Vart leder flyktingpolitiken?

Enligt Migrationsverket är majoriteten inte alls barn, utan ungdomar! 16-17 år! Dom flesta övriga tonåringar kan man förmoda. Man misstänker att vissa är äldre än 17! Det är vilseledande att kalla dom för barn!

Samtidigt kan man inte undvika att sätta in detta i ett större sammanhang. Hur många bör vi ta emot?  Vill vi ha en fortsatt hög invandring av muslimer till priset av att Sverige blir muslimskt? Om inte, så bör vi tänka om!

Ifall vi fortsätter att ta emot ett stort antal flyktingar från muslimska länder så kommer Sverige så småningom att få en muslimsk majoritet! Vill vi det? Det tycks vara demografiskt ofrånkomligt, ifall inget görs snart!

Först kommer flyktingarna, sen anhöriginvandringen. Man behöver inte vara rasist, ogilla invandrare eller muslimer för att bli skeptisk!

Vad jag menar är att vi måste ha en invandrings- och flyktingpolitik vars långsiktiga konsekvenser vi kan acceptera! Oavsett just frågan om barn-flyktingar så måste dessa konsekvenser analyseras och beaktas! Att handla i blindo är ansvarslöst!

Problem med en en muslimsk minoritet är hanterbart, men inte med en muslimsk majoritet!

Video: Khadaffi om detta

Sverige blir muslimskt!

SVD

Billström: ”Systemet riskerar ramla ihop”

Fortsatt lugnt i Vellinge

13/11 Hård M-kritik mot Vellinge
”Barnen som bott hos oss blir som ens egna”
Kommuner kan tvingas hjälpa
Dessa kommuner tar emot flyktingbarn
Vellinges kommunalråd ifrågasätter flyktingboendets lämplighet
Kan finnas hotbild mot flyktingboende
Visst klarar vi av 30 barn
”Säkerhet och hälsa kommer först”
Vellinge kommun vill stoppa flyktingboende

DN

Vellingebråket splittrar Moderaterna

Flyktingvänlig politiker hoppade av efter hot

Kommuner kan tvingas ta emot barn

Boende för flyktingbarn i Vellinge

Brors: Risk finns för ny ”valstugeaffär”

AB

Jag har aldrig varit främlingsfientlig! Bert Karlsson

Mysrasism det verkliga hotet

Vellingebråket splittrar M i Skåne

Vellingepolitiker får överfallslarm

Kommuner kan tvingas ta emot barn

Varmt välkomna till Vellinge kommun!

Lurar väljarna – makten går först

Regeringen vill tvinga kommuner ta emot barn

Flyktingbarn på plats i Vellinge

Flyktingbarnen är på plats i Vellinge

Jag skäms över mina partivänner
Största hotet mot Vellinges unga: Vellinge

Barnens egna ord om flykten

De låser cyklarna och håller barnen hemma

Vellinge måste också ta ansvar

Granne med grottmänniskor

Borgerlig anständighet prövas i Vellinge

Vellinge – inte unikt

– Stoppa cirkusen

”Pengar är inte allt”

EXP

Säkerheten skärps efter hoten

M splittrat i Skåne efter Vellingebråket

Solna bjuder in Vellinge: Lär av oss

Nu får politiker i Vellinge överfallslarm

Kommunalrådet viker inte – barnen är inte välkomna

SDS

Lugnt i Hököpinge

Advertisements

11 kommentarer (+lägga till din?)

 1. El Cid
  Nov 14, 2009 @ 19:02:32

  Det är detta som är grejen. Alla här håller mer eller mindre med varandra om att detta inte håller. Med vad gör ni? Sitter och klagar, talar om att flytta utomlands eller att det är tur att ni inte lever då. Mina barn är i 40 års åldern då och jag vill inte att de skall behöva gå i slöjor som några jävla påskkärringar.
  Är det inte dags att vi gör något? Vad och hur skall man komma åt problemet? Det måste ju ske på demokratisk väg, för det är ju själva demokratin som vi vill försvara.
  Det är ju ett faktum att det inte finns ett enda heldemokratiskt land i världen som är muslimskt.
  Ska vi då sitta här och försvara alla deras rättigheter på bekostnad av våra egna? Dem som våra far- och morförädrar byggt upp med hårt slit?!.
  Svensken i gemen har inget emot invandring eller att hjälpa flyktingar, men vi måste ju se till att de fungerar i samhället. Att de bidrager och assimilerar sig. Dvs lär sig svenska och svenska traditioner. Även kvinnorna.
  Många invandrare lär sig svenska och bidrar, förutom just muslimer och då araber i synnerhet. När såg du en muslimsk soparbetare senast? Eller en arab som utför kroppsarbete? Existerar inte. Inte ens i arabländerna. Där är det pakistanier och indoneser som får jobba ihjäl sig. Ta Egypten, där är det de kristna kopterna som får hantera sophållningen.
  Intressant är att kolla idrotten idag. Herridrotten speglar samhället i stort. Det är en 80-20% fördelning av svenskar och nysvenskar, men om man kollar damidrotten finns inte en arab. Svårt att springa häcklöpning i burka, eller hur?!
  Kom igen. Vi måste låta sopkvasten gå. Men alla måste hålla i skaften om det ska bli rent!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 14, 2009 @ 21:15:02

   Bra skrivet! Vad vi kan göra är att öka medvetenheten om detta, ”spread the word!”, tala med bekanta. Än så länge är det bara SD som är beredda att göra något åt saken. Kanske detta kan ändras ifall alla drar sitt strå till stacken. Och rösta på dom som vill åtgärda saken!

   Svara

 2. fine trasmissioni
  Nov 14, 2009 @ 17:41:24

  Men varför bjuder inte alla dessa vänner av flyktningbarnen att ta emot dem i sina hem och försörja dem? Eller är det bra att slösa med andras men inte med sina pengar?

  Svara

 3. Freddie 44 år
  Nov 14, 2009 @ 17:05:59

  Visst, systemet har ramlat ihop redan och felet ligger på politikerna som inte vågar säga stopp, det är som att svära i kyrkan. Om 40 år lever jag kanske men jag bor inte i Sverige då.

  Svara

 4. Il Padre
  Nov 14, 2009 @ 16:13:48

  GOD MORGON VÄRLDEN 8/11 del 2: Omvänd brittisk islamist Maajid Nawas, tidigare radikal islamist, ***varnar för islamisering av hela Europa, men
  särskilt i Spanien och Grekland – http://www.sr.se/topsy/ljudfil/2042650.mp3

  Svara

 5. Allah
  Nov 14, 2009 @ 15:48:57

  Man har redan lyckats ta över Egypten med sin invandring. Egypten har aldrig varit arabiskt eller muslimskt men är det numera.

  Man får inte längre läsa om den Egyptiska kulturen, numera är det muslimer som byggt pyramiderna, och Kungarna var muslimer de med.

  Att detta inte ifrågasätts i muslimska länder, beror helt enkelt på bristande utbildning. Egypten var en stor civilisation tusentals år före Araberna fick hybris.

  Samma sak i Turkiet och Iran. Långsamt har dessa länder blivit arabiska/muslimska.

  Samma sak sker i Sverige. och vi är rasister för att vi vill skydda vårt arv.

  Det kommer dock bli svårare för muslimer att ta över här. Mkt pga vår utbildningsnivå. Men detta håller på att ändras på det mest skruvade sättet. Man förbjuder biologi, man försöker förbjuda böcker, Anne Fransk Dagbok är ett expemel på detta. Just den boken kommer snart att komma upp i en rättegång i England med. Efterkom man anser den vara judisk propaganda.

  Får muslimer fortsätta skriva om historien så kommer de inom 200 år ha tagit över hela världen.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 14, 2009 @ 19:03:05

   Sant! Faktum är att detta är en ödesfråga för väst! Islamiseringen av vårt land är den absolut viktigaste frågan vi kan ta upp! Viktigare än alla andra invandrarfrågor tillsammans skulle jag påstå! Alla som blir medvetna om detta måste inse allvaret! Vilken icke muslim vill ha en sådan utveckling? Men det saknas medvetenhet om detta. ALLA bör hjälpa till att sprida den medvetenheten!

   Mina blogglänkar om detta har nu raderats. Het potatis!

   Svara

 6. Il Padre
  Nov 14, 2009 @ 15:44:21

  Nej det är inte dags att lämna Sverige, inte om man är svensk eller vanlig människa oavsett nationalitet och religion. Däremot är det dags att skriva specialavtal med RyanAir för att få hela deras flygplansflotta att gå non-stop som luftbron till Berlin!

  Svara

 7. Il Padre
  Nov 14, 2009 @ 15:40:57

  TRAMS BILLSTRÖM! Systemet HAR redan ramlat ihop! Nu går inte verkligheten dölja längre med pk-beskyllningar om främlingsfientlighet! Jag KRÄVER att Sverige inte går under, att mina barn och barnbarn också som jag får uppleva SVERIGE, svensk kultur och sätt att leva! Svenska folket kommer resa sig efter de inte tolererar att några skäggbeklädda imamer iförda pyjamaliknande utstyrsel skrotar Sveriges riksdag och vår svenska demokrati och ersätter polisen med talibanpiskande moralens väktare!

  Svara

 8. Jonas
  Nov 14, 2009 @ 14:32:08

  Dags att emigrera från sverige.

  Svara

 9. xy
  Nov 14, 2009 @ 14:32:06

  Det är inga barn, det är ungdomar, oftast med en cigarett i mungipan och stående vid ett biljardbord, som invandrarverket tillhandahåller. Heja Sverige.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: