Påven!

  (Många har förmodligen, som jag, lurats av bilden t v, där Ratzinger gör nazihälsningen, men sen skickar Lövet (tack!) bilden t h och bluffen avslöjas!)

Uppdrag granskning tog upp  hävningen av Biskop Williamson bannlysning.

Påven Joseph Ratzinger var under kriget medlem av Hitler-jugend, men det var även många andra. Biskop Richard Williamson har förnekat att någon enda jude gasats under andra världskriget! En uppenbar historieförfalskning! Han har också varit bannlyst av vatikanen under 20 år. Nyligen ställde biskop Richard Williamson åter upp på en TV-intervju där han upprepade att inga judar har gasats http://www.towleroad.com/2009/01/post-3.html

Och strax efteråt hävde den tyske påven bannlysningen och tog åter in Williamson i den katolska gemenskapen.

Den polske påven bannlyste Williamson och den tyske påven hävde bannlysningen, ganska talande eller hur?

Den polska motståndsrörelsen var uppdelad på militärt och kulturellt motstånd, båda förenade med dödsstraff. Johannes Palus var aktiv inom det kulturella motståndet. Han bodde under kriget i Krakow, intill Auchwitz, och för honom var det förstås fullständigt uppenbart att Williamson var ute och cyklade. Heder åt framlidne Johannes Paulus!

För mig är det uppenbart att påven indirekt ville demonstrera nazist-sympatier genom att stödja Williamsons revisionistiska åsikter.

Kommendanten i Auchwitz Rudolf Höss erkände gaskamrarna och skrev t om en bok där dessa beskrevs. För att inte nämna otaliga överlevande från koncentrationslägrena. Har själv sett dem i Auchwitz för övrigt.

Judarna skulle ha oerhört mycket trovärdighet att förlora ifall de försökte hävda en lögn av så kollossala format, som lätt kunde dementeras av överlevande och vittnen. Det vore fullständigt vansinnigt av dom att ens tänka tanken på en konspiration av så kolossala dimensioner.

Det är besvärligt för EN person att vidhålla en lögn, med trovärdiga detaljer. Två personer, jag då blir det problem! Fråga varje förhörsledare hos polisen! Med tio är det kört! Och här talar vi om uppemot hundratusentals konspiratörer! Bara en idiot eller nazist kan hävda en sådan kolossal konspiration! Sanningen räcker bra! Bevisen för gaskamrarna är överväldigande.

Varför infördes då gaskamrarna? Alternativet var ett ganska personligt mördande. Att skjuta eller hänga en person sliter i längden mentalt på bödlarna trots allt. Man fick se offret i ögonen eller nacken (vid nackskott). Men t om nackarna fick en personlig prägel. Dessutom kunde förstås offrena drabbas av panik när det oundvikligen blev uppenbart för dem vad som skulle hända. Detta ledde till alkoholmissbruk och mentala problem bland manskapet. Trots allt var bara en minoritet psykopater.

Dessutom var det ineffektiva metoder att döda många miljoner människor. Det var uppenbart att man måste finna en effektivare och opersonligare metod som gärna invaggade offret i falsk trygghet. Genom att bygga gaskammare kamouflerade som duschar löstes samtliga problem. Så gaskamrarna var fullständigt logiska. Och tyskarna har en välkänd förkärlek för effektivitet.

Enda rimliga skälet att ändå förneka dessa är nazist-sympatier! Och enda rimliga anledningen att ta revisionister i sin famn är nazist-sympatier!

Dessutom är det välbekant att vatikanen aktivt hjälpte nazistiska krigsförbrytare att gömma sig
undan rättvisan. Så ränderna går tydligen aldrig ur!
http://www.remnantofgod.org/ratzinger.htm

Sanningen om de högerextrema katolikerna med nazist-sympatier bör exponeras!

Jag tror dom har missuppfattat bibeln lite.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4321393.ab

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Lövet
  Jan 05, 2010 @ 10:02:28

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 05, 2010 @ 12:10:16

   Den va bra Lövet, jävligt bra!! Fy fan vad man kan bli lurad på bilder!!! Man skäms lite! Har ändrat i inlägget! Tack!

   Svara

   • Lövet
    Jan 05, 2010 @ 14:43:56

    Varsågod!

    Jo, den beskurna bilden är inte ens speciellt bra manipulerad, eftersom man ser att det svarta doket går upp mot kanten.

    Att Joseph Ratzinger var medlem av Hitler-jugend var han som du skriver inte ensam om. Hela hans åldersgrupp blev nämligen per lagstiftan HJ medlemmar den 20e April 1938 (det var nämligen Hilters födelsedag och lagstiftarna visste inte vad de skulle ge en Diktator som har allt inkl. Österrike, från Leni Riefenstahl fick han två filmer ”Fest der Völker” och ”Fest der Schönheit” som båda hade premiär samma dag).

    Påven Ratzinger må vara en skrupelfri reaktionär fundamentalist med förflutet som chefsinkvisitor och Pius den 12e ha varit en ryggradslös dödens hantlangare och nazistsympatisör, däremot tvivlar jag på att Ratzinger varit nationalsocialist.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 05, 2010 @ 18:43:14

     Jag är imponerad av din grundlighet! Låter helt rätt! Ett steg framåt för sanningen! Jag skall justera mina inlägg om påven. Hinner dock inte korrigera allt med en gång. Jag får rysningar när jag tänker på hur grundlurad jag och många andra blivit av den j-a bilden!

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: