Hells Angels mot invandrargäng i Danmark

Tinndahn o Blondie

(tv: Jim Tinndahn, Bandidos Europapresident och th: ”Blondie” Hells Angels)

Bent Svane ”Blondie” Nielsen, en av grundarna av danska Hells Angels besköts vid bilen framför ögonen på sin 17-årige son. Han undkom med skottskadade ben. Nu har två gubbar från det gamla gardet utsatts för attentat, ”Jönke” och ”Blondie”, båda med filthy few -märket på västen, dvs dom har dödat för HA.

1983 knivdödade Blondie två medlemmar ur rivaliserande Bullhit, som dristat sig att besöka HA:s stamlokus Söpromenaden i Köpenhamn.  Jönke sköt 1984 ner Bullshit-presidenten ”Makrellen” med K-pist när denne tillsammans med frun skulle sätta sig i bilen. Makrellen glömde oturligt nog sitt vapen i huset, men de hade bråttom så han gick inte tillbaks för att hämta det. Detta blev slutpunkten på ett blodigt krig mot dåvarande Bullshit, som strax därefter lade ner sin verksamhet. Några gamla Bullshitmedlemmar var sedermera med och bildade danska Bandidos.

Sedan en tid befinner sig HA i Danmark i krig med invandargäng som inte tänker låta sig domineras. Jönke blev  knivhuggen december 2007 och nu blev alltså Blondie beskjuten. Båda klarade sig dock utan större skador. Hur länge kommer dom att ha turen med sig vid sådana här attentat?

Min bedömning är att det blir svårt om inte omöjligt för HA att besegra dessa invandrargäng som man besegrade Bullshit.  Av flera skäl. Dels är HA och dess sympatisörer mycket mer synliga med sina västar och kan lätt avlyssnas av polisen. Polisen känner till dom flesta, om inte alla medlemmarna! Och de identifieras också mycket lättare än/av invandrargängen vilket förstås gör dom mer sårbara.

Invandrargängen, väsentligen muslimer, pratar arabiska och kan därmed inte tjyvlyssnas tillnärmelsevis som HA. De har importerat sin extremt våldsamma kultur från mellanöstern. Och de är framförallt väldigt många! De kommunicerar via mobil och samlar blixtsnabbt ihop ett stort gäng vid behov. Dom är inte rädda för HA och poliserna fruktar invandrargängen mer än dom fruktar HA, när det gäller repressalier.

HA är välorganiserade med stark disciplin, samt en stor internationell organisation i ryggen. Dom är dock utelämnade till sig själv att sköta detta krig. Man kan inte massimportera HA-medlemmar från utlandet förstås. Invandrargängen är löst sammanhållna med sämre organisation och disciplin.  Jag är dock förvånad över att det har gått så pass lugnt till som det verkar ha gjort.

HA har dock startat en omfattande rekryteringskampanj till sin stödorganisation AK81. Man har slopat kravet på motorcykel vilket har skapat en anstormning av intressenter. Ifall HA kan matcha invandrarnas numerär så utjämnas styrkeförhållandena.

Vem håller jag på då?

Invandrarledaren ”lille A” applåderade när danskar dog i Afghanistan. Det var jävligt svinaktigt och kritiserades hårt av HA-ledaren Brian Sandberg! Invandrargängen är dessvärre muslimer i själ och hjärta  Båda grupperingarna är busar. Men HA är våra busar!

EXP HA-grundaren sköts i Köpenhamn
SVD Höjdare inom Hells Angels skjuten
DN Höjdare inom Hells Angels skjuten
SDS Toppnamn i Hells Angels skjuten i sin bil
HD Hells Angels-veteran skjuten i benet
Berlinske Tidende Skudt ned for øjnene af sin søn
Ekstrabladet  Politi: De ventede på ham
Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Erik
  Jul 23, 2013 @ 12:41:40

  Det här inte första gången på lovordar kriminella eller kriminella metoder med brasklappar. Hells Angels är inte ”våra” busar om man med oss menar vi som vill leva i en demokratisk rättsstat. HA har som standard metod att fota barn till poliser och kriminalvårds personal på dagi och i sandlådan i utpressnings syfte. Du förstår säkert vad detta innebär för de personer som drabbas och deras familjer? I övrigt så säljer de knark och vapen samt pressar hederliga svenska företagare på beskyddar pengar.

  Det finns inget underhållande eller kuriosa med en dyl text, detta är en skymf mot vår polis och kriminalvårds kår.

  Kanske skulle du istället för att hylla Breivik, Hells Angels, syrianska brödraskapet och kriminella fotbollshulliganer i era ”defence leage” med och utan brasklappar skriva en hyllning till den svenska poliskår som dagligen bekämpar de ovanstående samt alla de invandrar gäng du ogillar? Istället kallar du polisen ”PK” (erat favorit uttryck för misshagliga ting) och skriver hånfulla texter om hur polisen ”islamiseras” när de har kurser om araber i syfte att bättre kunna gripa och lagföra just kriminella araber. Skäms!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 24, 2013 @ 12:49:04

   Jag instämmer! I valet mellan muslimska kriminella gäng och HA väljer jag dock HA. Men HA är likväl ett hot mot samhället!

   Polisen skall inte gå kurser i hur man särbehandlar araber! INGEN särbehandling – inga islamkurser! Capice?

   Svara

   • Anonym
    Jul 27, 2013 @ 14:42:28

    Särbehandla? Nej, ökad kännedom om grupper som skall gripas och lagföras däremot. Detta är för att kunskap ökar chansen att man kan bedriva ett effektivt polisarbete. Inte heller era Defence League förtjänar någon särbehandling. När ni kastar sten på polisen så skall ni behandlas på samma sätt som stenkastare i Husby eller Rosengård. Är vi överens där?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 01, 2013 @ 14:37:47

     Vi är överens om att DL skall lagföras. Är vi också överens om att polisen skall lagföras när dom bryter mot lagen, att dom bör tillämpa samma regler på muslimer som icke muslimer?

     Svara

 2. En annan Anna
  Feb 12, 2011 @ 09:02:10

  Hur kan ni skriva positivt om Hells Angels, spelar ingen roll i vilket sammanhang?? Ändamålet helgar aldrig medlen, då är man inne på samma väg.
  Å andra sidan får man väl se det som att ni visar ert rätta ansikte!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Feb 12, 2011 @ 09:32:15

   Det var menat som underhållning, kuriosa. Jag förmodar att det positiva bestod i att jag föredrar Hells Angels framför muslimska gäng. Inlägget skrevs som en analys över kriget mellan gängen. Och skall någon vinna kriget så hoppas jag inte muslimerna gör det! Gör du?

   Så här skrev jag ”Vem håller jag på då? Invandrarledaren ”lille A” applåderade när danskar dog i Afghanistan. Det var jävligt svinaktigt och kritiserades hårt av HA-ledaren Brian Sandberg! Invandrargängen är dessvärre muslimer i själ och hjärta Båda grupperingarna är busar. Men HA är våra busar!”

   Självklart föredrar jag HA framför dom som applåderar dödandet av våra soldater! Efter vad jag skrivit kände jag att jag måste ta ställning. När jag började skriva inlägget höll jag faktiskt på invandrargängen! Men när jag fick reda på att ”lille A” applåderat dödandet av danska soldater i Afghanistan så ändrade jag mig!

   Svara

 3. AnnaPanna
  Jan 22, 2011 @ 22:59:03

  Snälla, snälla HA: Utplåna muslimska invadrargängen,. och ni skall ha en fristad i Sverige.

  Börja med ledarna, så att pojkspolingarna blir skraja.

  Svara

  • youknowwhomaybe_ifyoureallyareapsycic
   Dec 08, 2012 @ 01:24:53

   Ja, bor 1000 ggr hellre granne med HA än dom arabiska gangstergängen.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: