Stöd Svenska Afghanstyrkan!

TalibanShootWomenInKabul

(bilden: Talibanerna avrättar en kvinna, i enlighet med Sharia)

Vi svenskar har av hävd gömt oss under mammas kjolar när det hettat till. När det värsta är över har vi dragit på oss förklädet, bredaste leendet och serverat saft och bullar och klappat barnen på huvudet!

Int fan gjorde vi något konstruktivt under andra världskriget, bortsett från att vår massmedia stödde Hitler i början av kriget. Självklart begränsade vi den judiska invandringen för att inte onödigtvis reta upp nazisterna. När krigslyckan vände så glömde vi vårt stöd för Hitler. Faktum kvarstår att vi bestämt oss för att ställa oss på segrarens sida, oavsett vem som vann! Så skedde också!

Nu när vi äntligen gör en militär insats för att hjälpa till att införa demokrati i ett land, när vi äntligen bekämpar fundamentalister som inget annat vill än att terrorisera sin egen befolkning, ja då börjar idioterna tjuta om att ”svenska soldater dör”, ”vi är bara USA:s lakejer” etc.

Vem skulle lida mest under Talibanernas styre? Kvinnor och barn förstås! Hur mycket bryr sig tok-vänstern i dessa? Inte ett skit!

Nu stundar val i landet, men Talibanerna gör allt för att hindra folk från att rösta! Sitta på en soffa i behagliga Sverige, med rödvinsglaset i handen och önska ett helvete för Afghanerna går bra för tok-vänstern. Så länge dom får skälla på USA.

Försök fatta att alternativet är att överlämna Afghanistan i Talibanernas våld! Är det att föredra? Om inte så knip käft (opponenter). Som Thåström sjöng ”Är det verkligen fred vi vill ha, till varje tänkbart pris”???

Tok-vänsterns mantra är att USA:s motiv är suspekta. Må vara att dom inte gör mycket om det inte gynnar dom själva. Men ibland gynnas även andra, som i detta fallet det Afghanska folket! Jag hävdar med bestämdhet att ALL världens regeringar ofta har suspekta motiv för sina ageranden. Men det är så politik fungerar! Tyvärr!!! Så det bästa vi kan hoppas på är att GÄRNINGEN (strunt i motiven) är bra! Och det är det onekligen här! Så Jinge, Röda Malmö m fl, reflektera över detta!

För mig är Afghankämparna hjältar vi har  all anledning att vara stolta över. Äntligen gör vi något aktivt!!! För en gångs skull gör Sverige en militär insats som jag kan känna mig STOLT över! Heder åt alla soldater som är beredda att göra denna insats!

Antingen låter du ondskan ta över, eller så krossar du den!

Dagen Nyheter

Expressen

Advertisements

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Henrik C
  Aug 19, 2009 @ 09:09:31

  kudos

  Svara

 2. Stefan
  Aug 18, 2009 @ 11:57:06

  Mycket bra skrivet!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: