Islam oförenligt med demokrati!

Nikabklu_klux_klan_139321s

………..

Varför ogillar vi burka, niqab etc? Av samma skäl som vi ogillar Ku Klux Klans och Nazisternas symboler! Det är förstås inte plagget som sådant vi ogillar, utan vad det symboliserar!

KKK, Nazisterna och islam är alla i grunden fientliga till demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet och de är alla antisemiter!  Intolerans och våld är dom också kända för. Därför ogillar vi deras symboler! Och vad de står för!

 

Kan någon ange ett enda muslimskt land med demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet? ETT ENDA! Svårt, eller hur? Varför? Därför att islam är oförenligt med demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet. Såklart.

Dom allra flesta kristna länder uppfyller alla dessa kriterier, med få undantag! Därför att vår ideologi är förenlig med dessa värderingar.

Det är inte fördomar, bara konstaterande av fakta!

(Ifall någon tror att Turkiet uppfyller kriterierna, läs här! Och glöm Indonesien där t ex Aceh-provinsen tillämpar sharia!)

Muslim om demokrati:

SDS

Advertisements

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Sherlock
  Nov 25, 2011 @ 19:29:44

  Sverige har officiellt ett demokratiskt styre, vilket inte styret i de religiöst styrande länderna har deklarerat. Därmed kan medborgare i de demokratiskt styrda länderna också komma med invändningar och protestera mot de som motarbetar yttrandefrihet. Alltså är det en väsentlig skillnad. Det är med sorg i hjärtat jag ser dessa jävla ordvrängare som bara har för avsikt att såga oss som vill eller rättare sagt, VILLE bevara landet så fint som det var.

  Tack vare att nu är det rätt att såga svenskheten. Tom sverigedemokraterna har ju nu sågat ”nationaliteten”. ”Socialt konservativa” är ju lika med Kristdemokraterna med idéer som bara gagnar en jävla nollställd kärnfamilj med lagomt rörligt intellekt och en så snäv bild av hur folk ska vara för att vara bra, som är precis lika hjärndött som muslimjävlarna.

  De enda som har rätt att vara nationalister är ju tydligen muslimsvinen. Det här är mitt sista jävla inlägg på den här siten. Sverige har skänkt bort landet till andra. Sverige kan numera kallas Islamabad! Fy faan i helvete! Förut hoppades jag att ngn skulle släppa en neutronbomb på alla muslimländer. Nu inser jag att ngn måste släppa en neutronbomb på hela jordklotet om vi nånsin ska slippa muslimjävlar.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 25, 2011 @ 23:43:18

   Jo vi har LAGLIG rätt att framföra våra åsikter, men har vi PRAKTISKA möjlighet till det? NEJ!

   Svara

 2. Emma
  Nov 24, 2011 @ 10:59:03

  Alltså, muslimer och islam är inget land, det är en religion. Det bor ca 400 000 muslimer i bara sverige. De är den näst största religionen i världen. Redan på 800 talet fanns det muslimer i spanien. Islam r religion, nazisterna var ett parti, det går INTE att gemföra. Jag är själv kristen.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 25, 2011 @ 23:10:36

   I vissa avseenden kan du jämföra islam och nazism. Båda är:
   antisemitiska intoleranta ideologier, kräver att samhället skall styras enligt deras ideologi, förhärligar våld, ogillar demokrati jämlikhet och yttrandefrihet osv. Nazismen tillämpade inte lika grymma straff som islam föreskriver.

   Skillnaden är också att islam har många fina sidor, t ex allmosor, ingen rasism (däremot diskriminering av icke-muslimer)! Självklart! Men jag föredrar religioner som saknar dess mycket dåliga sidor, som undergräver och destabiliserar samhället i grunden!

   Svara

 3. Trackback: Därför vinner SD alla debatter! « KLARTEXTEN!
 4. Trackback: Sharia är inte extrem! « KLARTEXTEN!
 5. Anna
  Okt 16, 2009 @ 12:18:59

  Jag tycker du missar poängen med ALL religion. Den kan i grunden vara både god och ond, beroende på hur man tolkar den. Problemet ligger i att människor använder sig av religionen för att få makt och kontrollera människor.

  PS. Alla muslimer är inte automatiskt antisemiter. Det är du som sitter på fördomarna här…

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 16, 2009 @ 12:32:02

   Alla är inte antisemiter, sant. Men min uppfattning är att de flesta är judefientliga. Hör gärna runt och fråga vad muslimer tycker om judar och Israel.
   När det gäller islam och demokrati så har vi redan facit i hand! INGET muslimskt land har både demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet! Blunda inte för verkligheten. Jämför med våra kristna länder, så är skillnaden enorm!

   Problemet med islam är att det är muslimens skyldighet att följa koranen! Det är GUDS EGNA ORD (vartenda ord!) och får inte ifrågasättas av någon människa! Koranen är lag! Punkt slut!

   Bibeln å andra sidan är EJ guds egna ord och är således öppen för tolkningar på ett helt annat sätt än koranen.

   Varken du eller jag är experter på koranen. Vi får istället döma efter verkligheten. Jag dömer en religion efter dess utövare. Gör vi inte det så hamnar vi lätt helt jävla fel!

   Och den som hävdar att moderata muslimer tolkar koranen bättre än islamisterna har tyvärr fel! Islamisterna gör den rätta tolkningen av koranen. Det är min övertygelse! Det leder dessvärre till katastrofala konsekvenser! Som vi alla ser.

   Så antingen följer man koranen eller inte! Man kan inte plocka ut valda delar och hävda att man är en rättrogen muslim! Hela eller inget! Det har Ghezali insett!

   Svara

   • Galmin Tireantvs
    Nov 24, 2011 @ 15:14:48

    ”INGET muslimskt land har både demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet!”
    Enligt ett aktuellt bloggbidrag av dig har vi varken yttrandefrihet eller demokrati i Sverige heller.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: