Sexköpslagen!

Sverige tror jag är det enda landet där det är lagligt att vara prostituerad medan torskarna kriminalseras. Inte så sällan segrar dumheten i töntiga Sverige.

Ifall man kriminaliserat även hororna så hade självklart färre flickor dragits in i könshandeln. Nu känner ju alla flickor (som det minsta övervägt att sälja sin kropp) att samhället sagt OK och att de inte riskerar några rättsliga konsekvenser.
Dom kan utan oro öppet göra reklam för sin verksamhet på internet mm. På så sätt dras även nya kunder in som kanske inte vill synas på Malmskillnadsgatan, som kanske aldrig blivit kunder annars. Självklart bidrar detta till ökat antal prostituerade och skapar ett nytt kundklientel! Eller vill någon hävda att jag har fel? Ifall det var fullt lagligt att snatta så skulle självklart snatterierna öka!Att kriminalisera kunderna är ungefär som att kriminalisera narkotikamissbrukarna och låta knarklangarna gå fria. Eller att låta spritlangarna gå fria och fängsla kunderna.
Man kanske säger att narkomanerna har ett sug av knark. Ja men på motsvarande sätt har torskarna ett sug av prostituerade. Dom tar risker som inte är rimliga ifall suget inte fanns! Kvinnan prostituerar sig av krasst ekonomiska skäl, medan kunden har ett inneboende behov.
Men knark är ju farligt! Det är farligt att bli smittad med AIDS också (eller andra könssjukdomar), åtminstone när kondom inte används.Detta kan bara hända i Sverige! Dom som ligger bakom lagförslaget har bara ökat antalet prostituerade och framställt svenskarna som idioter!
jag-borjade-salja-sex-for-barnens-skull
Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: