Islamofobi

(bilden: en kvinna skall stenas till döds i enlighet med sharia-lagen)

Återigen ett mycket missbrukat ord! Fobi innebär kraftigt SJUKLIG RÄDSLA. Är jag rädd för något så gör det mig dock inte till en sämre människa.Sen skall det ju vara överdrivet också! Vi får väl säga stark och omotiverad rädsla! En rädsla som är så stark att den uppenbarligen saknar verklighetsförankring! Exempel: kraftig klaustrofobi, höjdskräck, torgskräck, rädsla för mörker.Men med tanke på omfattande terror som militanta muslimer utövar runt om i världen, både i sina ursprungsländer och i länder med en stor muslimsk invandring så är inte rädslan omotiverad!Det finns en naturlig oro för att varje (invandrad) muslim så småningom riskerar att radikaliseras (dras in i terrorism). Det är en realitet! Titta bara på vad som skett i Storbrittanien. Så gott som alla terrorattentat där har utförts av första eller andra generationens muslimska invandrare efter påverkan av militanta imamer!

 

För att inte tala om alla attentat som stoppats redan på planeringsstadiet!

Varje gång jag flyger utomlands är jag orolig för terrorister! Jag är evigt tacksam för de omfattande säkerhetskontrollerna! Efter ett par timmars flygresa känns det som att faran är över. Vore skönt att kunna flyga utan oro för terrorister!

Är detta islamofobi? I don´t think so! För den är grundad på verkligheten. Kvinnan i videon härunder är en fd Holländsk politiker som lämnat islam och nu flytt till USA:

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: