Muslimska barn offras!

Varför bry sig om dom muslimska barnen? Dom har ju ändå ingen rösträtt! Svenska barn har ett helt annat rättsskydd än muslimska barn, allt för att fiska föräldrarnas röster. Samtidigt är man ju politiskt korrekt, för islam för ju inte kritiseras! Vill någon påstå att muslimska barn inte behöver samma rättsskydd som svenska?

Muslimska barn utsätts för religiös könsstympning, 1000 tals tvångsäktenskap i landet, hedersrelaterat våld och mord, förföljelse av homosexuella, barnmisshandel på en hög nivå, ungdomar som förbjuds att umgås med jämnåriga, förbud att delta i simning och gymnastik med motsatta könet etc! Jag trodde i min enfald att tvångsäktenskap självklart är förbjudet, men tydligen inte (se videon)!

Som Sabuni säger ”vår lagstiftning och myndighetsutövning saknar barn- och ungdomsperspektiv”!

Helt enkelt systematisk övergrepp på barn som får fortgå utan att svenska politiker och myndigheter bryr sig! Allt i den politiska korrekthetens och röstfiskets namn!

FN:s Barnrättskommitté kritiserar nu Sverige för att inte uppfylla barnkonventionens grundläggande krav, men nämner inte dom muslimska barnen! Det är givetvis sju resor värre för muslimerna! Inte ett pip om detta, vare från UNICEF eller svenska myndigheter! Och Barnombudsmannen är ett skämt, inte ett pip från honom heller!

Tillämpa de lagar som finns! Stifta de lagar som behövs! Och undervisa barnen i deras rättigheter! Nolltolerans bör råda för alla övergrepp på barns rättigheter! Trots att dom saknar rösträtt!

Barnens rättigheter fortfarande inte lag

Barns rättigheter – vuxnas ansvar

”Vi politiker måste även försvara barnens rättigheter”

Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Från Skåne
  Nov 20, 2009 @ 20:04:58

  Du kanske inte direkt säger det men det tåls ändå att påpekas: islam tillåter inte att fadern gifter bort den myndiga dottern mot hennes vilja. Det är en kultur.

  http://www.islam.se/tvangsaktenskap-fader-tvinga-dotter-aktenskap

  Svara

 2. mrperfect72
  Nov 20, 2009 @ 09:41:44

  Dop vid vuxen ålder, medlemskap vid vuxen ålder och givetvis könsstympning vid vuxen ålder efter eget sökande av individen själv och på individens eget initiativ vore givetvis rimligt.
  http://aktivdemokrati.wordpress.com/2009/08/07/frihet-fran-religion-omrostning/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: