Ayatollah Judy!

Alla har vi sett den rappkäftade judge Judy på TV. Fast egentligen påminner hon om sin idol, den ökände nazi-domaren Roland Freisler. Han som utfärdade dödsdomar på löpande band, efter att först spytt ut galla mot de stackars anklagade. Judge Judy är hans värdige efterträdare!
Hon älskar att vara översittare gentemot respektfullla, outbildade och osäkra ”svaranden”. Närhelst någon ”anklagad” tenderar att få en syl i vädret anar Judy oråd och klipper genast av deras ”försvarstal”. Lyckligtvis för henne så är hon enväldig under sina skådeprocesser. Hon har uppenbarligen ett starkt behov att ha ”rätt” även när hon har fel! Och hon tycks känna en särskild avsky gentemot vackra men naiva unga kvinnor, dvs hennes raka motsats!
Jag måste tillstå att jag känner en speciell motvilja mot personer som till den milda grad utnyttjar sin svada och omgivningens respekt till att trycka ner dessa. Sådana som henne saknar aldrig skäl att sadistiskt få andra att krympa. The judge from hell! Det enda som hindrar henne från att låta skjuta de ”anklagade” är att hon någonstans anar att det kanske inte skulle gå igenom.
Varför är hon då så ondskefull? Jag skulle tro att dels är det helt enkelt ett personlighetsdrag, dels känner hon sig otillräcklig genom att hon uppenbarligen saknar kvinnligt könshormon. Hon kan dock trösta sig med att hon istället har ett överflöd av manliga könshormoner. Förmodligen rakar hon av sig skäggstubben varje morgon. Kort sagt en jävligt motbjudande varelse!
I en perfekt värld vore det tillåtet att strypa såna som henne, men ack världen är ju inte perfekt!
Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: