Terrorister? Ta inte ens risken!

Helt rätt av regeringen att lita på SÄPOs bedömning. Egyptierna utgör en säkerhetsrisk, period, case closed!

Enligt uppgift tillhörde dom två utvisade egyptierna Muslimska Brödraskapet, som bl a låg bakom mordet på Anwar Sadat. Al Qaidas andreman Zawahiri har också ett förflutet i organisationen.

Egyptierna har lärt sig att tala med terroristerna på deras eget språk, vilket man gjort under några deccenier, så effektivt att Al Qaida för länge sen gett upp Egypten! Så terroristerna föredrar att verka från utlandet, gärna Sverige.

Men det är dessbättre ingen mänsklig rättighet att få uppehållstillstånd i Sverige! Vi behöver inga fler islamister. Islamister hör självklart hemma i muslimska länder!

Regimens brutala bekämpning av organisationen tvingade dom att överge sin våldsideologi. Men organisationen är fortfarande förbjuden i Egypten. Och alla medlemmar kanske inte delar denna fredliga omsvängning. Hur som helst är organisationen islamistisk och vill således införa sharia. Något som inte roar den egyptiska regimen.

Blotta misstanken måste räcka för att vägra uppehållstillstånd. Vi kan inte ta risken att få våra terrorist-misstankar bekräftade när det är försent, när vi inte längre kan köra ut dom! Vi vill inte ha några säkerhetsrisker här!

SVD

Utvisade egyptier får inte komma hit

DN

Utvisade egyptier får inte komma hit

AB

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: