Fondsparare: skyll er själva!

pb_graf_fondspar

 

Är man som Lillie, 89 år så är man ursäktad! Men andra, mycket yngre människor får faktiskt skylla sig själva!

Lillie ärvde flera miljoner när maken dog. Pengar som bank-försnillaren var kvick att lura henne att satsa i skit-fonder. Resultatet blev givetvis att pengarna försvann. Banken blev till sist återbetalningsskyldig dock.

Lilian är besviken på banken som ”svek” henne. Hon litade ju på dom, som gammal och trogen kund. Det där med trogen kund. GLÖM DET! Dom vill ha era pengar, period! Inte mer med det! Dom käkar upp er och spottar ut resterna, det är den bistra verkligheten!

Alla som inte är döva och blinda och som följer media åtminstone någon gång i veckan kan omöjligt ha missat att bankernas fonder för sparare är en enda stor bluff! Det är en stor förlustaffär för fondsparararna! Den som ändå envisas med att falla för bankernas lögner får skylla sig själva! Såklart!

Jag menar, hur huvudlös kan man blir egentligen? Mycket bättre att bara ha pengarna på banken. Kan inte fatta att folk anförtror bankens ”rådgivare” (bedragare) ibland miljonbelopp! Inget sunt förnuft?

Tragikomiskt när det är en bättre affär att lägga pengarna i madrassen än låta bankens sk rådgivare ta hand om dom. I mitt tycker är dessa inget annat än inkompetenta billiga dammsugeförsäljare!

Naturligtvis har bedragarna själva ett ansvar och borde dömas, men även den ”lurade” har ett stort ansvar, särskilt om man känner till skriverierna och avslöjandena kring bankernas usla ”rådgivning”. Då får man faktiskt skylla sig själva!

AB  Så luras du av banken

Bankmannen på SEB fick Lillie, 89, att satsa pengar – till hennes 105-årsdag

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: