Dödstraff!

Jag har skrivit om honom förr, men kan bara inte låta bli igen när hans namn dyker upp. Khalid Sheik Muhammed, hjärnan bakom 11 september och tredjeman i Al Qaida,  hamnar inte framför en militärtribunal utan inför en civil domstol.

Är han verkligen hjärnan bakom dåden? Enligt vad jag har hört och läst bl a i boken ”Vägen till 11:e september” (en fantastisk bok!) så var det han som kom på idén med att kapa flygplan och krascha dom mot viktiga symboler för USA. Han presenterade personligen planen för Usama Bin Laden och fick grönt ljus.

Han har tagit på sig 11 september-attentaten. Han skryter om det, är stolt över sin”prestation”.  Han har säger också att han personligen högg huvudet av den kidnappade journalisten Daniel Pearl. Nu vill han dö som en martyr. Han har torterats av USA, det erkänner dom. Är tortyr OK? JA, det är OK om du får fram ny information som du sen kan kontrollera sanningshalten av. Då vet du att han talat sanning och du kanske kan avstyra framtida attentat, eller i vart fall få honom fälld. Givetvis är ett erkännande inte värt ett dugg, utan stödbevisning! Endast i Colombo fälls brottslingen på sitt eget erkännande, inte i en rättsstat!

Vilket straff förtjänar då denne jihadist? Ni vet vad jag tycker! Allt utom dödsstraff är en katastrof, då gör vi dessutom honom nöjd! ”Oblige him” som bossen i ”Inglorious basterds” sa! USA har endast avrättat en jihadist så vitt jag vet, Mohammed som avrättades för ett par dagar sen. Han som körde omkring med sin brorson och sköt ihjäl folk på måfå från sin bil.

Det är pinsamt att USA, ibland på tveksamma bevis, avrättar personer som dömts för mord på en person och låter massmördande terrorister slippa undan med livstid!  Här snackar vi många tusen. Åklagaren kommer att kräva dödsstraff, finns det någon inom domstolen som kan tänkas invända? T o m Obama pratar om ”de strängaste straffen” vilket ju är ganska entydigt. Får han bara livstids fängelse, ja då blir jag minst sagt besviken på USA:s rättväsende! Bara en man har förpassats till paradiset i USA sen 11 sept, skandalöst!

Vi vet att när han väl ligger fastspänd på britsen så kommer några svettdroppar på pannan att avslöja att ”det där paradiset”, kanske inte känns så säkert ändå. För trots allt så är det skillnad på att tro och veta! Själv tror jag han, som alla, hamnar i ”landet ingenting”!

Vem bryr sig?

SVD AB EXP DN

New York Post

”Jag högg huvudet av Daniel Pearl”

Guantanamofångar kan föras till USA

”Det är en nyckelrättegång”

Barack Obama,
Terrorism

Advertisements

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Allah
  Nov 13, 2009 @ 21:26:01

  Hoppas den jäveln kommer njuta av sin skål russin, för några 72 oskulder är det då inte tal om. Forskning talar för att man översatt vissa saker fel. Och det eg utlovas är en skål med frukt.

  I såna här lägen så önskar jag verkligen att Allah och paradiset var en sanning. Snacka om att han kommer bli förvånad då han står där med sin bultande blå och förväntar sig en dam, så är allt han får en skål med frukt.

  Thihiii…

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: