Guantanamo

I massmedia låter det överlag som att USA har plockat folk på gatorna på måfå och forslat dessa till Guantanamo i syfte att träna vattentortyr. Nu tror jag inte riktigt att det gick till så.

Närmare verkligheten är nog att de togs som krigsfångar i stiderna mot Talibanerna och Al Qaida i Aghanistan efter den 11 september. Vissa av fångarna hävdar väl att dom bara plockade blommor och andra att dom gått vilse. Dom paranoida amerikanerna vägrar tro på dessa berättelser!

Det ligger i sakens natur att det kan vara besvärligt att i varje enskilt fall bevisa exakt vad denne gjort sig skyldig till. Men finns det någon som betviflar att fångarna inte stred för Talibanerna eller Al Qaida? Det räcker för mig och borde räcka för dig!

Nu har president Obama beslutat att lägret skall stängas hur som helst. Och genast ställer sig korkade svenskar upp och tjuter om att dessa svin skall få en fristad i Sverige! Vi får aldrig glömma att dessa människor är militanta fanatiker, beredda att offra sitt liv i kampen mot oss otrogna!

Vill vi ha hit dessa Talibaner/Al Qaida medlemmar? Aldrig säger jag!!!! Det finns redan terrorister i Sverige. Hur många fler vill vi ha???

Skicka dom till sina respektive hemländer och skit i vad som eventuellt händer med dom där. Dom får väl skylla sig själv som stred för Talibanerna/Al Qaida.

Oavsett vilket, ta INTE hit dom!!!

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: