Englands terrorist-problem!

Jag såg precis Fitna, en film som citerar suror i koranen illustrerad av starka filmsnuttar och bilder. Det är en skrämmande kortilm. Fick mig att skriva följande.

Islamister har i Storbrittanien planerat och utfört ett antal terrorattentat årens lopp. Terroristerna har rekryterats ur den stora kadern av första och andra generations muslimska invandrare. De rekryteras självklart aldrig ur några andra religioner!

Ju större muslimsk invandring desto fler potentiella terrorister. Detta har Storbritannien bittert fått erfara. Detta är något ALLA länder allvarligt bör begrunda.

Holland som nu har nästan en miljon muslimer har definitivt problem. Theo van Gogh mördades på öppen gata pga en kritisk film. Aggressiva och högljudda muslimska demonstranter vill införa sharia.

Länder som praktiskt taget saknar muslimska invandrare saknar även terrorproblem.

Att Sverige ej utsatts för terror beror endast på att vi saknar trupper i Irak och att vi ständigt och jämt bara skickar fredsstyrkor. Och är noga med att aldrig reta upp muslimerna. Förresten undvek vi nogsamt att även reta upp Hitler. Inte precis någon rakryggad hållning! Men typiskt svenskt!

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: