Israel-konflikten: En dåres försvarstal!

obduktion

Aftonbladet har nu samlat sig till en motattack och skickar fram Åsa Lindeborg (hon som ville att konstnären som spelade psyk-sjuk skulle frikännas).

Hennes poäng är att Holocaust minsann inte innebär frikort att göra va fan man vill! Klurigt må jag säga! Helt fel har människan inte! Men å andra sidan innebär inte föregående slutsats att det är fritt fram att skita på Holocaustoffren heller! Det är vad Aftonbladet ägnat sig åt i sommarvärmen, i nyhetstorkan.

Jag kan väl instämma i att vi skall värna om yttrandefriheten (även Aftonbladets).

Har palestinierna själva gjort dom utredningar dom kunnat? NEJ! Hur fan kan man då i det läget hoppa på Israel? Ställa krav på att dom skall utreda saker som palestinierna lika gärna själv kunde utrett, anlitande utländsk expertis vid behov!

Såvitt jag förstår så återbördade Israel i vart fall de flesta liken. Man har ju allt bevismaterial (liken)! Det är väl bara att räkna organen och kolla om något fattas! Borde även vara en lätt match för varje palestinsk obducent att kontrollera om obduktionen utförts på normalt (Israeliskt) sätt för krigsoffer.  Har inte palestinierna gitt detta, borde man tiga! Whats the problem Åsa?

Vi vet alla att Aftonbladet normalt saknar källkritisk granskning. Man pucklar på försvarslösa privatpersoner hejvilt! När man farit med lögner faller det aldrig tidningen in att be om ursäkt, än mindre korrigera felet (se fallet baby Thor, där tidningen spridit massor av BEVISADE lögner om Andrew)!

Man skriver massvis med felaktigheter för att det går snabbare (att ej kontrollera) och det blir smaskigare rubriker! Sen hukar man sig bakom yttrandefriheten! Som i detta fall, fast Israel kan och slår tillbaks på ett annat sätt en en svag privatperson! Det gillar inte Aftonbladet!

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: