Ett ljus i mörkret!

Per Gudmundson sätter fingret på ett ytterst väsentligt faktum! Nämligen att islam tycks vara  ett totalt recept för hur samhället skall skötas! Äntligen någon som inser detta! Vi är skyldiga oss själva, men framförallt våra barn och barnbarn att förstå vad islam innebär! Frågan måste debatteras!

Allt är inte hugget i sten, men vissa saker är det, kvinnans underordnade roll t ex. Den rollen är odiskutabel. Det står svart på vitt i Koranen (sura 4:34) att mannen är överordnad mannen, får aga henne, att hon ärver hälften mot mannen, att två kvinnliga vittnen krävs där en man är tillräckligt osv. Ingen, jag säger ingen muslim kan förneka detta!

Det hävdas ibland att islam vill ha ett jämlikt samhälle. Sant i vissa avseenden. Ingen betvivlar att den är jämlik t ex vad gäller raser. Inom islams ramar skall jämlikhet råda. Men problemet är att ramarna i sig själva är ojämlika. Dessutom säger Koranen att ”bokens religioner”, dhimmi (kristna, judar) som inte konverterar till islam måste betala en särskild betungande skatt. Övriga religioner får ej existera! Är det jämlikt?

Skall tilläggas att Jesus och Moses i likheter med Muhammed betraktas som vördade profeter, Muhammeds föregångare. Deras skrifter har dock förvanskats med tiden, endast Koranen är ren och fulländad.

Vidare talar även religiösa muslimer om att dom vill ha demokrati. Man måste inse en sak: demokrati inom islam är inte samma sak som vår demokrati!

Islamsk demokrati innebär att folket väljer vilka som skall styra landet i enlighet med Koranen. Typexemplet är Iran. Folket kan bara välja mellan olika religiösa kandidater, Korantolkare. Detta hävdar t ex Sveriges Muslimska råd. Detta är dom svenska islamisternas idealsamhälle.

Väl vid makten skall makthavarna strunta i folkets vilja utan istället vinnlägga sig om att landet styrs i enlighet med Koranen. Detta är endast möjligt om de styrande är bevandrade i denna. Så det ligger i sakens natur att präster styr.Man utser religiösa råd, även folket kan tillfrågas. Men att landet skall styras enligt Koranen får inte ens ifrågasättas.

Sen brukar även muslimska företrädare hävda att islam är fredens religion. Sant, när hela världen är muslimsk vill islam ha fred. Men fram till dess hävdar många, skall islam spridas. Om man tänker efter, så är det ganska naturligt. Dom (liksom kristna, judar) anser att det finns endast en gud, följaktligen har alla samma gud, därför så bör de som inte förstår detta ledas in på rätta vägen. Därefter skall islams fred råda.

Vad jag beskrivit är islams yttre konsekvenser. Beroende på hur starkt islam är i samhället kommer detta att förverkligas i större eller mindre utsträckning.

Vem får makten inom islam? Av tre skäl tror jag på islamisterna. Dels har dom redan makten, dels är religiositeten inom islam ökande, inte minskande! Framförallt så kan ingen förneka att islamisterna i allt väsentligt står för den rätta Koran-tolkningen! Moderaterna tolkar inte ens Koranen, dom förnekar delar av den! Det innebär att valet egentligen står mellan islam och icke-islam.

Jag råder alla att läsa informationsboken om islam, utgiven av Sveriges muslimska förbund. Då vet ni vilka som har makten hos dagens svenska muslimer. (1989 års upplaga hette ”Islam vår tro”)

Är islam i själva verket islamism?
Vem representerar vad i slaget om muslimerna?
http://www.aftonbladet.se/kultur/article6276602.ab
http://www.dn.se/kultur-noje/kronikor/johan-croneman-nu-skjuter-hon-in-sig-pa-de-etablerade-muslimska-organisationerna-i-sverige-1.1011734
Advertisements

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Mike
  Dec 14, 2009 @ 14:33:14

  Som man bäddar får man ligga.

  Ni har alla lurat er själva.

  Klaga inte sen.

  Svara

 2. demokratbloggen
  Dec 13, 2009 @ 20:22:27

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: