Slå för guds skull!

Vissa plågas djupt av att USA bekämpar talibanerna i Afghanistan och kräver att USA återlämnar makten till talibanerna. Att Afghanerna vill ha USA:s hjälp mot talibanerna ignoreras!

Dessutom klagas det på medias rapportering om det muslimska hedersvåldet. Media borde tona ner rapporteringen, är hans budskap.

Istället bör man lyfta fram fyllevåldet mot svenska kvinnor tycker han.

Våld mot kvinnor föreskrivs i Koranen! Så det är en naturlig del av muslimernas religion! Där står svart på vitt att mannen skall aga kvinnan, vilket också sker.

Männen vare kvinnornas föreståndare ….. av vilka i frukten uppstudsighet, så varnen dem, skiljen dem från bädden,  och agen dem.….” (Koranen 4:38).

Eftersom kvinnomisshandel anses normalt inom islam, är muslimska kvinnor mycket mindre benägna än svenska att anmäla detta (se videon ovan).

Amnesty skriver ”Den islamska lagen Shari’a, som baseras på Koranen, föreskriver dödsstraff genom stening för äktenskapsbrott….”

Sen har vi hedersmord, där t ex unga flickor mördas av sina fäder och bröder för att dom vägrar acceptera ett tvångsgifte eller för att dom väljer ”fel” man! Morden är ofta välplanerade och avrättningen en familjeangelägenhet.

Dessutom har vi ett muslimskt hedersvåld som riktas mot de homosexuella. De är inte vatten värda inom islam! Ett antal invandrarungdomar lever i dödsskräck för att mördas av sin egen familj, pga sin sexualitet! Lesbiska och homosexuella!

”If two men among you commit indecency punish them both.” (Koranen 4:16)

Att islam förknippas med våld tycks ha en fullt naturlig förklaring!

Sen kränks barn och ungdomar även på många andra sätt inom muslimska familjer. Kvinnlig och manlig könsstympning. Ungdomar får inte träffa jämnåriga,  bada eller ha gymnastik med motsatta könet etc.

Det här är bara exempel på vad som sker i det fördolda i dagens Sverige. Sen ska vi inte ens snacka om vad som försiggår i deras hemländer helt öppet!

Sen konstateras det självklara, nämligen att det förekommer mer misshandel i en stor grupp än i en liten grupp. Goddag yxskaft! Det intressant är förstås huruvida misshandeln förekommer i högre frekvens bland muslimer än svenskar!

Vi vet dessutom att det snarare är så att media tonar ner våld av invandrare just för att inte vilja spä på ”islamofobin” och ”invandrarfientligheten” ytterligare. Man ägnar sig åt en ”politiskt korrekt” nyhetsrapportering!

Organisationen ”Barnen Först” och Riksföreningen ”Glöm inte Pela och Fadime” skriver följande mycket kloka ord:

Religionsfriheten betyder absolut inte att vi ska respektera religion och kultur när den kränker och kommer i konflikt med barns och kvinnors rättigheter.”

Vidare skriver dom (med andra ord):

kritisera religionen, men inte rätten att utöva den! Det är religionsfrihet!

DN

Lyckad fatwa

”’Muslimskt’ våld är alltid värre än svenska fylleristers”

Ja till förbud mot att bygga minareter

Blandade reaktioner i Europa efter minaretsförbudet i Schweiz

Nyamko Sabuni fördömer förbudet

Mohammed Kharraki: ”De använder sig av människors rädsla”

Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. profanum_vulgus
  Dec 02, 2009 @ 14:58:38

  Jesus upprepar ju gång på gång att inte en enda bokstav eller ens en punkt i lagen får ändras. Med lagen menar han gamla testamentet och där är det dödsstraff på det mesta. T.ex. att inte lyda sin föräldrar, otrohet, homosexualitet, jobba på lördagar mm.

  Svara

 2. profanum_vulgus
  Dec 02, 2009 @ 13:33:10

  Skulle detta skilja islam från kristendom eller judendom?

  I övrigt är det fel att påstå att Sharia baseras på koranen. Det finns endast ett fåtal verser i koranen som utgör Sharia-regler, muslimer som inte vill ha Sharia stödjer sig just på Koranen. Tunisien t.ex. har förbjudit flergifte med stöd i koranen, de har infört kvinnlig värnplikt med stöd i koranen osv.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 02, 2009 @ 14:00:35

   Problemet med Koranen är att den ibland föreskriver både hårda och lindriga straff i olika verser. Så inget är fel! Dvs de som vill stena har stöd av koranen (lyd Muhammed) och haditherna (Muhammed förespråkar stening). Det är bara ett exempel.

   Vad har Jesus förespråkat för straff? Muhammed dödade massor med människor, hur många dödade Jesus? Våra främsta förebilder, Skillnad va!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: