Stoppa lyxprostitutionen!

53-åriga Veronica Lao skall skiljas från Silvio Berlusconi 73, värd 90 miljarder kronor.

Hon begär nu 37 miljoner i månaden. Han vill ”bara” ge henne 3 miljoner i månaden!

Hon hävdar att hon vant sig vid ett liv i lyx. Hon får väl vänja av sig då, eller hur? Varför kan hon inte börja jobba på McDonalds? Vad säger att hon skulle få fortsätta att spendera hans pengar?

Det är lögn i helvete för miljonärerna att veta ifall de råkat ut för en lycksökare eller om kärleken är äkta, så länge enorma underhåll betalas ut vid en skilsmässa!

Vill mannen skriva ett frivilligt avtal, ja det är en annan sak. Men staten skall inte gå in och hjälpa lycksökarna.

Inte en spänn säger jag!

SVD

Italiens dyraste skilsmässa

Berlusconi är på krigsstigen

Berlusconi ”obotlig lögnare” enligt frun

Ljudband utpekar Berlusconi som sexköpare

Modellaffär hotar Berlusconi

Berlusconi stoppar ”privata” foton

Vatikanen tar Berlusconi i örat

Nya turer i Berlusconi-såpan

Berlusconis fru vill skilja sig

Avklädd Berlusconi hängs ut

DN

Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Patrick
  Nov 28, 2009 @ 19:04:12

  Va fan yrar du om…? Il Duce II har tagit varje chans att kränka deras äktenskap med att vara otrogen, sånt kostar. Finns det någon eller något du gillar eller är det bara hat och galla som gäller på din blogg?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 28, 2009 @ 19:15:20

   Jag erkänner att jag inget vet om deras relation. Betrakta inlägget som mer generellt riktat mot lycksökerskor. Detta inlägg var inte särskilt seriöst menat. Kände mer för att kasta ut en brandfackla, hoppades att nån skulle skrika till, vilket du gjorde. Lycksökerskor är väl att betrakta som lyxhoror, eller hur? Därmed inte sagt att just hon är en sådan.

   Förresten varför skulle otrohet kosta pengar? Förklara! Varför skulle en kvinna vara ekonomiskt försäkrad när hon ingår en relation med en rik man?

   Jag tycker att min blogg är ganska positiv, har förslag till lösningar på det mesta jag tar upp. Hur anser du själv t ex att vi skall hantera att Sverige är på väg att bli muslimskt. Är det smart att blunda för problemet och tackla det längre fram? Eller skall man mota Olle i grind? Det är mer optimistiskt att föreslå en lösning framför att blunda!

   Sen ägnar jag mig hellre åt problemlösning än applådering! Det finns fantastiskt mycket jag gillar. Men det vore menlöst att skriva om detta. Under kategorin kuriosa finns en del dock. Även i mina vanliga inlägg. Läs t ex om Sabuni. Köp Damernas Värld eller Hänt i Veckan om du är intresserad av menlösheter. Eller läs Blondinbella!

   Svara

 2. Pontus
  Nov 28, 2009 @ 17:10:55

  Ja, det är intressant med dessa guldgräverskor. Först söker de sig till mäktiga män för den livsstil och det välstånd det innebär. Sedan blir de förvånade och besvikna över att de mäktiga männen beter sig på samma sätt som alla män vill, men som endast mäktiga män har möjlighet till.

  För hur många kvinnor (vackra skådespelerskor dessutom!) hade gift sig med en 20 år äldre genomsnittsinkomsttagare? Snacka om att vilja plocka russinen (pengarna) ur kakan (gubben). Detta visar betydelsen av äktenskapsförord!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: