INGA terrorister borde få avtjäna straffet i Sverige!

(bilden: Osama Kassir. Var inte han med i Apornas planet förresten?)
För min egen del skulle jag föredra att svenska terrorister avrättades rakt av bara! Här har vi ett svin som hade självmordsbälte i lägenheten i Bosninen och dömdes för förberedelse. Dom förklarade att dom skulle attackera europeiska stater med trupper i Afghanistan.
Detta är faran med en stor muslimsk population i ett land. Islamisterna får en större rekryteringsbas för sina terroruppdrag. Ju fler muslimer desto fler presumtiva terrorister. Sverige betraktas som en ”soft spot” med låga straff och behagliga fängelser. Så att åka fast här är ingen big deal!
Och döms svinen utomlands så kan dom alltid avtjäna straffet här om regeringen tillåter det, vilket dom alltför ofta gör! På detta sätt uppmuntras terrorister att bosätta sig här! Men om dom vet att vi inte bjuder hem dom sen utan dom får sitta livstid i USA eller på något annat värrre ställe så tänker dom sig nog lite för. Blotta vetskapen om att ”the silly Swedes” bjuder hem dom till sina mysiga fängelser är ett skäl att använda sverige som terrorbas och detta måste förhindras!
Beträffande Osama Kassir så fälldes han på alla punkter och nu hoppas jag innerligt på livstids fängelse och att han aldrig överförs till Sverige!
Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: