LÖSTA MYSTERIER!

HÖNAN ELLER ÄGGET?

 

Vilket kom först, hönan eller ägget? Ägget såklart!

 

”Och hur f-n vet du det då?” frågar sig skeptikern! Någon gång föddes den första hönan. Ägget som den kläcktes ur var det första hönsägget. Alltså kom ägget först!

 

 

VEM MÖRDADE PRESIDENT KENNEDY?

 

Det var amerikanska maffian som lät mörda honom. Presidentvalet stod mellan Kennedy och Nixon. Det var mycket jämnt! Maffian hade stor makt inte minst bland fackföreningarna. De i sin tur kunde påverka arbetarna.

 

John F Kennedys pappa vände sig till maffian och bad om hjälp inför valet. I gengäld skulle maffian ha ”sin man” i vita huset. Maffian nappade och Kennedy vann valet. Istället för att vara tillmötesgående mot maffian utsågs Robert Kennedy till justitieminister och han jagade maffian med blåslampa. Mer än någonsin!

 

Därmed förseglades JFK:s öde. Man resonerade att effektivaste sättet att döda ormen är att hugga huvudet av den. Kennedy bröt sitt löfte till maffian och fick betala priset. Jack Ruby (som sköt Oswald) var sen gammalt lierad med maffian. Dom hade en hake på honom och han tvingades i princip utföra dådet.

 

Sam Giancana berättade hemligheterna till sin bror Chuck, som senare skrev en bok om maffiabossen benämnd ”Maffians hämnd”: http://www.bokborsen.se/Giancana+Sam+%26amp%3B+Giancana+Chuck-bok-till-salu-8067761_1.htm

 

 

VEM MÖRDADE MARILYN MONROE?

 

Återigen amerikanska maffian, närmare bestämt Chikago-maffian (the outfit). Bossen Sam Giancana låg bakom mordet.

 

Marilyn Monroe hade ett förhållande med JFK och sen även med dennes bror, Robert Kennedy. Samtidigt hade hon ett förhållande med Sam Giancana., maffiabossen. Men inte nog med det! SAMTIDIGT hade de båda männen även ett förhållande med Judith Exner! Kennedy och maffiabossen delade på två älskarinnor samtidigt! Och de var INTE vänner! Hur stora är oddsen för detta??? Giancana var mycket smart och utnyttjade kvinnorna för att få känslig information om presidenten. Information han kunde använda senare. Monroe missbrukade alkohol och olika droger och befann sig i en nedåtgående emotionell spiral.

 

Giancana ville sätta Robert Kennedy i klistret och inväntade ett lämpligt tillfälle som kom när Robert reste till LA och besökte Marilyn. Marilyn for ut mot justitieministern och denne bad en medföljande vän och läkare att ge henne en spruta med lugnande medel. Man gav henne det och hon somnade.

 

När Robert lämnat hennes bostad smög sig maffians hantlangare in i bostaden, höll henne i ett stadigt grepp i sängen medan en man förde in en dödlig dos av stolpillret Nembutal (barbiturat = sömnmedel) i ändtarmen på henne. Männen var handskbeklädda och tejpade för hennes mun. Stolpiller tas upp mycket effektivt av blodet och lämnar inga spår i magen (såklart).

 

Hon somnade snart in för att aldrig mer vakna. Vid obduktionen konstaterades att hon hade Nembutal i blodet. Och det avslöjades att Justitieministern haft ett förhållande med henne. Han trodde att hon dött av den lugnande sprutan hon fick, vilket alltså var felaktigt.
Barbiturater (t ex Nembutal) används inte längre pga sin farlighet.

 

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: