Pedofili i guds namn!

Nujood Ali

I en del islamska länder är det uppenbarligen helt lagligt att gifta sig och ha sex med barn. Varför inte? Det är ju OK enligt koranen och Muhammed själv gjorde det, så det måste självklart vara OK! Som jag ser det så varför skulle en rättrogen muslim bry sig om våra otrogna lagar, guds lag måste självklart ha företräde! Eller hur?

8 åriga Nujood Ali (bilden) ansökte skilsmässa i domstol! Nu läser vi om 11-åriga Fawziya Abdullah Yousses från Jemen, som giftes bort, blev gravid och dog i barnsäng vid 12-års ålder! F ö tror jag Usama Bin Ladens familj kommer från Jemen (ursprungligen).

Muslimer måste fatta ett beslut: skall Koranen gälla eller inte? Personligen tycker jag det är ologiskt för en rättroende muslim att bry sig om andra lagar än Koranen! Eller är det ok att bara tro lagom mycket? Skita i de Suror som är obekväma för en modern människa? Så mycket att man funkar bra i samhället? Hur rättrogen är man då?

AB

Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ann-Marie
  Mar 30, 2010 @ 01:30:22

  Svara

 2. Trackback: Populistisk Moral-minister! « KLARTEXTEN!
 3. Trackback: Lite av varje « savhammar.net
 4. Trackback: Populistisk barnporr-minister! « KLARTEXTEN!
 5. Il Padre
  Mar 10, 2010 @ 17:55:49

  Sharialegaliserad pedofili är vämjeligt och ger ytterligare orsak till att betrakta islamister och deras imamer på det sätt de förtjänar utöver faran de innebär för det fria, öppna, toleranta, demokratiska samhället! Lättkränkta människor det där som dessutom tycks ha ruskigt short memory eftersom de med sina religiösa krav är på väg att återskapa det helvete de påstått att de flydde ifrån! Men det kanske bara var lögn?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: