19-åriga Safia´s roll: täckmantel?

Safias mamma

Nu spekuleras det i att hon kanske snart släpps för att hon inte längre är misstänkt för terrorbrott. Bra om hon släpps ifall hon är oskyldig!

Men hon blev alltså under graviditeten gripen i Somalia misstänkt för terroristsamröre. Samma sak nu, med ett två-årigt barn sannolikt på väg mot ett Talibanskt terroristnäste!  Eller skall vi tro på att det var en semestertripp igen? Sunt förnuft säger att hon inte har rent mjöl i påsen!

Om jag får spekulera, så tror jag att hennes och barnets roll var att hos polis och militär förmedla bilden av en oskyldig familj på resa! För vem skulle utsätta sitt barn för livsfara! Visserligen med strypsnaror, $10.000 i bagaget, i avsaknad av visum och knaprande på sim-kort! T ex har terrorister försökt använda barnfamiljer som bombsmugglare på flygplan. Detta följer samma princip.Men Pakistanierna är mer luttrade än så! Själv anser jag hon är skyldig ifall hon skulle fungera som täckmantel för männen! Det tragiska är att hon inte avskräckts av tidigare gripanden!

Att hon dessutom är dotter till ordförande i Sveriges muslimska råd(bilden) är ju rätt anmärkningsvärt! Det är så flagrant! Väcker en hel del funderingar. Något är ”ruttet i Danmark”!

AB SVD SDS

Svenska kvinnan inte terrormisstänkt

Terrorgripna kvinnans mamma orolig

”Jag känner just nu både oro och smärta”

Ghezalis pappa vädjar till Pakistan

Svensk polis på plats i Pakistan

Advertisements

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Il Padre
  Sep 17, 2009 @ 20:40:26

  Som ansvarstagande förälder bör Helena Benaoud ifrågsätta sin egen betydelse för den här situationen och gör inte hon det kanske Säpo kan fråga henne om när hon uttalar sig till svensk media efter att UD mötte pakistanska myndigheter VAD hon menar? Hon säger då: ”nu när Pakistan ***erkänt***” etc. Erkänt? Vilka är de brottsmisstänkta bästa ordföranden i Sveriges Muslimska Råd?! Vad menas?

  Farsan till Ghezali verkar ha snurrat till rejält!
  EXPRESSEN – http://www.expressen.se/Nyheter/1.1710379/ghezalis-pappa-vadjar-till-pakistan

  Anklaga svensk myndighet (Säpo) gå i USA:s ledband är nog i allra högsta grad starkt kontraproduktivt och skulle nog t o m hastigt kunna ge advokaten kronisk huvudvärk så han ”måste” lämna uppdraget och i det läget ser jag framför mig hur Bodström genast får fulltecknad kalender och blir oåtkomlig liksom samarbetskollegan. Vem vill spotta ut snuset i stark motvind och vad återstår då? En §-ryttare från Långtbortistan?

  Svara

 2. Henaouda Belena
  Sep 17, 2009 @ 17:30:01

  Denna lilla falska trollpacka, och hennes mor också för den delen, kommer aldrig att ses som ”oskyldiga” i folks ögon. En stor och alltjämt obesvarad fråga är vem/vilka som har finansierat alla deras resor?

  Undrar vad Helena benaoudas bror tycker om det här egentligen???

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: