Desperationen ökar!

Sverigedemokraterna vinner alla debatter!

Klimatet växlar mellan helt öppen debatt och total tystnad!

Jimmy Åkessons artikel om att muslimerna utgör vårt främsta hot, gav upphov till en stor demokratisk debatt, ett lovvärt initiativ av Aftonbladet. Poängen med demokrati och det fria ordet är just att utgången inte kan dikteras på förhand! Aftonbladet ville diktera utgången men misslyckades kapitalt.

Till tidningens förvåning blev dom totalt överkörda av allmänheten. Samma sak igår! Argumenten till stöd för Åkessons åsikter var sakliga, intelligenta och tunga. Medan motståndarna envisades med att tjöta om Nazism och rasism.  Läs kommentarerna till Aftonbladets debattartiklar. Notera de bra sakliga kommentarerna för resp. emot SD.  Hur vet du när motståndarens argument är bra då? Jo, genom att du står svarslös i sakfrågan.

Inte rasister! Surprised?

Aftonbladet och etablissemanget utgår från det helt felaktiga antagandet att SD:s sympatisörer är rasister. En debatt med rasister är lätt att vinna. Har själv debatterat med Nazister (revisionister) och att köra över dom är ”a walk in the park”.

Problemet är dock att SD:s sympatisörer inte är rasister. Deras argument grundas inte alls på rasism. Det är givetvis något väldigt positivt! Det känns betryggande! Deras argument vilar på rationell grund, på fakta. Därför klarar Aftonbladet och etablissemanget inte debatten. Varför förlorar dom då debatten? Av det enkla skälet att SD har rätt! Jag hävdar inte att dom har rätt i alla frågor, men dom har tveklöst rätt i muslim-frågan! Jag vågar inte ens nämna skälen i inlägget, för då skulle det förmodligen portas överallt. Vi känner ju alla till debattklimatet. Locket på! Detta drabbar politiker såväl som journalister!

Du vinner inte debatterna om du har fel!

Så länge SD:s motståndare envisas med att utmåla SD som rasister så kan dom aldrig vinna debatten. Kan dom vinna debatten ifall dom sakligt bemöter SD:s argument? Ifall dom har rätt kan dom vinna, annars förlorar dom. Det är styrkan och svagheten med yttrandefriheten. Sanningen vinner debatten!

Som Alexander Bard så klokt sade i TV idag, ”att vinna en debatt är en nobel konst”!  Han säger som jag, ”om SD har fel kommer ni lätt att vinna debatten”! Och Alexander är motståndare till SD! Men han är en intelligent demokrat! Det är djupt beklämmande att detta simpla och självklara faktum har så svårt att tränga in bakom pannbenet hos etablissemangets sk ”debattörer”! Jag säger: dom är inte värda att kallas ”debattörer”!

TV4 känner samma maktlöshet som övriga etablissemanget inför SD:s argument. Man vågar inte ens ”grilla” Jimmie Åkesson i humorprogrammet ”Parlamentet”. Hör och häpna! Man vågar inte grilla sin motståndare! Hellre än att förlora debatten så tystar man den! Vill någon hävda att SD har fel, men av något övernaturligt orsak så vet man inte varför? Kom igen! Det är omöjligt att vinna en fri och öppen debatt ifall man har fel!


Var står jag politiskt?

Jag är Socialdemokrat i hjärtat. Inte medlem i något parti. Värnar om dom svaga i samhället, men tror stenhårt på kapitalismens förmåga att bygga upp ett samhälle med resurser att även ta hand om dom utsatta och svaga.

Muslimfrågan är dock en ödesfråga för landet, därför stödjer jag SD i den frågan. För att vara konkret: finns det något som talar emot att muslimerna är i majoritet i Sverige år 2050? Kolla upp! Frågan är så pass viktigt på sikt att den måste tas på allvar nu!

Är Sverige muslimskt år 2050?

SVD

Varför stoppar ni Åkesson?

Malmömoderater kan ta stöd av SD

Skop: Jämnt mellan blocken

Sverigedemokrater granskas i ny bok

Hittills okänt av Astrid Lindgren

Blockpolitiken – en omprövning nödvändig

Miljoner i statligt partistöd

”Sverige slits allt tydligare isär”

Vänstern drar ner oppositionen

Främlingsfientlighet

Reinfeldt avgår om aktivt stöd från SD krävs

SD och islamister mer lika än olika

Om ni ska ta debatten med SD, ta då debatten!

Vilket samhälle vill SD ha?

Hetsigt när Åkesson diskuterade med Olofsson

Sverigedemokrat till hårt angrepp mot muslimsk ideologi i tal

DN

Sverigedemokraterna

Malmömoderater ska inte samarbeta med SD

Hittills okänt av Astrid Lindgren

Johan Croneman: Man kan notera hur Sverigedemokraterna slår mynt av sin nyenkelhet.

Den borgerliga regeringen vill stoppa SD med MP:s hjälp

MP: Reinfeldt blandar bort korten

Stefan Jonsson: Sverige har alltid behövt förstärkning utifrån för att kunna hänga med

Låt största blocket regera

AB

Anklagar TV 4 – för hyckleri

Ditt land är även vårt, Åkesson

Är jag tillräckligt svensk, Åkesson?
Olofsson vilse i fablernas värld
SD sprider mediernas myter
Mysrasism det verkliga hotet
Rasismen har släppts in i politikens finrum
Vi måste bemöta SD med öppenhet
”Vi marginaliserar SD:s möjligheter”
Partier – ena er mot främlingsfientlighet
Åkessons knep – martyrskap
”SD:s hatbud- skap kan locka” 116
”Muslimerna är vårt största utländska hot”
”Rädda människor tror på Åkesson”


Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Trackback: Starta en svensk TV-kanal – i Danmark « Gotiska Klubben
 2. Allah
  Nov 12, 2009 @ 15:14:49

  Välskrivet. Du formulerade det som jag har svårt att lyfta fram eftersom jag för lätt hetsar upp mig. Det är tur att det finns lite lugnare och sakligare individer än mig =)

  Allt detta handlar om den Svenska demokratin. Man ser verkligen hur svag den egentligen är. Det är bara ett verktyg för de styrande. Vi som egentligen ska använda den, vi ses som ett problem. Demokratin måste förankras hos folket igen. Den ska inte ligga hos yrkespolitiker, eller proffstyckare i ngn morgonsoffa.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 12, 2009 @ 15:40:12

   Dom tror vi är rasister och dom saknar egentligt respekt för yttrandefriheten. Det tycks snarare vara: yttrandefrihet så länge det gynnar mina åsikter!

   Och du vet hur det är: vi behöver smaka på hela kostcirkeln!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: