Blunda inte för de långsiktiga konsekvenserna!

Invandringen har några viktiga implikationer som jag tänkte ta upp. Tanken med inlägget är att vi måste ta aktiv ställning till invandringens långsiktiga konsekvenser! Vad vi beslutar är sekundärt!

Först och främst så kommer sammansättningen av våra invånare att ändras med tiden. SCB förutspår i sin långtidsprognos en nettoinvandring på 20.000 per år, varav hälften från muslimska länder. Hälften av vår ”normala” invandring har kommit från muslimska länder. Vid större konflikter ökar flykting- och anhöriginvandringen.

Med dessa förutsättningar är det ett ofrånkomligt faktum att Sverige med tiden kommer att få en alltmer muslimsk befolkning. Önskar vi detta? Det är en fråga politikerna inte får blunda för!

Jag pratar inte om att vår rasmässiga sammansättning ändras. Jag menar att befolkningens åsikter ändras! Närmare bestämt religionen. Islam är en åsikt och alltfler kommer att ha den åsikten.  Som alla andra åsikter kan man ändra sig, närhelst man vill! Oavsett ras eller ursprungsland.

(video: Alexander Bard, islam är en åsikt!)

En annan sak är min tes om att islam har ett kompatibilitetsproblem vad gäller demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet. Att inte ett enda muslimskt land har demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet är ganska talande! Vissa hävdar att Turkiet uppfyller mina ”specifikationer”.  Jag säger nej! Fortfarande pågår misshandel på öppen gata mitt framför ögonen på poliser utan att dessa ingriper. Folkmordet på de kristna armenierna kan inte diskuteras utan fara för livet. Officiellt förnekas hela folkmordet fortfarande! Vidare har islamisterna ett substantiellt stöd av befolkningen.

Som jämförelse så finns det oerhört många icke muslimska länder som uppfyller kriterierna på demokrati etc. Jag tror att förklaringen ligger i att befolkningen i dessa länder väljer sina ledare och sen får dom styra. Ingen viftar med heliga böcker och säger att politiken strider mot boken.  Styret tenderar att bli fredligt.

90 % av alla flyktingar kommer från muslimska länder. Är det då inte naturligt att fråga sig om oroligheterna i dessa länder har något med islam att göra, den gemensamma nämnaren? Om så är fallet så exporteras problemet till alla mottagarländer. Vi får inte bara flyktingarna utan även deras religion.

Nästan alla flyktingar kommer från muslimska länder och inget av länderna har demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet. Vad bör vi dra för slutsatser av detta? Och vad är vår prognos när muslimerna blir alltfler i vårt land. Skulle vi slippa de problem muslimska länder brottas med idag?

Ifall vi bara ser till att vi har 20.000-40.000 individer som behöver hjälp så blundar vi för de strukturella förändringar detta på sikt innebär för vårt land!

Alla vill vi hjälpa individer! Men  hjälpen innebär att vårt land kommer att genomgå stora förändringar på sikt. Vi måste klart se vad dessa förändringar innebär på sikt och ta ställning till om vi anser utvecklingen vara önskvärd, eller ej! Kort sagt så måste vi göra välinformerade beslut för landets framtid.

Oavsett inställning till invandring så måste de långsiktiga konsekvenserna i vart fall accepteras!

Ifall något är politikernas ansvar så är det att ta ställning till de långsiktiga konsekvenserna. Istället väljer man att blunda!

SVD

Abbas Shuker har fått ljus i ögonen igen

Bakslag för FP-styrelsen om medborgarkurs

Brand utanför flyktingboende

Polisen gjorde sig beredd på bråk – men SD-mötet blev lugnt.

Nu höjs säkerheten på flyktingboendet i Vellinge.

Advertisements

7 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Lövet
  Nov 23, 2009 @ 10:34:48

  ”Allt som Muhammed stod för ska efterapas.”
  Byt ut Muhammed mot Jesus och du har definitionen för en sann Kristen Jesuit. Per din definition är då Kristemdomen inte heller vare sig en religion eller åsikt.

  ”Koranen är ingen teologi, för då hade den fått plats i Bibeln som dess tredje testamente.”
  Du är medveten om att Bibeln ingår i Muslimernas dogma? Du är medveten om att GT är baserat på Judendomens Tanach, Tora, Nevi’im och Ketuvim och att det betydligt yngre NT uppstod runt 50 och ca. 130 A.D?

  Enligt Islam uppstod Koranen 610 A.D.

  Uppenbarligen en diskrepans på minst 480 år.Inte ens Dan Brown skulle kunna skriva fiktion som förklarar bort ett halvt Millennium för att kunna göra Koranen till en del av Bibeln.

  ”Lika lite kallar man nazister för nationalsocialister”
  Jo, det gör man faktiskt.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 23, 2009 @ 14:20:33

   Sanningen är att det är en kolossal skillnad i mänsklighet mellan Jesus och Muhammed:
   Det fanns ingen grymhet alls hos Jesus, bara förlåtelse! Muhammed ägnade sig åt stening, avrättningar, stympningar på löpande band! Där har vi våra resp. religiösa förebilder! Vi vill följa våra förebilder!

   Svara

   • Lövet
    Nov 23, 2009 @ 16:48:27

    ”Det fanns ingen grymhet alls hos Jesus, bara förlåtelse!”
    Jag visste inte att förlåtelse var rekvisit för religion. Då måste vi även stryka Judendomen, vars Gud inte direkt tillhör mjukisarna.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Nov 23, 2009 @ 17:27:44

     Judarna skapar inga problem annat än för länder som hotar Israel, dvs självförsvar. Islam däremot är expansionistisk och krigisk. Vi läser ju dagligen om terrorattentat i islams namn! DAGLIGEN! Läs Koranen så inser du hur våldsam den är. Du måste även inkludera sunna (haditherna) i dina koranstudier.

     Vill du leva i ett land som har Jesus eller Muhammed som förebild?
     Läs Koranen sura 5:51 som uppmanar muslimer att ej vara vän med judar och kristna! Lite mer:

     Jews are the greediest of all humankind. They’d like to live 1000 years. But they are going to hell. 2:96
     Don’t believe anyone who is not a Muslim. 3:73
     Only evil people are disbelievers. 2:99
     Non-muslims will be punished by Allah for their nonbelief. 3:19
     Disbelievers will go to Hell. 3:196
     Disbelievers worship false gods. The will burn forever in the Fire. 2:257
     Allah will punish disbelievers in this world and the next. They will have no helpers. 3:56
     Don’t bother to warn the disbelievers. Allah has blinded them. Theirs will be an awful doom. 2:6
     Vill du leva i ett muslimskt land?
     Räcker inte citaten, så har du många fler citat här. Kom ihåg, enligt muslimerna så är Koranen Allahs egna ord:

     Svara

  • Lövet
   Nov 24, 2009 @ 08:06:22

   ”On 23 november 2009 at 17:27 KLARTEXTEN! Said:
   quite a lot”
   Om du läser den ursprungliga kommentaren av ”demokratibloggen” i den här tråden så ser du att min kommentar är ett svar med avseende på huruvida Islam vare sig är en religion eller åsikt, om Islam är en teologi eftersom enl DB den i så fall hade varit Bibelns tredje testamente, samt andra häpnadsväckande argumentationsfel (som påståendet att man inte kallar nazister för nationalsocialister, något som jag själv gör och gjort ofta på just den här bloggen).

   Således, Klartexten, vore jag tacksam om dina svar på mitt inlägg rörande detta i alla fall i grova drag hade något som helst samband med temat som är föremål för mitt inlägg.

   Svara

 2. Demokratibloggen
  Nov 22, 2009 @ 18:02:29

  Islam är inte vare sig en religion eller en åsikt. Den är en följa John-lek där man tar efter den galna profeten Muhammed.

  Allt som Muhammed stod för ska efterapas. Om man inte gör det så är man heller ingen Muhammedan. Då kunde man lika gärna vara kristen eller jude.

  Koranen är ingen teologi, för då hade den fått plats i Bibeln som dess tredje testamente. Nu handlar det bara om att man MÅSTE efterlikna Muhammed så mycket det går. Så ideologin borde rätteligen kallas för Muhammedanism istället för att artigt svänga sig med att kalla ideologin Islam och Muhammedanerna muslimer.

  Lika lite kallar man nazister för nationalsocialister, vilket ju var deras beteckning, för man vill här visa avsky inför Hitlers ideologi. Men även här skulle beteckningen helst vara Hitlerister. På det sättet ser man klarare att vi har att göra med efteraparideologier att göra istället för politik eller religion.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: