Islamister smutskastar sig själva!

(övriga avsnitt längre ner här)

Smutskastar är fel uttryck. Istället är det sanningen som exponeras.

Dokumentären ”Slaget om muslimerna” avslöjar att islamisterna har makten hos dagens muslimer. Dom fyra största muslimska riksorganisationerna i landet är samtliga islamistiska.

Islamisten Abdirisak Waberi är riksdagskandidat för Nya Moderaterna! Med sådana kandidater behöver Moderaterna inga fiender! Han är ordförande för Islamiska Förbundet samt i organisationen Sverige Islamiska Skolor.

Vad menar vi då med islamister? Det yttersta målet är att landet skall styras i enlighet med islam. Att sharia skall råda i landet. Ingen som helst tvekan om den saken!

Sharia kan införas när man uppnått muslimsk majoritet. Fram till dess eftersträvar man islamisering av dagis, skolor och övriga institutioner så långt det är möjligt.  Integration är självklart inget man eftersträvar, tvärtom! Segregering är det naturliga. Se här:

I en informationsbok utgiven av Islamiska Informationsföreningen 1989 på uppdrag av Förenade Islamiska Församlingar i Sverige (FIFS) och Sveriges Muslimska Förbund (SMF) skriver dom följande (s 78 ff) under kapitlet ”Det politiska livet”

”Islam tolererar inga för- eller utomäktenskapliga förbindelser.”

Redan från början är det viktigt att barnen vistas i en islamisk omgivning ….”

”Enligt islam får inte pojkar och flickor göra gymnastik tillsammans, inte ha sexualundervisning tillsammans”

”Suveräniteten i den islamiska staten tillhör inte styresmännen eller ens folket. Den tillhör gud. Folket som helhet utövar ett förvaltningsuppdrag åt Gud och skall genomdriva Hans lag och utföra Hans vilja.”

En muslim underkastar sig Gud allena och lovar trohet till dem som administrerar Guds lag och iakttar dess bestämmelser.”

”Eftersom den islamiska staten har ovannämnda uppgift , kan den inte kontrolleras av något parti med icke islamisk ideologi…”

”De styresmän, som valts av folket för att förvalta Guds ord, har rätt till stöd och samarbete från allmänheten så länge de iakttar Guds lag.”

”Mohammed har enligt traditionen sagt, att det får inte finnas någon lydnad eller lojalitet mot någon människa som inte själv följer Gud och Hans lag.


Texten ovan går inte att missförstås Jan Hjärpe! Hur tolkar du den? Det framstår som solklart att lojaliteten mot Koranen går före lojaliteten mot varje icke muslimsk regim!

För den som händelsevis missat det: Islam ÄR Koranen! Men det är även haditherna (Muhammeds liv och uttalanden).

Sen har vi programmets intervjuer av landets främsta muslimska företrädare. Ganska avslöjande intervjuer även om dom kan förväntas vara återhållsamma då dom ju är riktade till en svensk allmänhet.

Ordförande för Sveriges Muslimska Förbund, Mahmoud Aldebe säger ”Det är valår och politikerna kommer att fiska röster. Då kanske vi kan få igenom någonting.” (Focus).

Focus skriver vidare ”Sveriges muslimska förbund är ett av fyra muslimska förbund som får statsbidrag och det är regeringen som avgör just vilka förbund som ska tilldelas dessa. Sedan 2000 har Sveriges muslimska förbund fått drygt 12 miljoner i statsbidrag.”

Två dagar före förra Riksdagsvalet hölls ett informationsmöte på Södermalms-moskén (Sveriges största) där åhörarna uppmanades rösta på vänsterblocket.

Muslimska Brödraskapet har det uttalade målet att skapa en islamsk stat i respektive land. Det är tydligt att Sveriges Muslimska Förbund inspireras av Muslimska Brödraskapet, som är förbjuden i ursprungslandet Egypten. Organisationen låg bakom mordet på Anwar Sadat.

Nu har man övergått till fredliga metoder. Därtill var man nödd och tvungen pga de Egyptiska myndigheternas skoningslösa jakt på islamisterna. Målet är dock oförändrat: en islamsk stat!

Dokumentären är snarare ett understatement! Definitivt ingen smutskastning!

Islam vet hur individen skall uppföra sig och hur samhället skall styras.

Ett ljus i mörkret!

AB

Svenska muslimer blir bruna och hotfulla

EXP

”Det finns politisk islam även i Sverige”

SVD

Muslimsk politiker ifrågasatt

Är islam i själva verket islamism?

Vem representerar vad i slaget om muslimerna?

Egen majoritet för de rödgröna

Alliansen fruktar ett protestval
De försiktiga generalernas kris
SD får över 5 procent
M misslyckas med mångfald

Alliansens underläge oroar Reinfeldt

http://www.aftonbladet.se/kultur/article6276602.ab

http://www.dn.se/kultur-noje/kronikor/johan-croneman-nu-skjuter-hon-in-sig-pa-de-etablerade-muslimska-organisationerna-i-sverige-1.1011734

Advertisements

9 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Trackback: Hur kombinera islam och jämställdhet? « KLARTEXTEN!
 2. Tony
  Dec 15, 2009 @ 01:23:50

  Muslimerna har Kafirofobi. När ska media uppmärksamma det?

  Svara

  • Lövet
   Dec 15, 2009 @ 19:49:16

   ”Muslimerna har Kafirofobi. När ska media uppmärksamma det?”

   När Klartexten börjar med etymologisk analys av begrepp som han själv skulle vilja kunna använda men p.g.a. tidigare agerande inte kan, med bevarad värdighet.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Dec 15, 2009 @ 20:21:01

    Kafirofobi gillar jag inte därför att det ej är något etablerat ord och alltså saknar värdeladdning. Nazister är vad judehatarna skall benämnas! Om islamkritikerna är rasister så är Israelkritikerna nazister. Känns rätt.
    Nazist är mer sant än rasist, med tanke på att judehatet är nazistens främsta kännetecken och muslimer inte ens är någon ras!

    Svara

 3. Robin_Shadowes
  Dec 15, 2009 @ 00:26:01

  Då får dom väl åtala över 90% av Sveriges befolkning för inte många gillar musslorna utom kramarna inom politik och media.

  Svara

 4. Trackback: Muslimsk politiker ifrågasatt « Allahu Akbar
 5. Allah
  Dec 14, 2009 @ 10:35:51

  jaupps Musslorna behöver inte oss för att framstå som idioter.

  Svara

 6. vansterwiki
  Dec 14, 2009 @ 10:23:50

  Nu åker du dit för hets mot folkgrupp. Se bara vad som hände Geert Wilders när han citerade koranen.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 14, 2009 @ 20:15:27

   Jo nog finns det fog att anmäla mig för hets mot folkgrupp ifall jag citerar Koranen. Vilken folkgrupp? Frågar man sig bara!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: