Religiös omskärelse – måste förbjudas!

(här är detaljerade operations-bilder)

Nu är det även fritt fram för omskärelse av småpojkar av religiösa skäl. Detta tillämpas främst av muslimer (90 %) och judar. 
Låt var och en själv bestämma om han vill bli omskuren, i vuxen ålder. Att stympa barn mot deras vilja är ett övergrepp! Denna eftergiftspolitik drabbar flickor, pojkar och kvinnor.
 
Religionsfrihet: rätt att utöva sin religion, men inte att stympa andra mot deras vilja!
Omskärelse av småpojkar bör självklart betraktas som misshandel (även om det sker utomlands) ! Ifall vi kriminaliserar omskärelse av barn, straffas föräldrarna om dom ändå gör det! Då lär vi få slut på övergreppen, åtminstone minimera dom!
 
Exempel på islams negativa inflytande i Sverige:
flickaborter
omskärelse av pojkar i Sverige och flickor utomlands
hedersmord
ungdomar som av föräldrarna inte tillåts umgås med svenska ungdomar
homosexuellt förtryck, säskilt av ungdomar
kvinnoförtryck och misshandel
– attacker mot vår yttrandefrihet (Muhammed-kontroversen)
 
Slutligen vill jag tillägga att det förstås även finns muslimer som älskar vårt system och våra progressiva värderingar. Dessa vill jag bara omfamna! MEN de bör i så fall göra sina röster hörda!
SVD
Två av tre kirurger vill inte omskära: SVD
Advertisements

32 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Yussra
  Maj 23, 2014 @ 16:38:14

  Ni har ingen rätt alls att påpeka vad muslimer gör och inte gör! Att hedersmord sker ”tyvärr” av Muslimer IBLAND är ett slupmässigt tittande på vad muslimer gör och inte gör. Har ni tittat på vad ni gör och inte gör, jag lovar att ni kommer hitta massa fel. OCH ATT MAN INTE TILLÅTER SINA BARN ATT UMGÅS MED SVENSKA STÄMMER INTE! Jag är muslim och har MASSOR med vänner som är svenskar! Istället kan ni kolla på vad det är som sverigedemokraterna gör, deras fel! SLUTA DRA EN HEL RELIGION ÖVER EN KAM! SNÄLLA! Detta leder till att ALLA missförstår denna vackra religion som VISSA vill trycka ner!!! Att sitta bakom en dataskärm och skriva ner andras fel är bara löjligt! man borde kolla vad man har för fel! för som sagt så kommer ni hitta MYCKET mer fel.
  Istället för att förlora tid på att göra sådana onödiga inlägg och försöka få folk tycka att Islam är en dålig religion. Så tycker jag att man ska gå och söka, kolla vad det har för goda saker i denna religion, för det nämns sällan i vår världen

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 25, 2014 @ 13:14:41

   Om islam är bra, varför flyr ni från muslimska länder? Nästan alla flyktingar är muslimer. Varför saknas välfärd och jämlikhet i muslimska länder om islam är bra. 97 % av all dödlig terror utförs av muslimer. Terrorn rasar när muslimerna är starka: Boko Haram i Nigeria, Al Shabaab i Somalia och Kenya, Uigurerna i Kina osv. Du blundar för verkligheten!

   Svara

 2. kalle junior (@kallejunior1)
  Jan 04, 2013 @ 19:37:09

  Herr Klartext verkar förvirrad.
  Det är för böveln Judarna som mest fanatiskt lobbar för omskärelse överallt!
  I Hollywood porren tolereras naturliga snoppar bara i bögporren!
  Som du vet påverkar Hollywood världen ganska mkt!
  I många områden i USA ansågs icke omskurna som ”Schmuck” -Jiddisch betyder idiot och oomskuren!

  Svara

  • Erik
   Jan 05, 2013 @ 19:11:42

   Det är inte PK bland SD folket att prata om judar, ex när ett israeliskt handbolls lag gruppvåldtog en svensk flicka så skrevs det åtminstånde notiser i det SD folket nedlåtande kallar ”PK media” eller ”gammel media”, på Avpixlad däremot rådde en politisk korrekt tystnad. Tänk om handbolls laget varit libanesiskt eller turkiskt, då det hade det tjatats om i flera år.

   Religiös omskärelse har utövats av judar i Sverige i hundratals år. Men inom SD kretsar debatteras den ”muslimska” sedvänjan att omskära. Detta är självklart PK lögner och desinformation från SD som försöker skapa sympati för judar och kristna araber men väcka agg mot muslimer.

   Den som tror att SD bryr sig om de svenskar som lider av massinvandring och svenskfientlighet, tänk om. SD förfäras bara över svenskfientlighet när det passar deras pro judiska/pro assyriska och anti muslimska agenda. SD företräder helt andra intressen än svenskarnas!

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Jan 07, 2013 @ 11:52:56

    Det finns judiska svin och judiska förrädare ja! Dom bör hängas ut! Judendomen är naturligtvis 100 ggr bättre än islam! Och vi har 10 ggr fler muslimer än judar. Så det omskärs 10 ggr fler muslimer än judar. Att vi inte skulle vara hårda mot judiska övergrepp, motbevisas naturligtvis av att vi är emot ALL omskärelse. Eller hur?

    Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 07, 2013 @ 11:48:05

   Nu har vi 10 ggr fler muslimer än judar, så naturligtvis är omskärelse främst ett muslimskt problem! Hur som helst: INGEN skall få misshandla sina barn!

   Svara

   • Anonym
    Aug 07, 2015 @ 15:45:27

    Enligt en omskuren man, så är ej kvinnan kallad till bön-tillsammans med mannen -Vi-är väl alla lika inför GUD???????????

    Svara

 3. ulrik
  Mar 09, 2012 @ 03:00:22

  Religiösa kirurgiska ingrepp för att fylla vår planet är ett miljöhot mot vår planet. Överbefolkningen är ett faktum redan, speciellt hos muslimerna som ynglar av sig mer än andra

  Svara

 4. Erik
  Apr 30, 2011 @ 22:19:48

  Svara

 5. Erik
  Apr 30, 2011 @ 01:09:03

  Väldigt lustig artikel. Du säger att omskärelse är lagligt inte som en eftergift till judar utan gentemot muslimer???!!!
  Judar har utövat omskärelse i Sverige i hundratals år.

  Muslimer i Sverige vänder sig ofta till just judiska läkare för att omskära sina pojkar, pga att de ses som experterna på området.

  Muslimer omskär sina barn i lite olika åldrar beroende på ursprungsland. Men judendomen kräver att pojkar omskärs på den 8 dagen. Det är en central del av den judiska identiteten. Ett förbud mot omskärelse skulle slå betydligt hårdare mot judar än mot muslimer.

  Ert parti vill ju framställa sig som pro judiskt och pro israeliskt. Om Sverige inför förbud mot omskärelse kan du sätta pengar på att israel skulle stämpla Sverige som antisemitiskt.

  Ni pratar om att judar flyr från Malmö under Ilmar reepalu, ett Sverige under Åkesson skulle producera betydligt fler judiska flyktingar om ni håller fast vid dylika åsikter!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 30, 2011 @ 19:25:44

   Jag är emot omskärelser av alla barn! Judar eller muslimer! Myndigheterna är inte rädda för judarna, däremot för dom aggressiva och krävande muslimerna.

   Svara

   • Erik
    Apr 30, 2011 @ 22:24:46

    Då tvingar du judarna att lämna Sverige. Omskärelse är en sådan central del av judendomen att flykt blir enda utvägen för de judar som vill hålla fast vid sin identitet.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Maj 01, 2011 @ 07:42:51

     Det är beklagligt och jag hoppas dom kan leva här utan omskärelser. Judarna har funnits här länge och är viktiga för vårt land, för dom delar vår samhällssyn. Men vi bör inte ge upp våra principer för det. När det gäller barnmisshandel kan vi inte göra åtskillnad mellan olika religioner.

     Svara

     • Anonym
      Maj 01, 2011 @ 09:37:04

      Eller oxå kan de omskära barnen utomlands och sedan återkomma.

     • KLARTEXTEN!
      Maj 01, 2011 @ 14:29:24

      Vi kan inte acceptera att svenskar misshandlar sina barn utomlands heller! Det måste förbjudas enligt lag! Om vi inte tillåter misshandel av vuxna, varför skall vi tillåta barnmisshandel? Dom religiösa får göra vad dom vill på sig själva, men dom skall skita i andra försvarslösa!

     • Erik
      Maj 01, 2011 @ 20:49:29

      Om SD skulle få igenom sådana förslag så skulle ni nog stämplas av Simon Wiesel centret, staten Israel och andra som antisemiter. Judarna skulle få välja mellan att följa lagen, ge upp sin identitet eller fly.

      Judarna ser omskärelsen som symbolen för förbundet med Abraham. Muslimer kanske kan leva med sådana lagar pga den mer flexibla synen på när man skall omskära, kanske kan man vänta tills 18 års gränsen. Men judendomen är helt på det klara med 8 dagars regeln.

      Jag tror inte att det är så riskfritt som du tror att börja jävlas med judarna, testa så får ni se (om ni någonsin får någon makt dvs). USA har ju väldigt stark judisk lobby och de skulle nog börja mullra, inte bra för internationella relationer!

      Sen har vi ju mäktiga judiska ekonomiska spelare som George Soros som sänkte kronan egenhändigt genom spekulation 1992. Tvingade även pundet att devalvera. Det gjorde han för att tjäna en hacka. Ge mäktiga spelare som han motiv så gör de nog om Svedala till ett U-land innan ni ens har klubbat förslaget.

     • Lövet
      Maj 01, 2011 @ 22:09:27

      ”On 01 maj 2011 at 20:49 Erik said:
      Om SD skulle få igenom sådana förslag så skulle ni nog stämplas av Simon Wiesel centret.”

      Wiesenthal, Sie Arschloch.

     • KLARTEXTEN!
      Maj 02, 2011 @ 00:08:21

      Vi kan inte ha olika principer för olika religioner. Om judarna lämnade Sverige vore det en oerhörd tragedi för landet. Men jag tror dom förstår poängen. Att förbjuda barnmisshandel kan förstås aldrig klassas som antisemitism, särskilt när det gäller muslimer, judar och av alla andra icke mediciniska skäl.

    • KLARTEXTEN!
     Maj 01, 2011 @ 14:28:15

     Jag vill att judarna stannar. Dom är viktiga för vårt land! Vi skall dock inte acceptera barnmisshandel!

     Svara

     • jempa
      Jan 17, 2012 @ 17:44:49

      på vilket sätt är judarna viktiga för vårt land?

     • KLARTEXTEN!
      Jan 19, 2012 @ 03:14:00

      Judarna är relativt få i Sverige, så därmed kan de heller inte påverka så mycket. Vore de fler skulle vårt land lyfta! Judarna är oerhört framgångsrika på de områden som vi värderar högtst: vetenskap, kultur, teknik, forskning etc. De allra främsta pokerspelarna, schackspelarna är judar. Stora vetenskapsmän som Einstein, Oppenheimer osv, i all oändlighet.

      Judarna utövar inget dåligt inflytande, i motsats till muslimerna. Detta beror inte på genetiska skillnader eller intelligentare hjärnor. Eftersom judarna och muslimerna ju ofta har samma genetiska ursprung. Allt beror på kulturen, dvs religionen!

     • jempa
      Jan 19, 2012 @ 17:43:39

      Å andra sidan finns det ortodoxa judar, och de har inte direkt samma samhällssyn som vi andra svenskar, såna finns det fullt av i Jerusalem. Jag antar dock att du med ”judar” menar de som härstammar från judendomen men inte är speciellt stora utövare av den ev inte alls utövar den. Eller?

 6. Anonym
  Okt 30, 2009 @ 17:07:47

  Det var inte meningen att anklaga dig, även om jag tydligen gjorde det.. ber om ursäkt, ville bara påpeka att det inte har något med islam att göra, bara det att islam inte satte stopp för det. Det är vad jag fått lära mig i skolan iallafall.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 30, 2009 @ 20:43:52

   Jag tog inte alls illa upp, och dessutom var det ju ingen anklagelse, du ställde ju bara frågan, vilket kan vara berättigat med tanke på mina åsikter om muslimsk invandring. Enligt Wikipedia som jag precis tittat i, så är det en över 3000 år gammal judisk tradition, vilket låter helt rimligt.

   Svara

 7. Levith Sernblom
  Sep 10, 2009 @ 14:50:55

  Men det är ju högljudda Amerikanska judar som mest lobbar för könstympning.
  Dessa ”läkares” makt är mycket större än muslimer som är pro-omskärelse.
  Den Amerikanska propaganda maskinen är starkast i världen, inte den muslimska.
  Om inte judarna upphör med barbariet och visar vägen, då är det illa…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 11, 2009 @ 17:55:12

   All omskärelse är av ondo. Vore bra om judarna kunde föregå med gott exempel. Nu pratar vi bara manlig omskärelse. Jag tror den judiska och muslimska omskärelserna är olika och kanske innebär olika stor skada/risk. Men vet ej.

   Sen har vi dom kvinnliga omskärelserna som enbart muslimerna utför och dessa är fullständigt horribla! Dumma svenska feminister kniper käft om detta, vilka höns! Vem fan kan respektera såna idioter?

   Svara

   • Anonym
    Okt 27, 2009 @ 18:33:34

    De kvinnliga omskärelserna har ingenting med religion att göra, utan fanns i vissa länder redan innan de blev religiösa (lite rasist kanske?)

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Okt 27, 2009 @ 19:11:45

     Har aldrig hävdat det heller! Oavsett vem som utför dem (och det är muslimer) så måste de upphöra! Dags för dessa muslimer att vakna upp, vi lever inte längre i medeltiden! Jag inser att folk lätt tror jag är rasist, inte mycket att göra åt, mer än att dementera. T ex har jag ytterst goda erfarenheter av amerikanska svarta. Det jag sett i USA har fått mig att se mycket skeptiskt till Hollywoodss svartmålning av dom svarta där. Trivs jättebra med araber själv och dom med mig, tror jag! Så det är inget personligt, bara strukturellt! Har alltid varit invandrarvänlig tidigare, men ändrat mig. Man måste vara flexibel och ta till sig verkligheten.
     I motsats till många andra så saknar jag en agenda, hoppar mellan blocken i olika frågor!

     Svara

   • Erik
    Apr 30, 2011 @ 01:16:33

    Helt riktigt är kvinnlig omskärelse en barbarisk sedvänja. Den utförs dock av kristna i stora delar av Afrika och inte bara av muslimer som du hävdar. Bla har jag träffat kristna eritreaner, etiopier och västafrikaner som är omskurna. Kristna kopter i Egypten utövar också kvinnlig (faraonisk) omskärelse.

    Svara

    • Nidar
     Apr 30, 2011 @ 02:06:54

     Korrekt! Kvinnlig omskärelse är en uråldrig afrikansk sed och utförs av många afrikaner oavsett religion. Islam förbjuder denna barbariska sed, något vi kunde se exempel på för en stund sedan på svt. En sudanesisk kvinna vägrade låta sin dotter omskäras med argumentet att hennes religion (islam) förbjuder detta! Hennes man, som hon förlorade på köpet, argumenterade med att det var en sudanesisk sed. Här stod alltså sudanesisk sed mot islam, och lyckligtvis för dottern så vann islam.

     Men som vanligt har klartexten noll koll!

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Apr 30, 2011 @ 20:19:13

      Jag har nu ändrat i texten. Jag känner att jag kan stå för nuvarande texten, men inte den förra. Det är bara bra att felaktigheter påpekas! Däremot anser jag förstås fortfarande att all omskärelse av barn skall förbjudas oavsett religion. Låt männen själv avgöra detta när dom fyllt 18. Vad tycker du?

    • KLARTEXTEN!
     Apr 30, 2011 @ 19:26:46

     Kan du backa upp dina påståenden med fakta?

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: