Rasismen i valstugorna!

Janne Josefsson, Uppdrag granskning

Uppdrag Granskning gjorde ett utmärkt reportage om valstugorna inför förra valet benämnt ” Rasismen i valstugorna”.

Utåt, framför kameran, var Moderater, Socialdemokrater, Folkpartister och Kristdemokraterna mycket invandrarvänliga. Men med dold kamera avslöjades att samma personer var minst sagt skeptiska till invandringen. Vissa var öppet rasistiska! Detta avslöjades av Uppdrag Gransknings reportage med slumpvis utvalda valstugor.

Det sades att inget parti (utom SD) vågar ta i frågan för att man tappar invandrar-väljarna och av rädsla  för att kallas rasister! Så offentligt kallar man SD rasister när man i själva verket håller med dom!

Fast de flesta uttalandena är inte rasistiska. Dom är invandringsfientliga, vilket är en väsentlig skillnad!

Den som tror att det är någon skillnad idag, borde söka psykiatriker! Då är man jävligt dum! Invandrarsituationen har inte förändrats till det bättre, tvärtom!

Vad tycker jag då om dessa politiker som avslöjats av UG? Jag tycker det hedrar dom att dom ser problemet! Det inger lite hopp! Men när dom säger en sak framför kameran och motsatsen privat, ja då hycklar dom naturligtvis, vilket givetvis är sorgligt.

Än större hycklare är dom som inte våga säga vad dom tycker till någon utomstående! Allra värst är dom som helt saknar sjukdomsinsikt, som inte ens begriper vart vi är på väg. Har vi inte nog av falska politiker? Men jag föredrar en falsk politiker än en ärlig som inte ens ser problemen!

Moderaten Per Unkel var en av politikerna som intervjuades i panel efter programmet och jag måste säga att han hade tämligen vettiga åsikter, definitivt vettigast i panelen! Mona Sahlin snackade skit som vanligt!

Slutsatsen av detta är att alla partier är invandraringsfientliga, men ingen vågar säga det öppet, av rädsla för att förlora invandrarväljarna, och valet! Så krasst är det! Partierna är villiga att som dom ser det, skada Sverige, bara för att fiska röster!

Samma partier som unisont kallar SD för rasister. Enda skillnaden är att SD är ärliga men övriga partier hycklar! Eller hur?

Tror någon att dessa politiker inte är representativa? Och tror någon att detta hyckleri bara är representativt för politiker, tänk om! Skärp er!!! Samma hyckleri finns garanterat överallt!

Alla vill att något händer, men ingen vill hålla i yxan!

Folk vet att SD är dom enda ärliga, därför ökar dom!

SVD Skop: Jämnt mellan blocken

Aftonbladet

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Allah
  Nov 04, 2009 @ 15:49:17

  Det hycklar till den gräns att det är skrämmande att människor inte reagerar
  Numera tar de in komiker för att sprida dynga, men det visar sig att det dessa komiker är mer rasister än SD är
  http://allahuakbar.se/wordpress/?p=2507

  Varför tar inte Aftonhoran tag i detta? Hade ngn i SD haft bilder snarlikt de Simon gjort, så hade han sågats av vid knäna

  Svara

 2. Lövet
  Nov 04, 2009 @ 15:35:01

  http://libris.kb.se/bib/9347177

  Ett boktips till Klartexten 😉

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: