan börjar minska i värde så är det väl odlingsbar mark som krigen kommer handla om, och det har ju muslimer ont om. Det blir väl katoliker i sydamerika kanske som blir hotet då.

    Sedan borde ni faktiskt ägna några minuter åt att studera den religion som ni är så rädda för. Den är en kopia av kristendomen, Muhammed trodde t.o.m att han var kristen efter resan till Jerusalem. En stor skillnad är dock att islam skiljer på vantrogna och otrogna, det kan vara vettigt att lära sig den skillnaden.

    Turkiet är ju ett muslimskt land.

    Nejdå, radikala muslimer har oftast inte så stor makt i muslimska länder. Det är ju bara i ett fåtal som de har makten, Iran och Saudiarabien är de enda jag kan komma på.

    Hör du hur likt nazismens inställning till judendomen din inställning till islam låter?

    • On 04 december 2009 at 10:09 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

     Ifall USA inte agerar världspolis så slaktar muslimerna varandra med fortsatta flyktingvågor. Sen är dom majoritet här och slakten fortsätter här. Detta är prognosen.

     När muslimerna väl har makten så vet du aldrig villka som dominerar, fundamentalisterna eller de moderata. Dessutom är fundamentalismen växande. Har vi problem idag när dom är 5 %, hur blir det inte när dom är över 50 % , 10 gånger mer. Samhället blir fruktansvärt!

     Antingen visar du likheten mellan nazismens och mina åsikter eller så slutar du nämna det!

     Jag studerar Koranen. Anser det är jätteviktigt! Det borde även tokvänstern göra, så dom vet vad om pratar om , för 99% vet inget alls!

 6. On 03 december 2009 at 10:59 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

  Det är väl inte självklart, påstod du inte innan att kristna och judar for illa i muslimska länder?
  Men det är som sagt det som är problemet, att hävda att alla från muslimska länder är muslimer, det är inte enbart okunnigt.

  Delningsplanen förkastades ju av judarna. De utropade 1948 en GRÄNSLÖS religiös judisk stat, som svar på arabernas förslag om en stat där statsmakten skulle delas mellan judar och muslimer (där även kristna skulle ha reserverade platser) och grupperna skulle ha samma rättigheter. När kriget startade fanns ingen judisk stat.

  Talibanerna varken härbärgade al-Qaida eller vägrade lämna ut dem. al-Qaida och talibanerna har diametralt motsatta uppfattningar både politiskt och religiöst. bin Laden levde på nåder i Afghanistan och det bara för att han hade hjältestatus sedan han som CIA-medarbetare varit med och byggt upp al-Qaida-konstruktionen i kriget mot Sovjet. Han bröt hela tiden mot talibanernas lagar och hotades hela tiden med konsekvenser. Talibanerna erbjöd USA att lämna ut bin Laden.

  Ja just nu är det ju USA som för krig där. USA är i Somalia också, de stödjer ju Etiopiens krig, även med direkta krigshandlingar. Detta eftersom de misslyckades med sina försök att upprätta en kristen fascistregim i Somalia. Men Somalia har ju ingen olja, bara ett strategiskt läge så det är inte värt lika mycket, särskilt inte efter att USA fått baser i Saudiarabien.

  • On 03 december 2009 at 11:52 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

   För min del kan vi lämna er muslimer åt ert öde. Vi vet hur det slutar, inbördeskrig, massmord och en jävla massa flyktingar igen! Det gamla vanliga! Vi vet hur det blir när polisen sticker, se på Rosengård! Jag har föreslagit Obama detta i min blogg. Hoppas nu han tar det under allvarligt övervägande.

   Betr. dina påståenden om Israel och Al Qaida, så får du allt länka til någon vederhäftig källa. Förresten hur kunde Talibanerna lämna ut Al Qaida om dom inte härbärgerade dom? Check mate!

   • On 03 december 2009 at 12:00 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

    Sluta larva dig, jag är inte muslim, jag är ateist. Bli inte sur bara för att jag avslöjar din religions sanna natur.

    Kom det en massa flyktingar under inbördeskriget senast?

    Googla.

    • On 03 december 2009 at 15:35 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

     Vill du veta vår religions sanna natur? Slå på nyheterna, gå ut på gatan, skriv vad du vill, här t ex, Rösta nästa år. Det samhället har baserats på vår religion!

     Vilka samhällen har baserats på islam? Alla vill sticka därifrån! Alla vill flytta hit! Vi skulle kunna få 1 miljard immigranter om vi ville!

     Folk flyr från muslimska till kristna länder! Ingen vill fly till ett muslimskt land! Alla som kan flyr till kristna länder? Krig, ond bråd död, fattigdom, flykt! Kan det vara tydligare?

   • On 04 december 2009 at 7:47 Lövet Said: |Redigera det här

    ”Betr. dina påståenden om Israel och Al Qaida, så får du allt länka til någon vederhäftig källa. Förresten hur kunde Talibanerna lämna ut Al Qaida om dom inte härbärgerade dom?”

    Vi med ett längre minne än fruktflugor minns att Talibanerna erbjöd att lämna ut Osama bin Laden och hans al Qaida anhängare innan George W Bush startade krig mot Afghanistan. Bush svarade att ”det är för sent för det” i förhoppningsvis något slags missvisat bravado och istället för att uppnå det officiella målet (få tag i Osama bin Laden och hans Al Qaida anhängare) så uppnådde han det inofficiella?

    Du kan inte ha missat detta om du inte sov igenom slutet på september och början på oktober 2001.

    • On 04 december 2009 at 9:04 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

     Först och främst Lövet, så är frågan ytterst perifer i förhållande till ämnet ”Sverige blir muslimskt”. Så förlora dig inte i perifera detaljer innan du kommenterat den övergripande frågeställningen. Vore intelligentare om du först kommenterade själva ämnet.

     Som en perifer fråga så är den oväsentlig förstås! Men ifall USA redan kommit väldigt långt i sin planering så kanske dom inte ville avbryta för ”förhandlingar” med talibanerna. Det skulle ju kunna varit en fint för att vinna tid bara! Vore ju en rimlig möjlighet.

     Hur som helst så var det bara bra att dom sparkade ut talibanerna, så absolut ingen skada skedd! Du får visa en vederhäftig länk om du vill hävda detta ganska oviktiga förhållande.

    • On 04 december 2009 at 13:10 Lövet Said: |Redigera det här

     ”Som en perifer fråga så är den oväsentlig förstås! Men ifall USA redan kommit väldigt långt i sin planering så kanske dom inte ville avbryta för ”förhandlingar” med talibanerna. Det skulle ju kunna varit en fint för att vinna tid bara! Vore ju en rimlig möjlighet.

     Hur som helst så var det bara bra att dom sparkade ut talibanerna, så absolut ingen skada skedd! Du får visa en vederhäftig länk om du vill hävda detta ganska oviktiga förhållande.”

     OVIKTIGA förhållande? Hela Afganistan-kampanjen gick ju enl. officiella uttalanden ut på att få tag i Osama bin Laden och hans Al Qaida anhängare. Sov du där också?

     Nu är det säkerligen så att det fanns ytterligare eller t.o.m. andra övergripande motiv att invadera Afghanistan, men det var inget som uttalades såsom motivation till attack.

     http://www.guardian.co.uk/world/2001/oct/17/afghanistan.terrorism11
     New offer on Bin Laden

     http://www.independent.co.uk/news/world/asia/bush-rejects-taliban-offer-to-surrender-bin-laden-631436.html
     Bush rejects Taliban offer to surrender bin Laden

     On October 7, 2001, before the onset of military hostilities, the Taliban did offer to try bin Laden in Afghanistan in an Islamic court. This offer was rejected by the U.S., and the bombing of targets within Afghanistan by U.S. and British forces commenced the same day.

     October 14, 2001, seven days into the U.S./British bombing campaign, the Taliban offered to surrender Osama bin Laden to a third country for trial.

   • On 04 december 2009 at 10:06 Lövet Said: |Redigera det här

    ”Först och främst Lövet, så är frågan ytterst perifer i förhållande till ämnet ”Sverige blir muslimskt”. Så förlora dig inte i perifera detaljer innan du kommenterat den övergripande frågeställningen.”
    Nu är det här temat inget nytt och vi har diskuterat frågan tidigare. Men visst kan jag ånyo beskriva min ståndpunkt: Sverige blir inte muslimskt, all skrämselpropaganda till trots.

    • On 04 december 2009 at 10:18 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

     Kan du motivera ditt påstående?

 7. On 03 december 2009 at 8:15 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

  Nja något säger mig att du inte har något emot offentliga avrättningar så länge det inte är muslimer som utför dem, så brukar det ju vara med er extremister.

  Men hur som helst muslimerna är inte 5% av Sveriges befolkning, de är 0,4% och deras tillväxt beror på invandring. Tredje generationens invandrare från muslimska länder kallar sig knappt muslimer. Vi kommer knappast öka invandringen i sådan omfattning att man ens kommer närma sig storleken av de kristna sekterna.

  Det bästa sättet att få dem att sluta försöka komma hit är ju att få de kristna att sluta bomba och förtrycka dem i deras hemländer, så lösningen är mycket enklare än att avskaffa allt vad demokrati heter.

  Den stora risken man skulle ta med en muslimsk majoritet är inte sharia, den stora risken är kristna erövrararméer.

  • On 03 december 2009 at 8:34 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

   Varför är islamistkramare så dumma? ”Något säger mig …..” – vilket jävla idiotsnack! Lär dig bygga dina resonemang på fakta, inte på vidskeplighet! Men jag borde väl inte vänta mig något annat! Du påstår att muslimerna är 0,4 %, visar att du fattar noll!
   Du tror inte på The Telegraphs bedömning? På vilken grund, vidskeplighet igen?

   Vem anföll Israel 1948? Arabstaterna fick på flabben och gnäller över att dom förlorade land, när dom ville utrota Israel! Jag tycker inte synd om länder som vill utrota ett annat land!

   USA bombade inte talibanerna före 9/11! Iran slaktar sitt folk, vem bombade dom? Irak slaktade sitt folk under Hussein, vem bombade dom? Pakistan, ständigt jävla terroristproblem, vem bombade dom? Ni slaktar och förtrycker varandra bara ni får chansen! Härlig religion. Därför flyr folk från islam!

   Kom igen när islam har gett ett enda land med demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet! Islam och ett modernt, demokratiskt, fritt välmående samhälle går inte ihop! Snacka om misslyckande!

   • On 03 december 2009 at 9:47 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

    Så vad tycker du ska vara straffet för en pedofil eller seriemördare?

    Därför att the Telegraph har räknat antalet med rötter från muslimskt dominerade länder, inte antalet muslimer. I Sverige utgör muslimerna 0,4% av befolkningen. Alla assyrier och kristna irakier i Södertälje räknas t.ex. som muslimer med the Telegraphs metod.

    Ingen anföll Israel 1948 eftersom landet inte fanns, Israel bildades i en våldsam revolution som startades av judarna av religiösa skäl, de utrotade samtidigt Palestina.

    Nej före september 2001 så bombade talibanerna med amerikanska bomber. Men talibanerna har ju inget samband med 9/11 så vad har det med saken att göra?
    Enligt jänkarna så dödade Saddam 250 000 irakier, 11 gånger så många har dött av USA:s krig där. Dessutom så var ju Saddam sekulär och stödd av jänkarna fram till 1991, så även han bombade med amerikanska bomber.
    Pakistan är ju USA:s närmast allierade utanför NATO enligt USA. Så länge USA stödde talibanerna så hade Pakistan inga terroristproblem annat än med hinduer.

    Nästan ingen flyr från muslimska länder där kristna eller judar inte för krig.

    Kom igen när kristendomen eller judendomen gett något sådant.

    • On 03 december 2009 at 10:15 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

     Självklart är dom flesta som flyr muslimska länder muslimer! Sluta tjata om den dumma siffran 0,4 %. Jag önskar att siffran stämde! Allmänt vedertaget är att muslimerna här är 400.000-500.000! vilket är c:a 5 %! Säg 430.000 om vi räknar bort kristna. Fortfarande c:a 5%.

     Israel bildades 1948. En annan sak att du inte erkänner det! Wikipedia: ” År 1947 godkände FN delningen av Palestina i två stater, en judisk och en arabisk. Den 14 maj 1948 förklarade sig staten Israel självständig, vilket följdes av ett krig med de omgivande arabiska staterna, som vägrade att acceptera planen.”

     Så araberna försökte utrota Israel men det sket sig! Dom fick stryk! Och har gnällt sen dess!
     Talibanerna härbärgerade Al Qaida och vägrade lämna ut dom!

     Typiskt araber, alla deras krig beror på USA! Tillåt mig skratta! Vad händer när USA lämnar Afghanistan och Irak? Ni slaktar varandra! Blir bara skit! Varför flyr somailerna? USA är inte där! När USA lämnar Irak och Afghanistan flyr alla till oss pga inbördeskrig! När skall ni lära er att leva civilicerat?

 8. On 02 december 2009 at 18:59 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

  Fast du räknar ju alla som kommer från muslimskt dominerade länder som muslimer, iaf av dina siffror att döma. Vilket ju pekar på att du tänker på deras härkomst snarare än religion. De flesta som kommer från mellanöstern och hit är ju inte praktiserande muslimer.

  • On 02 december 2009 at 20:30 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

   Jag bryr mig inte alls om deras härkomst (även om det kanske verkar så). En svensk muslim ogillar jag! Gillar arabiska kristna och respekterar dom, för jag vet vilka problem dom fått kämpa med i hemlandet!

   Sant att dom flesta muslimer är icke praktiserande. problemet är dock att du aldrig vet hur deras religiositet utvecklas med tiden och var dom har sin solidaritet, Allah eller riksdagen! Stor skillnad mellan icke praktiserande kristen och muslim! Muslimerna är potentiella terrorister om jag skall hårddra det! Dom kan radikaliseras och dom kan hamna var som helst på skalan! Så vi vet aldrig hur ett svenskt muslimskt samhälle skulle te sig! Allt från nästan sekulärt till Sharia! Problemet är också islam i sig, som ÄR fundamentalistisk. Så varje seriös debatt om islam vinns av fundamentalisterna! Därför är islam som en bomb.

   • On 02 december 2009 at 22:53 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

    Du menar att de haft liknande problem som du vill skapa får muslimerna här?

    Så är det ju med kristna och judar också.

    Men kontentan är väl att om du är så jävla missnöjd med Sverige så får du flytta.

    • On 03 december 2009 at 5:46 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

     Mitt största problem med islam är att det växer så det knakar! 5 % idag och 20 % år 2050. Då kommer vi att ha jätteproblem med islam! Ifall det inte växte så skulle jag faktiskt inte bry mig om deras minaret! Men vi måste sätta ner foten, därför att vi skapar ett fruktansvärt samhälle för våra barnbarn! Vi har ett ansvar för dom, som vi måste ta!

     Efter ytterligar 30 år (2080) kan vi räkna att muslimerna är i majoritet här! Då kan sharia införas. Vill vi ge ett sådant samhälle till våra barnbarn

     Om vi inte skall ge våra barnbarn ett muslimskt samhälle så måste vi stoppa det! Känner sig muslimerna kränkta så är det ett pris jag är beredd att betala!

     Jag är inte så missnöjd med sverige idag, men ett framtida muslimskt Sverige vore jag jävligt missnöjd med. Vill du ha ett muslimskt Sverige, kanske med hängningar och halshuggningar på våra torg?

    • On 03 december 2009 at 8:41 M Said: |Redigera det här

     Att vi flyttar ifrån vårat land är lika fel som att driva Araberna ut ur deras land.
     Man måste lära sig skillnaden mellan Svenskar som Folkgrupp och Svensk medborgare.
     Araber kan aldrig ingå i den stam som kallas den germanska folkgruppen, lika lite som Jag som Svensk kan tillhöra den Arabiska folkgruppen, jag kan däremot vara medborgare i deras land.
     Du kan inte bli Kines men du kan bli Kinesisk medborgare. Det gör inte mig till rasist att värna min egen stam och mitt ursprung lika lite som det det är fel av urinvånarna i Peru, Australien, Nordamerika, Egypten osv att värna sin kultur trots att Ett annat folk med annan religion tagit deras land i besittning.

 9. On 28 november 2009 at 17:52 Olle Said: |Redigera det här

  Snart kommer en muslim och äter upp dig din jävla rasist.

  • On 28 november 2009 at 18:17 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

   Är inte ens antisemit! Visa att jag är rasist så lovar jag att ändra åsikt. Kan du beskriva den muslimska rasen? Gillar du inte utvecklingen förresten, ett muslimskt Sverige? Borde väl glädja dig!

   • On 02 december 2009 at 18:20 profanum_vulgus Said: |Redigera det här

    Du skriver det ju själv, du skiljer på svenskar och muslimer. Inte menar du att svenskar är en religiös grupp?

    • On 02 december 2009 at 18:45 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

     Muslimer å ena sidan. Övriga å andra (blandat svenskar och invandrare). Jag använder ett enkelt språk, dom flesta begriper vad jag menar. Men det går bra att fråga om man inte begriper. Jag är förstående.

  • On 28 november 2009 at 19:02 Mack Said: |Redigera det här

   Muslimer är bland de största rasister med tanke på deras intolerans mot andra kulturer och religioner. Halshuggning verkar vara deras universallösning på det mesta.

 10. On 22 november 2009 at 20:17 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

  Marcus: Betr. prognosen så har du rätt! Har jobbat med det ett tag och kommit fram till andra siffror. Invandringen har en enorm betydelse dock! Det har jag konstaterat. Det är ingen tvekan dock att Sverige blir muslimskt så småningom om utvecklingen fortgår.

  Men jag föreslår att du läser dagens inlägg jag skrivit som går in på det övriga du skriver. Att du skriver som du gör vittnar om att du saknar elementära kunskaper om islam. Du kan inte uttala dig om en annan religion om du saknar elementär kunskap om denna! Det är uppenbart att så är fallet!

  Dom har lämnat hemlandet ja främst pga krig och oroligheter. Inte religiöst förtryck! Men dom tar ju med sig grundproblemet som är islam! När dom är i majoritet här får vi uppleva samma sak som händer i deras hemländer idag! Islam är inkompatibelt med ett sekulärt samhälle med demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet! Jag har skrivit om detta flera gånger. Det är lätt att inse att så är det.

 11. On 18 november 2009 at 18:39 Lennart Persson Said: |Redigera det här

  Amr Khaleds resonemang är egentligen ganska nyktert; han vill att muslimerna i Europa skall visa hur bra de är (för att de är muslimer) för att vi kristna och sekulära europeer skall acceptera att de är på väg att bli majoritet i vår del av världen.

  Det ”vi och dom”-resonemang som jag använder i påståendet ovan, avfärdas av multikulturaliserna med argumenten:
  1. Man kan inte dela in den europeiska befolkningen i grupperna ickemuslimer och muslimer eftersom båda grupperna är alltför heterogena
  2. Underförstått kommer muslimerna att anamma de värderingar som är fundamentala för oss kristna/sekulära västerlänningar. Alltså finns ingen konflikt.

  Båda dessa argument är felaktiga. Det finns viktiga skillnader mellan hur en kristen eller sekulariserad västerlänning och en mer eller mindre hängiven muslim (de sekulära ”muslimerna” är oroväckande tysta, existerar de ens?), ser på grundläggande frågor som bla rör individens förhållande till kollektivet. Den humanistiska traditionen som kommit att bli så stark och betydelsefull för vår kulturutveckling, rimmar väldigt illa med en ideologi som islam. Om inte annat så visar den islamska praktiken detta.

  Fast egentligen borde detta inte spela någon roll. Bara det faktum att islam är en så pass främmande fågel i vår del av världen, gör att man har rätt att känna olust inför att den islamska ideologin/kulturen gör alltför snabbt gör alltför stort intrång i den egna kulturen. Detta utan att vi blivit tillfrågade om vi vill ha det så (se tex Klartextens frågor som jag citerar i mitt förra inlägg).
  Faktum är att multikulturalisterna själva hävdar att all folk och individer har rätt till sin kultur. Problemet är bara att detta endast gäller för främmande kulturer såsom den islamska. Multikultidårarna och oikofoberma är därför inget annat än simpla förrädare och borde behandlas som sådana.

  Ang detta läs Johan Lundbergs mycket smarta och träffande parafras på Görrel Espelunds recension av boken ”The Challenge for Africa – A New Vision”. Johan tydliggör multikulturalistens inkonsekventa inställning i frågan om vem som har rätt att vara nationalist och ha en egen kultur:

  http://www.axess.se/blog/post/2009/11/15/Ny-vision-for-Sverige.aspx

  OBS! Missa inte Johans diskreta länk till originaltexten (som han alltså baserar sin textpararfras på). Jag lägger in den här:

  http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=503&artikel=3233531

  • On 18 november 2009 at 22:55 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

   Religion är en åsikt! Vi kan kritisera åsikter helt fritt. Självklart har åsikts-kritik inget med rasism att göra.

   Jag anser att den fundamentala skillnaden mellan väst och islam är att islam aldrig egentligen accepterar en värdslig makt över Allah. Fördjupar du dig i Koranen så gäller stening! Så är det bara! Fundamentalisterna har helt jävla rätt! Och det gör islam till ett problem för väst. Fundamentalismen kan aldrig undervisas bort, den förvärras tvärtom med undervisning! Koranen är i alla delar högaktuell, vilket endast Nya Testamentet är för kristna. Inget muslimskt land har demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet, därför flyr dom till väst.

   Se sen skillnaden i mänsklighet i Jesu gärningar och Muhammeds gärningar!

   • On 19 november 2009 at 12:16 Lennart Persson Said: |Redigera det här

    citat:

    ”Jag anser att den fundamentala skillnaden mellan väst och islam är att islam aldrig egentligen accepterar en värdslig makt över Allah. Fördjupar du dig i Koranen så gäller stening! Så är det bara! Fundamentalisterna har helt jävla rätt! Och det gör islam till ett problem för väst. Fundamentalismen kan aldrig undervisas bort, den förvärras tvärtom med undervisning! Koranen är i alla delar högaktuell, vilket endast Nya Testamentet är för kristna. Inget muslimskt land har demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet, därför flyr dom till väst.

    Se sen skillnaden i mänsklighet i Jesu gärningar och Muhammeds gärningar!”

    Klockrent formulerat!
    Jag tror att din text kan komma väl till pass att citera framgent när man munhugges med de naiva halalhippisarna och de ormar som nästlat sig in i vårt land under falsk flagg.

    • On 19 november 2009 at 17:29 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

     Tackar! Jag var dock för kategorisk vad gäller stening. Med tanke på att koranen föreskriver pisk och Muhammed stening i vart fall för äktenskapsbrott där båda är gifta så verkar det finnas utrymme att välja straff. Att straffa enligt koranens text är självklart aldrig fel. Att välja Muhammeds straff enligt kanoniska Hadither kan heller inte vara fel, strikt religiöst. Bäda måste vara rätt. Den som anser anser annorlunda tillämpar en märklig och udda tolkning av islams heliga skrifter som jag ser det. Från min amatörsynvinkel.

     Notera vad Alexander Bard sade om religion förresten. Religion är en ÅSIKT! Detta är en fantastiskt underbar formulering! Slår undan fötterna totalt på alla som anklagar oss för rasism och islamofobi. För det är så jävla rätt! Man kan byta åsikt precis när man vill! Har inget alls med ras eller nationalitet att göra, blir så jävla tydligt!

 12. On 17 november 2009 at 22:08 kristen arab Said: |Redigera det här

  Den här artiklen går rakt in DJUPT i Isalmens syfte ” erövra världen” sakta men säkert når dem målet. jag kan läsa av hatet i Amr Khalids ord och hans kropspråk. VAKNA!!!! jag en kristen arab som har bott här i 10 år och ser och känner hotet inför framtiden, jag har ju flytt hit för att bli av med dem men de följer ju efter för att erövra europa. VAKNA; REAGERA

 13. On 17 november 2009 at 19:28 Lennart Persson Said: |Redigera det här

  Bra bloggning Klartexten!

  Det som blir tydligt med ditt sätt att angripa problemet, är att frågan om rasism eller inte är helt oväsentlig.
  Eller rättare sagt, alla är rasister om man med begreppet menar att man föredrar de som kulturellt (och mer eller mindre också biologiskt) är mest lika en själv, och därmed blir det meningslöst att peka ut ”rasister”.

  De som reagerar negativt på dina frågor ”Är det rasistiskt att inte önska den utvecklingen?” och ”Är det den framtid du vill ge dina barn och barnbarn?”, tillhör den stora massan som indoktrinerats av politiker, journalister och andra makthavare. Indoktrineringen har gjort att normalt förnuft upphör att gälla och de kan/vill inte förhålla sig till dessa enkla men fundamentala frågor.

  Blindheten beror nog på att man tror att den relativt positiva utveckling vi hittills haft i Sverige då det gäller demokrati, jämställdhet, frihet och mänskliga rättigheter, att den skulle vara självklar och självgående.
  Man inser inte att även mycket grovhuggna, våldsamma, infantila och primitiva idékonstruktioner som tex islam, mycket väl kan utmana denna utveckling. Kanske just för att de är så primitiva och enkla.

  All civilisation hänger alltid på en skör tråd. 1900-talets två stora världskrig med tillhörande diktaturer och diktatorer borde ha lärt oss detta, men icke…

  • On 17 november 2009 at 19:46 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

   Tack Lennart! Folk förutsätter nog att jag är rasist. Men jag har faktiskt inget emot arabiska kristna t ex och dom kan läsa vad jag skrivit om Sabuni. Dåliga ideer är vad som skadar oss. Hela deras tänkade är förvridet.

   Alexander Bard sade det väldigt bra:

   Religion är en åsikt! Och åsikter får man kritisera hur mycket som helst! Är man rasist för man kritiserar en åsikt? Var och en bestämmer själv vilka åsikter man har! Det är ett beslut! Att byta åsikt kallas konvertering.

 14. On 17 november 2009 at 14:30 Josefine Said: |Redigera det här

  Det är sant, sverige måste begränsa muslim invandering, Jeg kommer från en av arab land själv men jag är kristen,jag vet hur dem fungerar.

  • On 17 november 2009 at 14:49 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

   Jag har pratat med flera arabiska kristna och dom är oroade, precis som dig! Dom vet ju hur det är att leva bland en muslimsk majoritet.

 15. On 13 november 2009 at 13:43 Anna Said: |Redigera det här

  Det som talar emot är att folk som får det bättre minskar barnafödandet.
  Det är inte troligt att muslimska familjer kommer att fortsätta att föda lika många barn som de hittills gjort.

  • On 13 november 2009 at 16:41 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

   Du får allt visa siffror som stöd för ditt påstående för muslimska familjer! Och har dom inte fått det mycket bättre här än i hemlandet? Ändå föder dom väldigt mycket! Motsäger ditt påstående.

 16. On 13 november 2009 at 0:29 brygel Said: |Redigera det här

  Vi får väl helt enkelt göra något åt saken.

  Om islamistiska organisationer kan komma hit och rekrytera ungdomar på svenska fritidsgårdar för att åka till andra länder och kriga för islam. Då borde väl vem som helst på samma sätt starta anti- eller kontra-islamistiska rörelser, samla in pengar, rekrytera och slåss mot islam och muslimer i hela världen.

 17. On 12 november 2009 at 22:07 Sabina Said: |Redigera det här

  Tänk om du kunde vända ditt ogrundade hat till kärlek, vad lycklig du skulle vara! Hur kan du på allvar tro på det du säger? Och varifrån hämtar du dina siffror? Antar att de är lika välgrundade som Åkessons påståenden i hans debattartikel i aftonbladet… Alltså inte alls.

  • On 12 november 2009 at 22:24 Allah Said: |Redigera det här

   Och trots alla de ”fel” Åkesson hade, så ramlar det numera dagligen in nyheter om att hans analys är korrekt

   • On 12 november 2009 at 23:02 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

    Aftonbladet är så jävla klantiga! Det är uppenbart att dom inte har tänkt igenom sina åsikter alls! Tror dom kan vinna debatter genom att ljuga! Sanningen kommer ändå fram!

  • On 12 november 2009 at 22:30 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

   Vad har mina siffror med hat att göra? Bara konstaterar fakta! Du är välkommen att korrigera mig. Har du sett första videon? Det är en muslim som tror att Europa är muslimskt redan om 20 år! I egyptisk TV! Tror du han ljuger?

   Jag kommer jävligt bra överens med araber! Även muslimer, så länge vi inte diskuterar religion etc. Två som jag gillar mycket har dock visat sig vara kristna. Skulle övriga visa sig vara muslimer skulle jag gilla dom ändå! Självklart! Det är inget personligt! Det handlar om vilket land vi vill ha i framtiden!
   Jag känner inget hat mot någon invandrare eller invandrargrupp!. Däremot känner jag ilska mot de som förföljer och slaktar oskyldiga! Du är fördomsfull!

   Sabina, vad du säger är typiskt för SD:s kritiker. Osakligt och svepande, luft helt enkelt! Vill du blunda, varsågod!

 18. On 12 november 2009 at 14:59 Desperationen ökar! « KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

  […] därför stödjer jag SD i den frågan. För att vara konkret: finns det något som talar emot att muslimerna är i majoritet i Sverige år 2050? Kolla upp! Frågan är så pass viktigt på sikt att den måste tas på allvar […]

 19. On 04 december 2009 at 14:15 KLARTEXTEN! Said: |Redigera det här

  Min definition på ”oviktig” är inte att den är oviktig för världen, utan oviktig för mig personligen. För min ståndpunkt i frågan. Jag tyckte dom kunde få pisk ändå! Drabbade inte precis guds bästa barn.

  Sen var det, som jag misstänkte, ett bud i sista minuten. Dessutom skulle Bin Laden överlämnas till ett ”tredje land”, kanske Pakistan. Vilket jävla skämt! Al Qaida låg bakom 911 och skall straffas i USA. Helt rätt!

Leave a Comment

Logged in as KLARTEXTEN!. Logout »

<!–XHTML: You can use these tags: <a href=”” title=””> <abbr title=””> <acronym title=””> <b> <blockquote cite=””> <cite> <code> <pre> <del datetime=””> <em> <i> <q cite=””> <strike> <strong>

–>

Du är författare till det här inlägget.

framtiden bestämmer dom själva! Den framtiden väntar dina barnbarn.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: