Vem bryr sig?

I dagens DN skrivs det att mannen bakom 11-septemberdåden 2001, al-Qaida medlemmen Khalid Sheikh Mohammed, skendränkts 183 gånger! Vidare ville man skendränka en av hans medkonspiratörer, al-Qaidafången Abu Zubaydah .
Jag fattar inte att någon bryr sig överhuvudtaget??? Är det någon som ifrågasätter att det vore välförtjänt att tortera dessa herrar? Vartenda ett av offrena från 11 september skulle vara jävligt GLADA om dom blev torterade istället!
Det finns folk som INTE förtjänar tortyr och så finns det såna som förtjänar det!
Eller skall man bjuda på kaffe och wienerbröd och hoppas dom bryter samman och avslöjar allt? Dom är tränade och väl medvetna om vad våra demokratier tillåter i form av förhörsmetoder. Skall vi använda inneffektiva metoder eller fungerande metoder? Ingen hade använt tortyr om det inte fungerade! Alla metoder är bra utom dom dåliga!
Vad är poängen att kämpa för terroristernas mänskliga rättigheter! Är det inte bättre att få fram vital information för att förhindra terrorattentat än att tjuta om mänskliga rättigheter (något dom själv inte respekterar)?
Och det är jävligt lätt för oss i vår skyddade verkstad att komma med pekpinnar till terroroffrena! Ifall terrorn kom hit så skulle det sannerligen bli annat ljud i skällan, särskilt om din egen familj drabbades! Att förhindra detta är vad kampen mot terrorn syftar till!
Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: