Hamas offrar sitt eget folk I Gaza!

Men vem är förvånad över detta? Islamisterna skyter ju med att de älskar döden! Via en massa döda palestinier hoppas Hamas vinna propagandakriget. Vad invånarna i Gaza tycker om strategin lär dom skita fullständigt i!

Många går på propagandan, inklusive svenskar. Jag hoppas innerligt att Israel inte slutar sitt angrepp innan Hamas upphör med sina raketanfall mot Israel och att vapentunnlarna stängs!

Hamas kan avsluta kriget precis när dom vill, genom att upphöra med raketattackerna mot Israel. Men dom vill inte! Döda palestinier är som sagt perfekt propaganda för dem! De gömmer sig bland civila och skyller sen på Israelerna när civila dödas. T ex har en Hamas-ledare sin bostad intill ett sjukhus! Bara ett exempel!

Vem som helst borde fatta att Israelerna inte har något som helst intresse att civila dödas. Det bara gör palestinierna än mer fientliga och ger Israel dålig publicitet, försvårar deras arbete med att jaga Hamas. Hamas däremot tjänar på att civila dör! Något att betänka!

Men det är ofrånkomligt att civila dödas när striderna förs i en av världens mest tättbefolkade städer och de fega Hamas skjuter raketer från dagis, skolor och sjukhus. För vi vet alla att Hamas aldrig skulle våga sig på en öppen strid med Israelerna. Dom föredrar att använda civila som mänsklig sköld!

Gaphalsarna tjuter om att Israel skall sluta. Varför kräver ingen att Hamas skall sluta med raketanfallen så att det blir fred?

Israel gör som alla andra länder hade gjort i deras ställe, jagar angriparna! Enda sättet att försäkra sig om att raketattackerna upphör är att ta fullständig militär kontroll av Gaza, att definitivt besegra Hamas!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4165759.ab

Advertisements

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Anonym
    Nov 21, 2012 @ 04:07:25

    Du kan suga kuk din lilla horunge. Anledningen till att kriget började från första jävla början var för att Israel ville ockupera palestina din dumma Hora. Ska dom stirra medans israeliska soldater skjuter mot deras mark???

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: