Kvinnor, lider under islam.

Det är knäpptyst från svenska kvinnor om islams kvinnosyn. Var och en som inte är döv och blind borde inse att kvinnorna får en klart underordnad roll i det muslimska samhället. Idag har vi c:a 5 % muslimer, om 40 år förväntas de öka till 20 %. Deras inflytande ökar samtidigt. Det gäller ditt barnbarn.

Hur patetiskt är det inte när kvinnor inte ens förmår värna om sina egna rättigheter?  Istället är dom som råttorna på ett sjunkande skepp som käbblar om en ostbit!

Ifall detta borde bekymra någon grupp så är det kvinnor och homosexuella. Ingen kommer att drabbas tillnärmelsevis lika hårt. Antingen är kvinnorna omedvetna om utvecklingen eller så är man mer masochistisk än jag trodde. Kvinnomisshandlare däremot kommer att trivas som fisken i vattnet!

Idag läser vi om en 16-årig kristen Sudanesisk flicka som piskades för att ha haft en knälång kjol. Problemet är att bär du inte kjol blir du också piskad! Ingen hänsyn visas till att hon är kristen.

I Saudiarabien finns inte en enda kyrka! Den som flyger dit bör gömma korset redan på flygplatsen! Har hört detta av kristna araber. Religiös tolerans, vad är det?

Detta borde inte ha skrivits av en man, utan en kvinna!

Ett chockerande hedersmord!

H.A endast 12 år gammal, dödades av sin familj efter att de hört hennes namn läsas upp i lokalradion. En väninna hade ringt in till radion och önskat en kärlekssång i H.A:s namn. Detta upplevdes som en stor skam för familjen eftersom det skulle uppfattas som om flickan hade en kärleksaffär i omgivningens ögon.”

Amnesty Hedersmord

SVD 16-åring bar kjol – piskades  DN

Advertisements

22 kommentarer (+lägga till din?)

 1. abeed shaalan
  Dec 21, 2012 @ 22:36:01

  om 1000 st arabmän eller ”muslimska” män slår sina kvinnor och inte ger dom den rätten dom ska ha , ska vi dra alla över en kant ? om 1000 st svenska män våldtar massa kvinnor och barn ska vi vara rädda för alla svenska män och döma alla svenska män ? vår profet muhammad saw sa ta väl hand om era kvinnor. det är logiskt om vad ta väl han om era kvinnor betyder. vi kan inte skylla på ”muslimska” män för att så vitt ja vet och alla andra muslimer så står de absolut nt att du ska slå din kvinna förnedra din kvinna eller trycka ner din/andras kvinna/kvinnor. Om något så går de till så här att när vi kollar på en kvinna (muslimer) så ser man nt bara ett fint ansiklte utan man ser en mamma till sina barn en kvinna som kommer vakna upp vid din sida varje morgon. Folk undrar så mkt om att varför man ska ha slöja och de är jobbigt osv . när en svensk kvinna tex ska ut till jobbet så är de på med klackarna sminka sig tighta kläder fin klänning och allt va de är . hon kommer hem helt slut tvättar av sig sminket sätter en boll på huvudet och tar på sig mjukis dress. när vi där imot har en kvinna med slöja , som täcker sin kropp när hon är ute bland andra och sedan kommer hem och släpper ner sitt vackra hår tar på sig fina kläder och är fin för sin man , tillfredställer han både fysiskt och psykiskt , där har vi en möjlighet att föröka människorna medans den andra tjejen slänger sig i soffan helt slut efter att ha gått i klackar hela dagen

  Svara

  • abeed shaalan
   Dec 22, 2012 @ 01:47:13

   och att dina barn får en bättre uppfostran om ni har sådanna vanor och positivt tanke sätt enligt islam , följer vi islam så hittar vi nt ngn sorg elr ngt annat vi finner lycka inre fred vi finner kärlek och upptäcker mänskligheten grund hur vi egentligen fungerar och hjälpa varandra under alla omständigheter 🙂

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Dec 22, 2012 @ 11:22:48

    Om islam är bra; varför bor du i Sverige, i en kristen kultur? Varför är ditt hemland o många andra muslimska länder, skit att leva i? Varför är kristna kulturer bättre?

    Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 22, 2012 @ 11:47:48

   Alltså om du inte vill bo i ett muslimskt land, utan föredrar ett kristet, då HAR du underkänt islam! Sen kan du prata så många tomma ord du vill! Muslimska samhällen är skit enligt dig!

   Svara

 2. Sherlock
  Aug 04, 2012 @ 12:41:35

  Ja, men så får ju också bara männen som sitter i fängelse för avskyvärda brott, kärleksbrev från kvinnor. Vilka kvinnor som sitter inne får kärleksbrev av okända män??? Jo, jag undrar vilka skallar som sitter mest lösa egentligen… Måste väl ha sin förklaring i hormoner, detta beteende. Den som förutsätter att könen är jämlika misstar sig ngt enormt…

  Svara

 3. Fisnik
  Aug 03, 2012 @ 19:59:15

  Det fan är inte rät det fan är ett stort orätvisshet.

  Svara

 4. Fisnik
  Aug 03, 2012 @ 19:57:02

  Hej!
  Den som skriver så om islam utan nåt bevis om saker och ting den känner inte ens sig själv än islam vilket vår profet Muhamed tog ut folket i från mörker, fan led folk i den raka vägen genom skaparens order och han lär sig muslimer att förtrycka kvinnorna hur kan det va så undrar jag? Skulle jag ställa den frågan hos dem isalamiska och muslimska fiender som pratar utan argument och logik!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 03, 2012 @ 21:59:41

   Hej!
   jag förstår inte vad du menar, men islams regler om kvinnans roll står bl a i Koranen sura 4:34. Jämlikt är det inte!

   Svara

 5. Anonym
  Mar 10, 2010 @ 15:15:11

  I sverige är det ca 50.000 anmälningar av kvinnoförtryck och våld varje år Ta upp det inte bara inom islamen!!

  Svara

 6. En som fattar galoppen!
  Nov 29, 2009 @ 11:47:48

  I Schweiz har man omröstning ang byggandet av minareter. Är inte en minaret ett politiskt uttryck för islam?

  Svara

 7. Allah
  Nov 29, 2009 @ 11:00:27

  Muslimer kan försöka försvara sig hur mkt de vill
  Så här anser dom oavsett.
  http://tuffsystrar.wordpress.com/

  Det existerar 2 sätt att tänka och agera. Först inom den egna gruppen som ALLTID går före allting. Denna måste beskyddas på alla sätt. Tex genom att blåneka och ljuga kring saker.
  Vilket visat sig vara så.

  Kvinnan är förtryckt inom islam. Islam är en sekt. Det är sjävbedrägeri på absoluta högsta nivå.

  Tänker man efter lite så påminner egentligen muslimer som heronister. De är eg medvetna om alla fel med heroin. Men tar skiten ändå.

  En bra blogg som tar upp kvinnans förtryck är
  http://hedersrelateratvald.blogspot.com/

  Läs och få en realityslap

  Svara

 8. demokratbloggen
  Nov 29, 2009 @ 08:40:44

  Svara

 9. Kertin
  Nov 29, 2009 @ 03:34:48

  Det råder specifika klädförbud för kvinnor i många länder. I Paris får t ex inte kvinnor bära långbyxor:

  http://www.telegraph.co.uk/fashion/fashionnews/6583074/Women-banned-from-wearing-trousers-in-Paris.html

  Svara

 10. Anonym
  Nov 29, 2009 @ 01:04:59

  Man kan se detta på två sätt:
  1, Du har rätti allt du säger trots att jag inte tror du har studerat Islam, och alla kvinnor är masochister.

  2, Det är inte som du säger. ”Kvinnomisshandel” i Islam är reglerat till en lätt petning som Profeten Muhammed förklarade för sina kompanjoner. Det var inte resultera i blåmärken, blodsutjutning eller träffa ansiktet. Hedersmord har inget med Islam att göra utan är förbjudet. Det är en gammal tradition från Syrien och Jordanien och det området som har överlevt fram till nu trots Islam. Kanske klagar inte alla kvinnor för att det inte är så som du säger? Låter mer troligt

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 29, 2009 @ 01:38:21

   Jag tror nu inte att alla kvinnor är masochister, men det finns anledning till oro.

   Jag känner väl till vad du säger om att man inte får skada, lämna blåmärken, orsaka frakturer etc. Och syftet skall vara rent pedagogiskt, inte mer pisk än att kvinnan rättar sig efter mannen, varken mer eller mindre! I teorin! I praktiken är det hårdare bud! Se på den första videon i mitt inlägg! Det väsentliga är att kvinnan måste underordna sig mannnen!

   Oavsett om hederskulturen regleras i Koranen eller inte är det en väsentlig del av den islamska kulturen. Kvinnan är det som får lida i den kulturen. Riktigt ordentligt!
   Hur vet du att hedersmord är förbjudet? Tvivlar på det, för varför skulle det annars leva vidare inom den islamska kulturen, Ologiskt!

   Med islam får vi deras uråldriga kultur också, sen kvittar det vad det står i Koranen! Vi får det oavsett!

   Sen har vi hela Sharia-lagstiftingen med stening, piskning, stympning, arvskifte och en massa annat elände som är väldigt kvinnoförtryckande. Haditherna används för att tolka koranen och där föreskriver Muhammed solklart stening! Ingen muslim kan förneka detta, eller hadithernas enorma betydelse!

   Dagens kvinnor begriper inte att islams inflytande kommer att öka år från år i takt med att muslimerna ökar sin andel av befolkningen. Till sist sitter dom i rävsaxen. När dom har majoritet kan allt hända. Tänk bara att deras makt fyrdubblas. Det skulle innebära stor skillnad

   Nästan alla svenskar som uttalar sig om Koranen saknar t om elementär kunskap om islam. Därför har dom missuppfattat islam. Jag får känslan att du driver med mig eller att du inte heller kan grunderna om islam. För din slutsats är helt felaktig!

   Svara

 11. Demokratbloggen
  Nov 28, 2009 @ 20:14:36

  Jag tror inte att svenska kvinnor fattar noll!

  Men jag tror att TalibanGudrun Schyman har spelat en stor roll genom åren med sina indoktrineringskampanjer. Ena stunden säger hon att hon hatar män och att de kränker kvinnor med sin penis, för att andra stunden säga att att hon älskar erotik.

  Vi har idag ingen kvinnoorganisation. Den kuppades bort i början på 1970-talet av sådana som just Taliban-Gudrun och hennes neurotiska kvinnoförraktande anhang, med infantil penisavund.

  Det gällde att så långt som möjligt motverka kvinnors rättigheter och sedan skylla orättvisorna på männen.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 28, 2009 @ 21:16:43

   Organisationer bestående av kvinnor finns ju. Men dom käbblar ju bara om ostbiten, medan skeppet sjunker. Många enskilda män engagerar sig, men få enskilda kvinnor tycks det! Fast dom borde oroa sig mycket mer än oss!

   Om dom fattar, varför bryr dom sig inte? Inte så att man känner någon respekt för dom! Borde man det? Mannen kan konvertera, men kvinnan kan inte konvertera till man. Hon sitter i skiten! Märkligt att kvinnor inte ens förmår fajtas för sig själva. Behöver dom alltid manlig ledning när det verkligen gäller?

   Förhoppningsvis döljer sig fler kvinnor bakom signaturerna än man anar.

   Svara

   • Sherlock
    Aug 03, 2012 @ 21:04:49

    Av precis samma anledning har jag undrat varför inte fler kvinnor engagerar sig i frågor som rör annat än prostitution, pedofili och barnarbete? Jag håller med om att svenska kvinnor, som jag också tillhör – är jävligt aningslösa. Kanske därför jag alltid haft fler manliga vänner än kvinnliga. Kvinnor är enligt min mening alltför upptagna med att analysera detaljer istället för att bry sig om det viktigaste. Medans männen bara gör något rent instinktivt.

    Svara

 12. Maha
  Nov 28, 2009 @ 18:24:01

  En utmärkt analys. Kvinnor kommer piskas och bögar kommer få rumporna ihoplimmade även här i Sverige. Utvecklingstrenden är tydlig redan idag färgar svenska kvinnor sitt hår mörkt om de har haft oturen att hamna ute i en förort, och det finns en inofficiell religiös poliskår ute i Rinkeby. Om ytterligare 10 år så kommer vi nog nås av de första rapporterna om kvinnor som piskats offentligt ute i förorterna.

  Svara

 13. Mack
  Nov 28, 2009 @ 18:10:02

  Framför allt vänstern gullar med muslimer men blundar för denna religions vidriga kvinnosyn. Hur alla vänsterfeminister har mage att blunda för detta är ett hån mot alla muslimska kvinnor i Sverige. Nej, det är inte kultur att förtrycka kvinnor, det är lagbrott!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: