Anna Anka-mardrömmen är slut!

Det är illa nog att vara gift med en idiot. Men när hela världen får veta det blir det ju även fördjävla pinsamt! Därför känner Paul förstås att han måste fly eländet!

Paul är känd för att vara en riktigt smart kille, så hur han kunde falla för henne är lite märkligt. Men faktum är att amerikanerna är svaga för svenska blondiner. Mer för deras rykte som sexbomber än för sin dumhet får vi önska. Anna besitter båda egenskaperna.

Anna har dock gjort svensk dumhet odödlig!

Och hon saknar helt sjukdomsinsikt, vilket gör dumheten charmig. Frågan är inte om hon är snygg, utan varför! Att andra inte når upp till hennes skyhöga skönhetsideal är ju för att dom är så jääääkla dumma. Och så det där slöa tjänstefolket som latar sig så fort man vänder ryggen till!

Jag kan riktigt känna alla pinsamheter Paul har fått genomlida i hennes sällskap! Men snart är mardrömmen slut för hans del!

Guds gåva till männen ”without a doubt”! Och tro inte för ett ögonblick att hon inte vet det! Pål Anka är förstås bara avundsjuk!

SVD

Anna Anka talar ut om skilsmässan

DN

Advertisements

12 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anna Sanday
  Dec 11, 2009 @ 10:29:02

  Anna Anka är ett praktexempel på hur västerländska kvinnor slår sina män. I USA görs 38 % av polisanmälningarna av mäns om har fått sryk eller blivit huggna med kniv av sina kvinnor. 38%!!!!
  I Sverige har LO gjort en liknande undersökning.14% av LO kollektivets män hade polisanmält våld i hemmet. Mörkertalet är högt. Svenska män är rädda!
  Europeisk press betecknar detta som en icke fråga! Vägra att läsa de etablerade tidningarna, överheten, som styr våra tankar. Vägra köpa lösnummer. Vägra prenumerera! Bli fri!
  Anna Sanday

  Svara

 2. Kalle
  Dec 11, 2009 @ 09:08:03

  Att mardrömmen är slut tror jag tyvärr inte. Anledningen till skilsmässan enligt henne var ju ”succén” hon tydligen haft. Vi kommer nog få se henne göra frekventa gästspel i Aftonbladet och andra arenor där c-kändisar är ämnet.
  Jag läser inte kvällspress och kollar inte på tv, ändå har jag inte undgått det här IQ-vacuumet. Tacka vet jag förr när kändisar var kändisar för att de i.a.f hade åstadkommit något!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 11, 2009 @ 13:05:54

   Jag syftade på Påls mardröm. Det är ett hån mot hans stora produktion att hon förmätet säger att hon lyckats bättre än honom. Hybris!

   Svara

 3. Mantram
  Dec 11, 2009 @ 08:04:17

  Hon kan väl satsa på Tiger Woods istället nu då 😀

  Svara

 4. Pappan
  Dec 11, 2009 @ 00:14:54

  Såja såja. Varför inte bara beklaga en skilsmässa! Det är aldrig roligt när människor ger upp på varandra, speciellt inte när barn kommer i kläm. Dessutom måste man nog ha klart för sig att AA inte är vilken ”svensk blondin” som helst, utan ett polskt banhemsbarn som adopterades av en dryg familj i Skåne. Kärlek är alltså inget hon har lärt sig som liten eller fått med någon modersmjölk. Jag tycker med tanke på hennes speciella bakgrund att man kan beundra hennes hängivenhet och energi, och beklaga familjetragedin.

  Detta sagt: Jag såg den komma. Det var när hon talade illa om de rika människor som kommit till Pauls bjudning. Hon var naiv nog att tro att det hon sade på svenska till ett svenskt tv-team inte av elaka människor skulle översättas till engelska och nå Paul och hans fans. Då tänkte jag: aj aj aj aj… Paul är rätt cool och har tonvis med tolerans och tålamod men det där blir svårt för honom att hantera. Man kan inte ha en fru som i tv talar illa om ens beundrarskara, om man är artist. Det går inte.

  Och stackars Anna förstår nog inte riktigt var skon klämmer, rent moraliskt. Det skall man inte lasta henne för, det är INTE roligt och det är synd om barnen. Basta.

  Pappan

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 11, 2009 @ 06:52:57

   Kloka synpunkter må jag säga! Instämmer! Mitt inlägg var tänkt som tja ett kåseri! Fan va du har koll på hennes bakgrund!

   Svara

  • profanum_vulgus
   Dec 11, 2009 @ 08:52:30

   Du såg det inte komma när hon uppträdde som en vidrig person varje sekund i TV och dessutom misshandlade sin man?

   Jag skulle vilja se hur man vinklade den här skilsmässan i media om det var Paul som slagit Anna.

   Sen är det klart att det är synd om idioter.

   Svara

 5. junibacken
  Dec 10, 2009 @ 23:18:00

  För mig är hon en skräcködla, både vad gäller utseende och beteende. Hur en musikalisk och konstnärlig man man kan falla för en så osensuell och träaktig kvinna är för mig ett mysterium. Fast hon sa ju att hon vid behov ger avsugningar varje morgon. Är det gåtans lösning?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 11, 2009 @ 00:03:47

   Det är nog gåtans lösning! Jag fattar inte hur han kunde falla för henne! Så otroligt ytlig!

   Svara

  • profanum_vulgus
   Dec 11, 2009 @ 08:54:25

   Det skulle förklara de insjunkna kinderna.

   Men allvarligt, det är inte snyggt med så magra tjejer och särskilt inte i den åldern. Ta bort sminket och frisören och slå ut en tand på henne så kan du inte skilja henne från tjackbrudarna nere i parken.

   Svara

  • Ann-Marie
   Jan 16, 2010 @ 02:43:50

   Skräcködla är precis rätta ordet! Hon ger svenska kvinnor dåligt rykte!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: