Den 5:e kolonnen!

US-SHOOTING-CRIME-MILITARY

Uttrycket den 5:e kolonnen myntades under det Spanska inbördeskriget. General Franco närmade sig Madrid med 4 kolonner. Fascister som redan fanns inne i staden kallades i radion för den 5:e kolonnen! Helt enkelt förrädare i vårt eget land, personer bosatta här, men som i tysthet slåss emot oss!

Vi har många exempel på 5:e kolonnare, nu senast psykiatern Major Nidal Malik Hasan som sköt ihäl 13 soldater på sin armebas i Fort Hood, Texas, innan han själv sköts ner. Han vårdas nu för sina skottskador.

Allahu Akbar!

Han hade på sin blogg förspråkat självmordsbombning och även blivit utredd för detta! Han gick dagligen till mosken. Vittnen hörde honom skrika  ”Allahu Akbar!”  innan han sköt ihjäl sina soldatkollegor! Så det är det uppenbart att  han är djupt religiös och att även motivet är religiöst!

Han uppges ha rötter från Jordanien, är född i USA och har konverterat till islam.

Många konvertiter har visat sig vara tämligen ”hard core”, dom vill visa att deras tro är äkta och stark!

Han ville inte åka till Irak och döda muslimer.  Så vad fan har han i armén att göra ”in the first place” då?  Kriga är vad soldater förväntas göra, särskilt amerikanska! Han har frivilligt sökt tjänst i armén, så varför böla! Löjligt! Ifall han inte trivdes så kunde han byta jobb och jobba som psykiater i det civila! Han skulle få jobb på direkten, med fet lön! Han snackade skit, helt uppenbart!

Det känns skönt att veta att denna man kommer att avrättas! No bullshit! Amerikanarna, särskilt i Texas, vet hur man handskas med såna här!

USA har haft sin beskärda del av muslimska 5:e kolonnare! Hur många sådana finns det egentligen? Det är omöjligt att veta förstås, därför att dom verkar i det fördolda. Dom flesta är det självklart inte! Jag vill tro att dom flesta muslimer är patrioter i sitt nya land, men jag vet inte faktiskt. Ingen vet, förutom dom själva!

US terrorist_network_map

Jag hoppas innnerligt att man i USA gör en noggrannare bakgrundscheck på muslimer i känsliga positioner. Vad som förvånar mig väldigt mycket med USA är att man tycks låtsas om att det inte är muslimerna som utgör deras främsta terrorhot. Väldigt svagt av amerikanska myndigheterna att låta någon jobba inom det militära som har förespråkat självmordsbombning!

Själv gick jag igenom en minst 30 minuter lång säkerhetskontroll i USA, jag var helt slumpmässigt utvald för detta. Dom öppnade kameror, alla elektronisk utrustning synades i detalj, varenda pryl genomsöktes noggrant! Minsta oklarhet så utfrågades jag. Efter denna omständliga procedur uttryckte jag min uppskattning för deras minutiösa jobb, ”nu känns det säkrare att flyga!” Samtidigt ser jag inte alls ut som någon från mellanöstern. Så hur effektivt är deras arbete?

(videon: mannen tv är en idiot!)

Hur smart är det att stoppa såna som mig och för var och en av oss släppa igenom 50 personer från mellanöstern? Är det effektivt? Knappast! Som vi alla vet så är fortfarande de allra flesta muslimer personer med arabiskt utseende. Dom allra flesta internationella terrorister är muslimer! Det är fakta!  Jag säger inte detta för att det är jobbigt att bli synad, utan för oron att man silar mygg och sväljer elefanter. Med bristande säkerhet som följd!

Är det för att inte beskyllas för diskriminering? Allt pekar på detta! Idiotiskt i så fall! Säkerheten ligger även i vanliga muslimernas intresse. För de vill väl heller inte sprängas i luften!

Europeiska polismyndigheterna har noterat en kraftig ökning av ”homegrown terrorism”, dvs terrorister redan bosatt i landet.

Min poäng är att man måste söka terroristerna där dom sannolikt finns! Där görs fördjupade säkerhetskontroller. Problem vi blundar för kan inte lösas!

New York Post

SVD ”Han var livrädd för kriget”
SVD Psykiater sköt 43 inför Irak-avfärd
SVD Armépsykiater misstänks för massaker
SVD 12 dödade på USA-bas
DN Massakern väcker ny kritik mot närvaron i Irak
DN Dödsskjutning på militärbas
EXP Obama: Fasansfull våldsattack
EXP Han sköt ihjäl tolv
EXP Major misstänks för massakern
AB Sköt ihjäl 12 på militärbas
AB Tros ha diskuterat självmordsbomber
SDS Blodbad vid militärbas i USA
Advertisements

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Allah
  Nov 07, 2009 @ 15:10:37

  Jag undrar med var personangreppet och hotet ligger? Eller ja, haha Bahlool är muslim. Säg emot han eller hans tro så är det ett personangrepp och hot. Logik ala raketforskare

  Svara

 2. mrPoland
  Nov 06, 2009 @ 16:36:24

  det fanns ett katolskt terroristorganisation IRA..
  katoliker på Nordirland kände sig ockuperade av en stormakt precis som palestinier,

  men IRA attackerade mest militära anläggningar,
  inga självmordsbombare, liksom ETA som varnar innan det smäller, man försöker undvika civila offer.

  inom kristendomen blir man martyr om man offrar sitt eget liv för att rädda andra, men inte om man begår självmord genom att spränga sig själv och andra civilla,

  Islam är en våldsreligion, där våld och hämnd premieras. Hämnden är en central i islamisk ideologi.
  försoning…förlåtelse…är tecken på svaghet…

  till allt detta lockas man med sexorgier med 70 jungfruar…ingen annan religion lockar till paradiset med köttsliga lustar, de flesta religioner fokuserar på det andliga…redan här på jorden anser de att avhållsamhet är en dygd, ex Buddismen,Hinduismen,Katolicismen,Protestantismen
  medan i Islam är våld och sex viktigt, man får ha 4 fruar och oräkneliga älskarinnor,
  kvinnor måste skyddas från männens vilda lustar,

  i länder där det finns godtrogna muslimer borde kvinnor kunna gå i bikini utan att bli antastade…eller våldtagna,
  om nu Islam är så stark och bra religion…och de ber 5 gånger om dagen, och läser jämt koranen, varför då riskerar kvinnor att våldtas?

  Svara

 3. mrPoland
  Nov 06, 2009 @ 14:16:54

  Amerikansk armé har dåliga rutuner..jag hörde precis ett uttalande från en polsk militärexpert, man gör enkla antagningstester och nästan ingen uppföljning…
  denne Malik klarade var de missnöjda under en längre tid, han förlyttades mellan baserna, fick inte befordran men de vågade inte sparka honom eller riktigt undersöka honom på grund av risk för anklagelse om rassism, polistisk korrekthet…

  han hade tidigare på någon blogg skrivit att självmordsbombare är hjältar…men FBI har inte undersökt saken, huvuden kommer rulla…

  nu har man beslagtagit hans dator..

  en vapenvägarare skjuter inte folk, en kvinna lyckades skjute ner honom, han lever,
  man har visat en film där han en timme innan attentatet handlar te i en butik…helt lugn…iklädd muslimsk dräkt

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 06, 2009 @ 14:41:50

   Exakt min uppfattning! Man vågar inte peka ut fienden! Det är precis som i Sverige! Rädslan för att anklagas för rasism bakbinder dom och oss! Gör oss ineffektiva i bekämpning av terrorism!

   Svara

 4. Bahlool
  Nov 06, 2009 @ 12:30:40

  Nope de flesta muslimer har inte arabiskt utseende och nope de flesta terrorister är inte muslimer.
  http://motbilder.se/2007/04/27/islamister-inte-bakom-terror-i-europa/

  Några judar i USA har spionerat för Israel mot USA, ska man nu kolla upp alla judar i USA också?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 06, 2009 @ 12:48:15

   Bahlool: Hur skulle du beskriva utseendet på muslimer från mellanöstern/arabländerna? Artikeln omfattar knappt ett år, fram till 2006. Europeisk terrorism ökade dramatiskt år 2007. Jag skrev internationell terrorism, begränsade mig inte till Europeisk. Sant att nationella separatiströrelser som ETA står för övervägande delen av just europeisk terrorism. Men det är som sagt nationella företeelser. Man har förhindrat väldigt många islamistiska terrordåd på planeringsstadiet. Artikelns skriverier om ”märkliga kemikalieblandningar” avslöjar en skrämmande okunskap! Så dom saknar trovärdighet!

   Svara

  • Allah
   Nov 06, 2009 @ 14:59:01

   Bahlool Gå å dra ngt gammalt över dig istället Du är minst lika farlig som majoren. Det är kanske på tiden att säkerhetspolisen kolla upp dig och dina ekonomiska transaktioner du gör till muslimska länder.

   Araber och musliemr ska synad av en enkel anledning. Just pga ni flyger in i byggnader eller begår illdåd i er religions namn. Men detta är aldrig ngt du kommer fatta, för ovasett hur många som dödas i Allahs namn, så är det ändå alltid synd om dig.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: