Valfusk! SD framåt!

kyrka

SD KRÄV OMVAL!

Själv röstade jag kl 13 idag och vallokalerna skulle stängas först kl 20, dvs 9 timmar senare! Ända saknades SD:s valsedlar för Församlingsfullmäktige! Valförrättarna har ansvaret för att alla valsedlar finns!!!

Expressen skriver att det rapporterats om det rapporterats att SD:s valsedlar rensats bort på ett 30-tal orter i landet! Själv löste jag det genom att fylla i en blank valsedel. Min bestämda uppfattning är att det förekommit omfattande valfusk! SD:s valsedlar har medvetet plockats bort! SD är fortfarande ett mycket mindre parti än S och Moderaterna, så förbrukningen av valsedlar är mycket mindre än hos S och M, men deras valsedlar fanns kvar!

Preliminära valresultaten visar att det gått kraftigt  framåt för Sverigedemokraterna som ökade från 4 till 7 mandat i Kyrkomötet, kyrkans högsta beslutande organ! Kastade en hastig blick på siffrorna och det verkar som att SD ligger på knappt 3 procent. Före kommunisterna i varje fall. ”Beklagar” Jinge!

Förstås inget viktigt val, men en försmak på vad som komma skall!  Valdeltagandet var bara runt 12 %, dvs ganska normalt för kyrkovalet.

Sverigedemokraterna kan begära omval
Sverigedemokraterna starkt framåt i kyrkovalet
DN  Valdeltagande på 11,9 procent
Borgerliga partier backar i valet
Borgerliga partier backar i kyrkovalet
Sydsvenskan
Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: