Självmordsbombare även i Sverige!

terrorist

DN idag tar upp självmordsbombare i muslimska länder, men även i Sverige finns dom som gärna offrar sitt liv för Allah! Du stöter på dom i bussen, tunnelbanan, konsum…

Inbilla dig inget annat! Vi vet att muslimska invandrare bosatta i Sverige har planerat och deltagit i terrorism i utlandet. I USA, Irak,  Bosnien (bilden), Somalia, Algeriet m fl länder. Med många muslimer här så kommer obönhörligen en andel av dessa att radikaliseras och vilja agera för Allah! Deras solidaritet ligger hos islam och inte hos något jävla kristet skitland!

INGENTING är viktigare än kampen för islam! Glöm inte det! Än så länge har det inte smällt här, men nu har vi stridande trupper i Afghanistan. Och fortsätter vi skicka stridande trupp till muslimska länder så KOMMER dessa guds soldater att vilja sätta stopp för det!

En sak är att Sverige sannolikt betraktas som en ”soft spot” dvs en perfekt bas för terroraktioner utomlands. Dom kanske tycker att sådan soft spots skall man vara rädd om. Men jag tror att våldstendenserna skulle väga över.

Vi är ju så gulliga mot dom; ingen tortyr, gratis advokat, låga straff, behagliga fängelser, ingen utlämning till hemlandet och en välvillig aningslös tokvänster.  Och utför dom terrrordåden utomlands kan dom efter ett tag överföras till bekväma svenska fängelser. Could u ask for more???

Någon som tror jag har fel?

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: