Vänsterns väg från frihetskämpar till mörkermän!

När det begav sig kämpade vänstern för införande av demokrati i länder som Spanien, Grekland, Sydafrika etc. Frihet, demokrati och fria val var honnörsorden! Palestinafrågan har alltid varit viktig, men saknade religiösa förtecken.

Sedan dess har reaktionära och militanta islamister växt sig allt starkare. Målet är samhällen styrt av prästerna med koranen som lagbok. Medeltida rättskipning skall gälla. I palestina representeras dessa av Hamas.

Nog borde väl de gamla frihets-vännerna slå bakut mot en sådan reaktionär och odemokratisk utveckling. Fuggetaboutit! I den mån man tycker något så går det ut på att kalla kritikerna mot denna ”utveckling” för rasister och islamofober!

Skrapar man under ytan på många vänsteranhängare så framträder fascisten och judehataren!
Idag accepterar vänstern religiösa diktaturer där barn och homosexuella avrättas, kvinnor förtrycks, förföljelse av oliktänkande osv. Hamas som förespråkar sharia och religiös diktatur har man självklart inget emot. Hatobjektet nr 1 är förstås Israel, mellanösterns främsta demokrati!

Det känns nog som att vänstern inte är värt ett piss idag! De gamla frihetsidealen har övergetts. Moralen har sjunkit som en sten. Idag är det högern som kämpar för dom demokratiska värdena, medan vänstern stöttar mörkerkrafterna. Man har blivit diktaturens kreatur.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: