SD växer och växer!

SD har nu etablerat sig på över 5 %., enligt SCB:s stora partisympatiundersökning. Sen kan man fråga sig hur man kan vara så dum att man klumpar ihop ett parti, som är större än KD och lika stort som V, med ”övriga partier”.  Ett stelbent tänkande av SCB!

Anmärkningsvärt är att 64 % (!) tycker det är bra att SD växer (enligt Expressen)!!!

När invandrarfrågan debatterats har etablissemanget avslöjat sin okunskap och bristande analys! Sen har man istället försökt kväva debatten. Denna kurragömmalek får ett löjets skimmer över sig.

Att SD:s motståndare envisas med att använda falska epitet på SD som rasister, islamofober och högerextremister är inget annat än ett uttryck för desperation! Saknar man sakargument försöker man smutsa ner motståndaren med falska beskyllningar! Tröga människor är ju okritiska som bekant!

Med andra ord att SD har rätt i invandrarfrågan! Självklart ger detta utslag i väljarstöd. För frågan handlar i grunden om ifall ett framtida Sverige skall vara en demokrati eller ett muslimskt land.

Det är större frågor än jobb och ekonomi. På sikt står hela vårt samhällsystem på spel. Det är politikernas skyldighet att våga diskutera denna fråga!

Allt fler kommer att hålla på demokratin. Inte så konstigt.

SVD

SD får över 5 procent

”Uppenbart att M har problem”

Sahlin varnar för politiskt kaos
Fortsatt höga siffror för SD
SD:s medvind kan locka till populism

Självmordsbombare uppvuxen i Danmark

Burka stoppar franskt medborgarskap

DN

SD får över fem procent

Oppositionen nöjda med opinionssiffror
Henrik Brors: M är den stora förloraren
AB

SD får över 5 procent

Ny mätning: Rödgröna leder stort

Barnmorskan har kämpat för papperslösa flyktingar i 18 år

EXP

// <![CDATA[// // <![CDATA[//
Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anna Sanday
  Dec 11, 2009 @ 10:36:46

  Burka betyder kvinnoförnedring och är en symbol för okunnighet. Burkan står för mannens överlägsenhet och hans makt att hålla kvinnan i okunskap. Det är biologiskt lönsamt eftersom kvinnor med utbildning föder betydligt färre barn än icke-skrivkunniga.
  Återigen en journalistisk icke-fråga! Skäms Europeiska journalister!!
  Anna

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 11, 2009 @ 13:26:16

   Håller helt med. Märkligt att inte fler kvinnor förnimmer hotet islam kommer att utgöra för dom, deras barn och barnbarn. Kvinnan blir en andra klassens medborgare!

   Svara

 2. anna Sanday
  Dec 11, 2009 @ 10:33:50

  Pinsamt att SD befattar sig med KGB-Janne. SD har haft en rak ställning och är de enda som vågar säga saker som de är. Men att låta sig intevjuas av KGB-Janne är dåligt.
  Anna

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 11, 2009 @ 13:24:15

   Med tanke på den respekt och integritet Janne åtnjuter tycker jag det var ett genidrag. Fast det var väl mer Jannes drag än SD:s. Dom plockade bara upp handsken. Att våga låta Janne följa med på allt under en vecka visar klart att man inte har något att dölja. Jag tror det har ökat SD:s trovärdighet.

   Svara

 3. profanum_vulgus
  Dec 11, 2009 @ 09:01:08

  Jag tycker att det är bra att SD växer, iaf över 4%. Det skakar till lite i riksdagen när sådant händer. Jag minns när NyD kom in i riksdagen, genast började folk få höra hur det fungerar i riksdagen: fulla ledamöter röstar igenom lagar sent på kvällen, alla fuskade med närvaro och ersättningar, folk reste på riksdagsarvode till fester och på semester osv osv.

  Det är en sådan skara bidragsfuskare där att de behöver bytas ut lite. En fara är dock att SD:arna har varit politiker så länge att de är av samma skrot och korn. NyD:arna kom ju som helt nykläckta politiker in i den miljön och reagerade. Men SD:arna kan nog motiveras av att de själva kommer vara tvungna att sköta sig perfekt om de vill slippa skandaler.

  Sen har jag alltid tyckt att kritiken och tillmälena mot SD var överdrivna, fram till Åkessons debattartikel i aftonbladet. Testa att byta ut muslimer i den texten mot judar så får du se (fast det kan du ju göra med dina texter också så du blir nog inte upplyst).

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 11, 2009 @ 13:31:41

   Det var skönt att för ovanlighetens skull läsa ett nyanserat inlägg från dig! Visst kan vi pröva att byta ut muslimer mot judar. Det finns dock en avgörande skillnad. Byter vi ut mot judar blir påståendena falska!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: