Iran:Nya demonstrationer! Hangém high!

Madjid Kavousifar och brorson

bilden: prästerna hänger Madjid Kavousifar 28 (en riktigt modig man!)  och hans brorson Hossein 24! Här en obehaglig video från avrättningen:

Läs mer

Förnekade förintelsen, igen

Han som stal presidenttiteln i Iran, Ahmadinejad förnekar återigen förintelsen. Man river bort ”olämpliga” sidor ur historieboken.

Varför ljuger han? För att framställa Israel och hela västvärlden som lögnare.  Nurnberg-rättegången var förstås en fars enligt honom, ett skådespel från början till slut.

Kärnan i denna tänkta konspiration är att den initierats av judarna och understötts av väst, som ju förstås vill komma åt arabvärlden, Iran i synnerhet. Inte nog med att Israel förlorar martyrskapet, man blir ju lögnare och konspiratörer på kuppen.

Jag har svårt att tänka mig att hans förnekelse riktar sig mot oss i väst. Få av oss är så dumma och obildade! Nej det är riktat till en från början relativt obildad, rasistisk och framförallt  judehatande arabvärld, där sådana tankar kan gro och växa på ett helt annat sätt! Växtkraften får väl antas vara omvänt proportionell mot förståndet hos dessa.

F ö skulle jag gärna ta en diskussion med vilken revisionist som helst, vore ett stort nöje att massakrera honom! Ingen censur skulle gälla!

EXP

Avrättning av homosexuella

Här är en stillbildssekvens från Youtube där två homosexuella tonåringar hängs. Dom hade piskats dessförinnan!

Barn hängs

16-åriga flickan Atefeh Rajabi  (bilden nedan) hängdes offentligt för att otrohet! Här har ni en  BBC-dramadokumentär i 5 delar.Här en kortare variant:

100-tals barn sitter i dödsceller i Iran! Domaren Haji Rezai avskydde henne så mycket för att hon vågade trotsa domstolen, att han insisterade på att själv lägga snaran om halsen på henne! Jag vill se denna domaren hängd! Mer info: wikipedia.

AtefehRajabi

NYA DEMONSTRATIONER I IRAN!

Demonstrationerna har tagit ny fart. I stället för det traditionella ”Ned med USA” ropades  ”Ned med Ahmadinejad!”.

Skall bli intressant att se hur länge prästernas diktatur tillåts fortsätta! Och jag vill se prästerna hänga (därav rubriken) ! Låt dom smaka på sin egen medicin! Och för helvete! Låt prästjävlarna inte få någon fristad i Sverige! Rensa bort skiten bara! 30 år av religiös terror räcker och blir över!

Bråk mellan demonstranter på Sergels torg
Spänt vid demonstrationer i city
35 gripna efter protester i Teheran
Hundratusentals iranier i ny protest mot regimen
AB: Hundratusentals demonstranter på Teherans gator
DN: Nya jättedemonstrationer i Iran
”Känslan i Teheran är väldigt obehaglig”
Så försöker prästerna tysta den iranska bloggosfären
Advertisements

21 kommentarer (+lägga till din?)

 1. aron
  Nov 29, 2009 @ 20:59:15

  seriöst, de behöver en inverterad revolution. rensa bort ledarna och gör ett sekulärt, öppet land av det en gång så stolta och fina Persien!
  Innan 1979 var Iran ett riktigt schysst land, relativt sett.
  samma med Afganistan på ett sätt.
  Islam är ett dödligt virus, precis som HIV eler svininfluensan.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 29, 2009 @ 21:04:58

   De gamla Perserna vore nog oerhört besvikna om de såg att landet knappt utvecklats de senaste 2500 åren!
   Iran kan vara stolta över Perserna, men Perserna kan inte vara stolta över Iran!

   Alla pengar läggs på vapen, kärnvapen och internationell terror.

   Svara

  • Toksvensken
   Dec 31, 2009 @ 03:39:57

   Har inga synpunkter på Iran, däremot ska Sverige införa total nolltolerans mot all form av religiös exponering i samhället. All religion skall utövas inom hemmets väggar och vara totalförbjuden i samhället i övrigt. Överträdelse skall bestraffas extremt hårt, utvisning och/eller mycket långa fängelsestraff! Vi i Sverige har ingen som helst användning av religiösa överexponeringar, snarare tvärtom – en begränsning av människans intellekt ger en snabb och tydlig fördumning! Religiösa friskolor skall stängas eller sprängas, gör det som går snabbast! Moskéer och andra vansinnesbyggnader har inget som helst existensberättigande i landet, möjligen kan K-märkta kyrkor vara kvar! Låt oss enas om att samla våra krafter och kraftfullt slå bort allt som har med religion att göra! Vi kan inte acceptera ett dödskrävande religiöst virus i ett demokratiskt samhälle!

   Svara

 2. aron
  Nov 29, 2009 @ 20:50:15

  vidrigt land (styret), vidrig religion!
  serlöst, sätt in en samordnad aktion mellan mossad, cia, gröna baskrarna och navy seals….avrätta alla mullor samt ahminidejad.

  Svara

 3. Anneli
  Sep 20, 2009 @ 04:26:30

  Av vad jag läst och hört från Iran så får nog mullorna inte tyst på folket, som ju tidigare i år bad Israel om hjälp att komma runt mullornas nedstängning av internet och telefoni.

  De lyckades fortsätta att komm ut och jag läser och lyssnar med intresse.

  Perserna är stolta människjor som älskar sitt land och de accepterar inte galna makthavare hur länge som helst. De har insett nu att när de ville fälla en som gick för fort fram, så hoppade ur de glödande kolen in i elden.

  Nu kanske de lyckas störta även dessa tyranner och skapa sig det samhälle de vill ha.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 20, 2009 @ 12:02:54

   Perserna är relativt bildade och med en fin historia, som har smutsats ner dom senaste 30 åren! Dom jag har träffat är ambitiösa och satsar hårt på utbildning. Inte någon Koranskola.

   Svara

 4. Stefan
  Sep 19, 2009 @ 15:01:32

  Oerhört bra och viktigt inlägg!!
  Tack.

  Svara

 5. Bahlool
  Sep 19, 2009 @ 00:43:02

  Såg nu att du stödjer Israel och deras brott mot mänskligheten..inte konstigt att Iran är en törn i ditt öga 😉

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 19, 2009 @ 01:03:33

   Om någon skulle skjuta raketer mot mitt hus så skulle jag ge tillbaka 10 gånger värre. Bara en idiot ger tillbaks lika mycket! Man måste lära angriparen att det kostar mer än det smakar att angripa!

   Sen har det palestinska folket faktiskt ett ansvar som valde ett parti som man visste skulle provocera Israel! Vilket dom också gjorde. Som man bäddar får man ligga! Jag beklagar dom oskyldiga dödsoffrena. Men i krig dör oskyldiga, det visste även palestinierna när man röstade fram krigshetsarna Hamas.

   Vill man inte ha krig så bör man inte provocera fram ett heller! Först skjuta raketer i 6 år och sen gnälla som satan när man till sist får på flabben!

   Svara

 6. Bahlool
  Sep 19, 2009 @ 00:41:42

  En mördare blir hängd..och det är hemskt? Du ställer frågan varför någon vill bo här som inte delar dina åsikter..så det du ogillar med Iran, vill du själv instifta här? Du avskyr att folk inte får säga sitt i Iran, men här i Sverige avskyr du folk som yttrar sig olik dina åsikter?
  Lite mindre hyckleri skulle inte skada…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 19, 2009 @ 00:57:53

   Jag ville illustrera modet hos regimens motståndare. Samt de barbariska avrättningsritualerna. Vi vet alla att Iran även avrättar barn tex 16-åriga Atefeh (trots att det även där är förbjudet) samt homosexuella. Men det är förstås ok för dig!?

   Ifall du gillar sharia, då måste du ogilla sverige! Så då undrade jag varför du bor här? Man skall självklart bara bosätta sig i ett land vars system man trivs med, eller hur? Du har ju gjort tvärtom! Förklara för mig hur du tänker!

   Dina åsikter är du välkommen att framföra! Passa på i Sverige, här kan du säga vad du vill. Det blir svårare i Iran.

   Svara

 7. ivar
  Sep 18, 2009 @ 20:09:06

  Ahmadinejad är den bäste som Iran har och kan få,Iranska folket har valt och är nöjda,men vi har usa/israel maffian oligarkerna som köper demonstranter och skapar oro i landet,vi får hoppas att Irans regering slår till ordentligt denna gång,samt pressar anarkisterna på vem som betalar defigurerna.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 18, 2009 @ 20:54:53

   Varför bor du i Sverige om du gillar Iranska styrelseskicket så mycket? En sån som dig tar de nog emot med öppna armar!
   Du tycks trivas som fisken i vattnet i ett totalitärt korrupt system! Du inser väl att Sverige inte är något land för dig! Hur står du ut? Kanske du kan besvara frågan varför ni som förespråkar Sharia ändå inte själv vill bo i ett sådant land???

   Svara

   • ivar
    Sep 18, 2009 @ 22:49:13

    Bor inte här studerar ert förfallna system alla brott som begås i sverige samt alla berusade man ser på kvällar/nätter all omoral mm förskräckligt.

    Svara

    • Anonym
     Sep 19, 2009 @ 08:07:40

     Det är bara att sticka härifrån. Dina åsikter medför ingenting positivt till Sveriges demokratiska system.

     Svara

 8. Anonym
  Sep 18, 2009 @ 18:58:53

  Fy fan! Vidrigt! Jag har numera noll-tolerans vad gäller islam och dess anhängare.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 18, 2009 @ 19:00:54

   Tragiskt att behöva tillägga att detta är långt ifrån de värsta exemplena. Man hänger (eller hängde) även barn, för homosexualitet etc! Googla om Iran och man vill kräkas!

   Svara

 9. nic
  Sep 18, 2009 @ 17:03:40

  Nja, alltså, är inte så enkelt som att prästerna är dom dumma. Finns en stark reformrörelse i Quds också, fast den ser litet annorlunda ut.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 18, 2009 @ 17:07:49

   Jag antar att reformisterna du åsyftar vill ha mindre förtryck, men fortfarande ett prästvälde utan demokrati. Det är ju bättre, men inte bra!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: