Muslimer diskriminerar och mördar kristna!

christian_schoolgirls_beheaded_in_poso_3

(bilden: en av tre kristna flickor på väg till en kristen skola, som överfölls och halshöggs av muslimer i Indonesien. Skall sanningen visas även om den är hemsk? JA!)

Tillhör du dom som tror att vanliga muslimer inte utövar diskriminering och våld mot ”otrogna”, tänk om!

Jag använde en hantverkare (jag specificerar ej, för att skydda honom) vilket jag gjort under några år. Han kommer från Syrien. Jag tänkte jag nu skulle fråga honom om muslimernas syn på oss svenskar etc.

Döm om min förvåning när han säger att han är kristen! Så jag frågade hur det är att vara kristen arab i Sverige, ”alla måste väl tro att du är muslim, eller hur?” Jo säger han, dom Svenskarna förutsätter det, sätter sig inte gärna bredvid mig etc.

Då frågade jag om han inte kan hänga ett litet kors runt halsen? Nej, svarade han, för då skulle muslimerna diskriminera honom! Människor från muslimska länder som överväger att anlita honom frågar först om han är muslim, varpå han förstås svarar att han är kristen. Då vänder muslimerna på klacken. Dom vill bara anlita muslimer!

Sen berättade han något som förvånade mig! Han kan inte hänga ett kors eller andra kristna symboler i sin bil, för då skulle bilen bli vandaliserad, fönstrena krossas etc! Så stort är alltså hatet mot kristna hos araber i vårt land! Jag blev paff över att höra detta!

Här gör vi svenskar allt för att inte diskriminera muslimerna i vårt land, medan dom själva i smyg utövar diskriminering mot den kristna arabiska minoriteten.

Och självklart blev jag än mer förvånad när han berättade att i Syrien var det inga problem att leva som kristen, så länge han inte visade kristna symboler utanför sitt bostadsområde! Däremot blev han i Sverige diskriminerad av andra araber systematiskt! I jobbet och privat!

Och han tycker att svenskarna är otroligt flata som ständigt ger efter för  muslimernas krav på moskébyggen etc!

Han kan bara inte fatta hur svenska (kvinnor främst) konverterar till en sån religion! Jag förmodar han tyckte det var konstigt att dom vill ta några steg tillbaks i utvecklingen med tanke på vår utbildning, sekularisering, jämlikhet etc.

Jag sade knappt något under samtalet för jag blev så överraskad av allt han sade sade plus att han verkligen tände på alla cylindrarna!

Kristna minoriteter finns förstås även i andra muslimska länder t ex kopterna i Egypten och Etiopien.Vi känner alla till folkmordet på miljoner kristna armenier i Turkiet (se tidigare inlägg).  År 2007 mördas tre kristna i Turkiet! I Indien och  södra Thailand mördas icke muslimer i muslimskt dominerade områden.

I Indonesien halshögg muslimer tre kristna skolflickor (bilden ovan). Kan ni tänka er den oerhörda skräck dessa stackars skolflickor kände när de såg kompisarna halshuggas? För det är väl ingen som tror att de halshöggs i samma ögonblick? Jag tänkte först endast länka till bilden, men så frågade jag mig: varför dölja verkligheten? Det ärliga är att visa den nakna sanningen! Annat vore lögn!

Här en intervju med en koptisk (egyptisk) ortodox präst som bl a berättar om förföljelserna av kristna.

Här en motion från Kristdemokraterna som tar upp problemet!

Jag tycker inte det är mer än rätt att minoriteterna behandlas som dom själv behandlar sina minoriteter!

Dags att ställa krav på muslimerna att upphöra med sin diskriminering! Jag är för invandring av kristna minoriteter från muslimska länder. Där slipper vi de kulturella olikheterna som är så problematiskt med muslimer!

Men är det konstigt egentligen att ”den enda sanna religionen” ger sig på dom otrogna hundarna? Det bör dom väl göra, är det inte rentav deras plikt?

Tyvärr är det så att muslimer i Sverige har det mycket bättre än kristna i muslimska länder! Sverige har även fått epitetet världens bästa land för muslimer! Jag tror honom.

Muslimskt våld utövas inte bara av terrorister!

Advertisements

38 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Rogge Tinglöf
  Maj 16, 2016 @ 10:37:39

  Om sanningen ska fram alla Islamister är muslimer islam ingår i den muslimska tron och ingen vet vilka av muslimerna som tar till sig mördar sekten i den muslimska tron och blir islamist.Så det bästa vore om Sverige förbjöd den muslimska tron att utövas i sverige.Och begärde att alla muslimer som vill vara kvar i Sverige får konvertera till den kristna tron annars är det bara att lämna sverige eller fängslas.

  Svara

 2. Kim Christiansen
  Maj 15, 2016 @ 00:39:59

  You people from Sweden & Norway & your suicidal view on immigrants, makes both your once beautiful countries into muslim countries within a few years, its amazing you havent learned anything form history, First we the danes occupied both your countries for several hundred years, then you got your freedom back & what do you do with it, sell it to Islam accept rape violence hatecrimes against your self, & a nearly 100 & transformation into Islam, & by god you contiinue to let migrants pour into your country even you though, your police is nearly given up, everyday we hear about violent episodes & rapes, yet you bend over & let the muslims fuck you, By doing so i sauy you get what you deserve, i dont even feel sorry for you……………

  Kim Denmark,

  Ps : Yes we have many migrants as well, but just like Germany & Poland people are aware that we need to prepare for civilwar & therefor more & m,ore people teach their children how to use weapons & more & more people join rightwing factions………….

  Svara

 3. linda
  Feb 21, 2015 @ 03:26:33

  Tyvärr så bäddar sossarna och fjantiga naiva mona sahlin för sharialagar och så småningom ett muslimskt kalifat. Snart får vi inte ha vårat kors på flaggan.
  Vår Herre JESUS jag ber för att muslimerna ska vakna och granska sin Koran. För dem som förvarar denna onda bok ,fattar inte att is mördarna faktiskt följer verserna i Koranen och handlar efter dessa . Annars kommer dem inte till paradiset . Är inte detta sjukt! Be för dessa muslimer . Jag tycker synd om dem . Dem är så lurade och hjärntvättade så man fattar inte att detta är sant

  Svara

 4. mery
  Apr 03, 2012 @ 22:05:34

  Detta gör ont då jag själv är från mellanöstern och är kristen. Hur länge till ska vi stänga munnen, detta är ingenting jämfört med vad muslimer gör mot oss dagligen. Trots detta så säger vi alltid gud förlåt dom!!! Är så himla trött på att mitt folk ska tvingas fly från länder där det från hela början var vårt, där det en gång i tiden hette mesopotamien. Men det som mest av allt svider i hjärtat är att trots att vi bett om hjälp från Sverige så får man bara en vänd rygg mot sig för att det svenska folket är rädda från Islam!!

  Svara

  • Erik
   Apr 07, 2012 @ 19:40:57

   Så trevligt att några av er kristna med ursprung i mesopotamien skulle dyka upp här och beklaga er. Kanske för att få stöd för att ta in mer av er fredsälskande kulturberikare så att hela Sverige blir som Södertälje? Dvs ett maffiastyrt getthosamhälle där blonda tjejer knappt kan lämna dörren utan att syrianerna kallar henne hora, där man bränner bilar som inte har syrisk ortodoxa symboler på sig, där polisstationer beskjuts, svenskar attackeras och där gruppvåldtäkter blivit vardag.

   Vi som bor i Södertälje vet att mellanösterns kristna inte är några fredsälskande stackare, ni är här för att parasitera på oss svenskar!

   Svara

   • Cobrelli
    Sep 15, 2012 @ 19:10:57

    Du drog Absolut INTE alla över en kam…
    Mycket bra sagt

    Svara

   • Nasrany
    Aug 04, 2014 @ 22:25:58

    Men ser man på hur en rasse uttalar sig sådär om syrianerna i södertälje. Tuff du är som dock gör det bakom skärmen!!! Innan du uttalar dig så ska du tänka om och göra rätt!! Bara för att vissa är brottslingar så är inte alla syrianer det. Och må du va svensk el annat som smutskastar alla syrianer sådär, ta reda på fakta innan du talar! Det är tack vare alla INVANDRARE sverige har utvecklats ännu mer!

    Hade syrianerna haft ett val så hade vi inte flytt till oliika länder!! Tror du på fullaste allvar att de orkar känna sig som främlingar varje jävla dag!! På jobbet ,på väg till skolan,,på bussen, ÖVERALLLT så får man höra de berömda orden ” jävla invandrare,fly till ditt hemland” tror du kära ” erik” att de njuter av dessa ord eller?!!! Så trötttt på alla dessa rasister!!! Låt de vara o låt de leva sitt liv!! Hade man haft ett hemland så hade man levt där. Missförstå mig inte nu, är tacksam för allt sverige gavt oss men fyfaaaaan vad irriterande att höra all skitsnack som
    Du nyss tog uppp bara flr att VISSA är brottslingar!

    Svara

   • Anonym
    Feb 21, 2015 @ 03:02:48

    Att du ens jämför dessa is mördare med Södertäljes problematik vore så dumt och naivt. Vad gör svenska fyllon i semester orter. Du kan inte klandra ett helt folk för några få ungdomar som inte kan uppföra sig. Vakna ni isberget har haft det för bra att ni har inte längre empati med människor som blir mördade och förföljda. Men snart så smäller här på dina gator då först så får du känna vad jag pratar om

    Svara

 5. Jafar
  Feb 21, 2012 @ 02:31:36

  Det är skillnad mellan Islam och muslimer, Om muslimer begår brott so är det inte fel på Islam. År det svårt att tänka djupare innan an skriver skit. Allt du skriver här är felaktiga. Någon eller några Kristna blir mördad av några brottslingar eller av gäng så behöver du inte skylla allt på Muslimer. Det finns ungefär 1,8 muslimer i världen. Tänk på vad för argument du har innan du vill förmedla nåt till andra människor. Kom ihåg att’: Våld är förbjuden inom Islam. Läs och ta lite information om Islam.

  Svara

  • linda
   Feb 21, 2015 @ 03:39:09

   Skojar du! Läs din Koran först. Is mördarna hänvisar till din heliga bok. Som rättfärdigar dess slaktande på ice muslimer . Detta är vad islam handlar om min kära broder. Men muslimer som inte läser denna hemska bok fattar inte något. Is avslöjar islams rätta ansikte. Att halshugga i Allahs namn för att få den bästa plats i paradiset kallas shahada. Martyrskap. Där erbjuds 70 oskulder med tjejer. Och dem får ta med sig 70 släktingar till paradiset. Titta på svt updrag granskning så får du veta vad islam betyder min vän. Men jag ber att muslimer ska börja läsa sin Koran. JESUS är vägen sanningen och livet. Läs i bibeln och jämför med din koran.

   Svara

 6. Anonym
  Dec 07, 2011 @ 02:59:06

  jag håller med !! till 100
  bra skrivit

  Svara

 7. Lana
  Nov 15, 2011 @ 14:05:20

  Ifall du läser det här; är det något som du skulle tänka dig att skriva på?

  http://www.thepetitionsite.com/1/dont-deport-atheist-khalid-saeed-to-pakistan/

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 15, 2011 @ 20:30:13

   Jag kan inte själv skriva på som anonym. Däremot stödjer jag verkligt kristna flyktingar! Men hur många ”blir kristna” för att få stanna här? Det är frågan. Han kan ju vara ”äkta kristen”. Det vore bra om du länkade till mer info om honom och hans omvändelse. När och var skedde den, belägg?

   Svara

 8. Erik Andersson
  Nov 14, 2011 @ 16:24:45

  Vad är en muslim om inte en som följer Muhammed? Låt oss lyssna på denna store fridsfurste:
  “(Profeten sade) Vem det må vara som byter ut sin religion islam, ska dödas” (Koranen 3:71, 84)
  ”Och döda dem (de otrogna) då var ni än möter dem och fördriv dem från de platser varifrån de har fördrivit er; ja, förtryck är ett värre ont än döden. ” (Koranen 2:191).
  ”När de helgade månaderna gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna, var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud är ständigt förlåtande, barmhärtig.” (Koranen 9:5)

  Muhammeds efterföljare är alltså förpliktigade att döda otrogna. De muslimer som halshögg dessa flickor är goda muslimer. De kommer till paradiset, medan de hemska flickorna får brinna för evigt i helvetet. ISLAM! THE DEATH CULT FROM HELL!

  Svara

  • Sanity
   Mar 09, 2012 @ 09:58:19

   Första budordet säger – ”Du ska icke hava några andra Gudar jämte mig” – Som om att människan är oförmögen att tänka självt. Är det så alla kristna är?

   Svara

  • linda
   Feb 21, 2015 @ 03:06:44

   Tack erik ! Stort tack. Men svenskarna sover iallafall. Dem är naiva och fega att stötas med muslimerna tyvärr. Men detta passivitet bäddar för islamisterna. Cancer tumören växer utan att någon stopparb

   Svara

 9. Anonym
  Feb 15, 2011 @ 13:25:51

  vilkeeet skiiitsnaackk !!!! ååh är så trött på att alla ”icke troende” eller ”kristna” nu ska hoppa på massa muslimer och typ ge någon form av payback låt oss va shiiittttttttttttt låt mig va muslim vi muslimer låter alla vara som dom är och det är inte alls så att vi inte tex anställer någon för att den är kristen arab ?????ävwn om det händer okkk ? alla är inte såna, som om svenskarna inte gör så ?? fast mot muslimer/svartskallar. vilket skämt bara för att svenskarna inte vill anlita svartskallar så betyder inte det att alla är som dom.vi muslimer har vart så förtryckta av andra religioner att det inte är sant. antagligen för att om man vet vad islam handlar om så är den bättre än dom andra alla religoner är bra jag menar det är samma Gud !både jesus och profeten mohamed sitter säkert i himlen tar en kaffe tillsammans och skrattar åt oss !!. vår religon kom sist den nyaste och den bästa den kom av en bra anledning inte att att alla ska hoppa på oss. förtrycker vi kvinnor för att vi inte låter dom gå halvnakna på stan eller helt nakna på stranden ? om det är så okej vi är kvinnoförtryckare! snälla sluta hitta massa skit och skyll på muslimer. jag säga minst 10 KRISTNA präster som är våldäktsmän och pedofiler!!!!!!!!! varför kommer inte sånt upp ???? varför är det alltid muslimerna som gör fel ??

  Svara

  • Jempa
   Feb 15, 2011 @ 14:28:48

   Det du säger är inte särskilt vettigt heller, tyvärr. Ta bara ditt påstående om att den kristna guden är samma som den muslimska? vem säger det och var står det nånstans?
   Du säger att muslimerna är förtryckta men inte fan är det i sverige iaf, snarare är det tvärtom. Vi svenskar har hög tolerans mot de flesta minoriteter här. Öppna istället ögonen för vad som händer i de muslimska länderna, ingen demokrati whats so ever!
   Jag är inte kristen själv eftersom jag har valt att ta avstånd från allt vad religion är men jag kan iaf säga att de kristna präster du nämner som utför övergrepp på barn är katolska präster, inte protestantiska som våra präster i sverige. Att påstå att vi inte tar avstånd från dessa övergrepp är dock fel av dej att påstå eftersom det ändå är något som det har varit en stor debatt kring i många år.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 15, 2011 @ 14:45:37

   Ni förtrycker kvinnor därför att ni inte låter dom bestämma själva hur dom skall klä sig och vem dom skall ha sällskap med eller gifta sig med! Ni skall skita i det. Och ni skall skita i om någon konverterar osv. Var glad att du lever i ett fritt demokratiskt samhälle! Skillnaden mellan kristendomen och islam är att er förebild hade samlag med småbarn. Det hade inte vår förebild. Problemet är att pedofili är OK för muslimer, men inte för kristna. Det är en avgörande skillnad. Vi ser präster som utövar pedofili som ett problem, men för er är pedofili inget problem.

   Svara

   • Jempa
    Feb 15, 2011 @ 15:25:23

    om nu ens muhammed och jesus var ”riktiga” personer. de kanske är lika sanna som jultomten och påskharen.
    är det inte bättre att ha förebilder som man faktiskt vet har funnits, som politiska ledare etc?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 15, 2011 @ 15:48:53

     Muhammed är en historisk person. Jag tror ingen historiker tvivlar på att han fanns. Däremot är det ju tydligt att han inspirerades av judendom och kristendom. Och Guds existens måste förstås ifrågasättas!

     Svara

     • Jempa
      Feb 15, 2011 @ 16:19:51

      oavsett vilket så är det ändå inget skäl att leva efter hans värderingar än idag, det hör inte ihop med vårt moderna samhälle.

     • KLARTEXTEN!
      Feb 15, 2011 @ 16:24:04

      Instämmer helt!

     • linda
      Feb 21, 2015 @ 03:54:19

      Varför får man inte tro på vad man vill utan att behöva halshuggas? I vilken annan religion har detta hemska skett? Varför förföljs och mördas kristna för sin tro i muslimska länder? Men muslimer får utöva fritt sin religion i väst . Som sedan vill ta över sakta men säkert.ger du muslimer ditt finger , tar dem hela din kropp och mördar dig om du inte konverterar till islam. Ingen västerlänning gör på detta sätt, ifall västerläningar konverterar till islam. Har ni hört det någon gång? Men i islam så måste man mörda den som lämnar islam. Vad är detta för Allah dem har? Stakars dessa muslimer. Vakna muslimer. Granska eran religion . Isis måste väl säga något om islam. Jo dess rätta ansikte

   • Jempa
    Feb 16, 2011 @ 12:17:56

    Om jag får tillägga något om det du sa om syrianen i texten, att du blev förvånad över att han INTE var muslim. För mej är det tvärtom måste jag säga, det finns många kristna syrianer i sverige, två av mina f.d. körskolelärare är kristna syrier och även en del andra som jag har känt till. så därför har jag fått för mej att de flesta syrier i sverige är kristna, de kan man ju t.ex. se under julen när man åker genom invandrartäta områden som rinkeby t.ex. de som har slagit på stort med julpynt är oftast syrier, så att de skulle vara rädda att uttrycka sin tro i sverige tror jag inte.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Feb 16, 2011 @ 12:45:11

     Jag trodde som du, att syrianer är människor från Syrien. Men det är inte så! Folk från Syrien kallas före syrier, medan dom kristna alltså kallas syrianer. Syrianer är en folkgrupp av kristna (assyrier kallas dom också, men dom vill inte kallas det) från arabländerna och Turkiet. Turkiet mördade typ 1.5 miljoner av dom i början på seklet. Jag tror armenier är samma sak. Det finns (kristna) syrianer även i Syrien, men dom flesta som bor i Syrien är muslimer. Tog ett tag innan jag fattade det. Jag tror dom ofta har kristna namn, som David, josef etc.
     http://sv.wikipedia.org/wiki/Assyrier/syrianer och http://www.saaf.info/syrianer.pdf

     Svara

   • linda
    Feb 21, 2015 @ 03:12:53

    Tack för ditt underbara svar,
    Islam och dess handlingar är den värsta sorten av ren ondska. Snälla sverige vakna innan det är försent. Islam är en cancer tumör och måste stoppas innan den tar över

    Svara

 10. Romeo Patrick
  Maj 22, 2010 @ 23:13:16

  Det där om vad syrien sa är skitsnack. Inte om att han sa det men att det är så.

  Jag gillar inte alls muslimer. Men att säga att för att vi har kors i våra bilar (I våra länder visar man vilken religion man tillhör, vi kristna har ett kors hängandes under backspegeln, som svenskar har wunderbaun ellr hur det nu stavas).

  Absolut, muslimer är väldigt extrema och är man själv inte muslim så vänder dom en ryggen. I Lycksele där jag kommer ifrån har flertalet restauranger finansierats av extremister som vill att endast muslimer ska rå på staden.

  Nyligen öppnades Sibylla av en muslimsk familj som levt på socialbirag hela sitt liv. Finansen kom från en muslims man som har krigat ”jihad” mot kristna och han ha själv sagt att endast muslimer ska rå staden.

  Men att muslimer skulle krossa ens bil för att man har kors och dylikt är rent skitsnack. Det händer inte ens i våra egna länder. Jag är själv från Libanon (som är kristet men tyvärr kryllar muslimer , betydligt fler än kristna) men inte ens där (där våldet ändå existerar i större sträcka) har dom sönder våra bilar eller slår ner oss för att vi är kristna.

  Men som han säger, säger man att man inte är kristen då vänder dom en ryggen.

  Svara

 11. Trackback: Anonym
 12. Lillrasse
  Sep 30, 2009 @ 16:53:21

  Rätt åt flickan. Hon hade ju inte schal som täckte håret! Den smutsiga slynan fick vad hon förtjänade. I vördnad för islams pedofilprofet Muhammed och alla hans andra snoppfixerade extremister måste kvinnorna hållas inne för att inte överfallas av dessa muslimska handjur som inte kan styra sig o sina drifter. Enligt våra politiker som snart gjort sverige till ett nytt muslimskt paradis blir allt så bra med vår ”utvecklande” mångkultur.Samtidigt pratar de om jämlikhet o skapar i praktiken grogrund för motsatsen. Får spy på alla dessa debatter i tv o massmedia där de svartmålar invandringskritikerna. Äcklad är en underdrift. Tokerierna är tydligen vägen in i framtiden för våra eu-företrädare o alla andra förmyndare som vet bättre än den ”fördomsfulle” svensson: Du ska hålla käft o göra som du blir tillsagd! Rösta på oss i etablissemanget. SD är ondskan och djävuulen i egen hög person.Sosse eller moderat ska de va o hör sen!o den dumme svensken bara bugar o bockar o gör som han blir tillsagd: Sverige naivitetens främsta hemvist på jorden!

  Svara

  • en kristen arab
   Nov 19, 2009 @ 22:47:22

   vilka starka ord, men tyvärr de är inte starkare än verkligheten! Islams pedofilprofet Muhammed har hjärntvättat dem att döda kristna(syndare) för att gå rakt in i paradiset bland 40 vackra kvinnor och hounungsfloder mm massa propaganda för att terrorisera folk. Det som förvånar mig är Sveriges naiviteten mot Muslimer. Muslimerna vet på vilken knapp de trycker på vid såna diskussioner, Demokrati och mänskliga rättighet. Jävla muslimer snacka inte om såna heliga ord för att ni inte vet vad har orden för betydelse.

   Bilden ovan säger mer än tusen ord, stoppa muslimernas invandring, reagera.
   Muslimerna kommer hit, landet tar emot dem med öppna armar, deras kvinnor föder en arme, utnyttjar systemet och sedan tackar Sverige för allt det här genom att uppfostra sina barn till självmord bombare, vem vet? mot Svenskar.

   Svara

 13. Chris
  Sep 26, 2009 @ 09:10:14

  Välkommen till det mångkulturella samhället, inget annat än ett socialt experiment som är dömt att misslyckas.

  Om man tror att det som under tusentals år har format samhällen, kulturen, nu kan blandas hur som helst, då har man inte förstått varför samhällen och grupperingar skapades.

  Svara

 14. Maria
  Sep 14, 2009 @ 11:38:40

  Mycket bra välskriven artikel. Detta är ett problem som borde uppmärksammas mer.
  Jag har själv vänner från muslimska vänner som berättar samma historia.
  Jag önskar att vi fick se fler muslimer som tar avstånd från det de extrema grupperna gör, men jag har hittills inte träffat någon som vill göra det fullt ut.
  När exempelvis något som Knutby upptäcks, ställer sig hela kristenheten upp och tar avstånd från det. Men när muslimerna utför exempelvis hedersmord, var finns då den muslimska världen????

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 14, 2009 @ 12:06:16

   Det är sant. Kristna från arabvärlden vågar inte avslöja trakasserierna öppet för då skulle dom råka illa ut! Jag blev själv oerhört förvånad när jag fick hör att det var så här! Hade inte en susning!

   Svara

 15. Anonym
  Sep 11, 2009 @ 18:22:10

  FY FAN – man blir ju mörkrädd!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: