Mehdi Ghezali, den rättrogne terroristen!

Mehdi GhezaliJag hävdar bestämt att för en rättrogen muslim är det en plikt att följa Koranen och skita i andra lagar och bestämmelser! Är inte det ganska självklart?

Sen vet jag att självmord i Islams namn är en tolkningsfråga. Om jag minns rätt så motiveras det främst av en historisk händelse under Muhammeds tid då ett gäng muslimer gick i strid mot en stor övermakt. De visste dock att de var chanslösa men slogs till döden. Detta betraktas av många som ett berättigat självmord i islams namn! De blev förebilder för alla muslimska självmordskandidater, även inom Al Qaida. Att dö i kampen för islam är föredömligt! Men att bara ta livet av sig utan att det blir en kamp för islam är nesligt även inom islam.

Så för den som håller med om tolkningen så är det inget fel med att offra sitt liv för islam! Tvärtom så är det en plikt! Framförallt borde det vara självklart att skita i andra lagar än Koranen! För mig är det självklart, i vart fall om man är rättrogen!

Så om Mehdi Ghezali är skyldig har han väl bara gjort sin religiösa plikt? Hur kan detta bli fel? Dom muslimer som bara tror på de delar av Koranen som det är bekvämt att tro på , dom är inte rättrogna!


Detta har jag saxat från Kulturvänster blir pophöger:

Denne islamistiske brottsling var naturligtvis ”oskyldig” redan när han satt på Guantamofängelset i Kuba. Politiker och journalister flög dit för att hjälpa den stackars ”svensken”. Genom påtryckningar av svenska politiker, vars naivitet borde leda till omyndighetsförklaring, och dyra advokater (som svenska skattebetalare fick finansiera) släppte amerikanerna muhammedanen. Svenska skattebetalare fick även betala 600.000 kr för regeringsplanet som hämtade Mehdi Muhammed Ghezal ”hem” till Sverige. Det dög inte med reguljärflyg som skulle kosta ca 10.000 kr, nej en sådant värdefullt kulturtillskott ska åka ”hem” med eget plan, som en president. Så snart han kommit hem och luggat kommunen och staten på bidrag igen så for han ner till muslimska krigsområden i Asien.

Strypsnaror låg i blöjkpaket

En mycket farlig person Han är en mycket farlig man

Hade med 19-åriga svenskan för att inte bli gripna

Ghezali misstänks ha träffat efterlyst terrorist

Gripna svenskar kan snart åtalas

UD-oro för fängslad tvååring i Pakistan

Strand och Althin familjens ombud

Advertisements

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Sep 15, 2009 @ 23:50:57

  Sverige ska inte tillåta islamister bygga tempel i Sverige.
  Jag har äntligen tagit ställning – mot islam i Sverige.

  Svara

 2. Ultrakonservativ
  Sep 15, 2009 @ 21:31:58

  Tvångsomhänderta barnet, låt familjen aldrig se det igen eftersom dom inte har vett nog att stanna hemma utan håller på att åka till platser dom inte har att göra om och om igen. Med ett litet barn!!! Totalt olämpliga som föräldrar!
  Passa på att sterilisera båda föräldrarna också. Fast har vi tur tar pakistanerna hand om den saken.
  Kan inte tycka ett dugg synd om folk som är så urbota korkade! (men, å andra sidan, dom är ju inte r i k t i g a svenskar! och huuuu, nu var jag riktigt ordentligt politiskt inkorrekt.)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: