Moralister!

Stora svarta tidningsrubriker om Tiger Woods. Var och en inser att han måste ha gjort något fruktansvärt! Tragedin tycks avgrundsdjup!

Sen läser man att han varit otrogen och haft sex med prostituerade!  Lilla huvudet saknar hjärnceller som bekant. Det stora är smartare, men svagare!

Expressens Britta Svensson moraliserar. Lyxhororna tar friskt betalt för att låta mannen tillfredställa sina behov.  Svinet är givetvis Woods som ger kvinnorna vad dom önskar. Att dom dras till pengar som flugor till en sockerbit är förstås också mannens fel? Vem försöker du lura?

Men sen är han ju också en gud och gudar är perfekta som vi alla vet, i vart fall golf-gudar. Skall han förbli en gud måste han visa att han egentligen är perfekt, allt var ett ”olycksfall i arbetet”.

Den som inte trivs med medias smekningar och örfilar kan ju bara lämna det ofantliga (flåt offentliga) livet.

Kanske han ändå inte är övermänsklig, bara mänsklig? En filmstjärna kan anlita prostituerade (Robert de Niro, Hugh Grant, Charlie Sheen ….) utan att drabbas av nämnvärd skada. Vi har ju redan i filmerna sett vilka sluskar dom är. We expect nothing less!

Dom kan tom stärka imagen via ”omoraliskt” beteende. Så det är förstås frågan om vilken image deras respektive roller tillskrivs. Olika gudar förväntas ha olika dygder.

Visst moraliseras det, men ifall kärlek skall betyda något så har man väl rätt till det, så länge man är ärlig?

Att vara en skitstövel är en dygd som klär Charlie Sheen men inte Tiger Woods. Fast hur är det med hans golfteknik? Oförändrad skulle jag misstänka.

Nu påstås han sluta med golf. Skulle han inte ”kunna visa sig på en golfbana 2010”? Den bäste är den bäste trots allt, så jag förväntar mig att han poppar upp snart igen, på golfbanan.

Tiger Woods hemsida

SVD Tiger tar spelpaus, medger otrohet ”Tiger måste ta en timeout”  Woods iskall bland sponsorerna  ”Som att Jagger skulle lämna Stones” Woods borta från bästa sändningstid Parnevik ångrar att han sammanförde Elin med Tiger  Går det att köpa kärlek för pengar?
Letterman driver med Woods – och sig själv   Woods misstänktes ha druckit alkohol  Läs Tiger Woods besked om att sluta på hans officiella hemsida.   Fler kommentarer om Tiger Woods på Golf Digest   Sprickor i fasaden   Barbro Holmberg till sjukhus i Florida   Woods misstänktes ha druckit alkohol   Tiger Woods: ”Jag har svikit min familj”  AB Officiellt: Tiger slutar med golf Tiger Woods meddelade i natt att han tar time out från golfen ”Väldigt, väldigt ledsamt” Anrell: Han pratar om ”infidelity” och ”hiatus”. Men ordet han borde ta i sin mun är sexmissbrukare. Plötsligt erkände han Uppgifter i natt: De kan vara på väg till Sverige Tiger Woods och Elin Nordengren kan enligt uppgifter vara på väg till Sverige EXP Tiger Woods riskerar fängelse för sexköpen Riskerar fängelse för sina sexköp  Bedrog Elin – på svensexan Tiger Woods tar time-out: Jag ber om förståelse Tiger och Elin på väg till Sverige Tiger missar sin bäste väns bröllop Britta Svensson: En man som utnyttjar trasiga kvinnor DN Tiger Woods tar uppehåll från golfen Tiger Woods Woods iskall bland sponsorerna Woods iskall bland sponsorerna  Woods spel utanför banan godis för annonssäljare  Tiger Woods bötfälld för bilolyckan  ”Tiger Woods hade druckit”  Tiger Woods SOS-samtal släppt   Polisen fick inte träffa Tiger Woods

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: