Poliserna i Rosengård

Jag har all förståelse för att poliserna är irriterade på dessa jävla ligister som ägnar sig åt mordbrand, upplopp och stenkastning mot poliserna, samt hindrar ambulansmännen att komma fram!

 

Dessa invandrarungdomar (som det verkar vara frågan om) har det jävulskt bra i Sverige jämfört med hur de hade haft det i sina hemländer. Ingen behöver svälta och alla har tak över huvudet! Vad är sen tacken? Dessa förbannade upplopp utan vettig anledning!

Det har framkommit att det delvis handlar om motsättningar mellan olika muslimska grupper, shia- och sunnimuslimer. Som i alla andra invandrarområden är kriminaliteten hög och polisen har fullt upp. Att deras jobb inte uppskattas av vissa är uppenbart.

Poliserna har helt naturligt av egen erfarenhet lärt sig vad det är för sorts människor som bråkar där. Och självklart har de ingen respekt för dessa! ALLA poliser hade reagerat på samma sätt, i hela världen. Skillnaden är bara att i ungdomarnas egna hemländer hade poliserna förmodligen skjutit dem!

Jag tycker poliserna inte har någonting att be om ursäkt för! Så länge de sköter sitt jobb, så får de tycka vad de vill! Dom har ett tufft, otacksamt och viktigt jobb!

http://nyhetskanalen.se/1.775470/2008/12/19/slangbomber_mot_polisen_i_rosengard

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: