ÄNTLIGEN!!!

Nu har de tre Bali-bombarna äntligen skjutits! Alldeles nyligen!
Patetiskt att dessa tre skrävlade om att de minsann inte var rädda för att dö, likförbannat lät de sina advokater göra allt för att stoppa avrättningarna!

De ”såg fram emot” att träffa sina 72 jungfruar sade de. Varför då kämpa för att få överleva? Kan endast tolkas som att de inte kände sig säkra på att de skulle hamna i paradiset! Men det är väl därför det kallas för tro! Jag VET att deras liv och själar har upphört att existera, i någon som helst form. Att mörda människor bara för något man tror på, tja nu fick de i vart fall betala priset! Hedrar Indonesien att de äntligen vågade skipa rättvisa!

För de flesta anhöriga är detta en OERHÖRD lättnad, rättvisa har skipats och de har nu en chans att gå vidare. De har sett fram emot denna dag sedan 2002. De som hämnas avrättningarna med nya bomber skall möta samma öde. Världens största muslimska nation har satt ner foten mot terrorismen.

Jag och många med mig är mycket besvikna på Amnesty som försökte stoppa avrättningarna! Amnesty bör lägga sitt krut på oskyldigt dömda etc. Och låta massmördare få sina straff!

Mina tankar går nu till offrens anhöriga.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: