Religion: den Trojanska hästen!

Schweiz minaretförbud har överklagats till EU-domstolen av företrädarna för en moské i Geneve. Muslimerna kräver rättigheter i väst som inte existerar i muslimska länder! Man kräver rätten att invadera väst med sina religiösa symboler med tillhörande ideologi.

Och FN saknar helt trovärdighet i dessa frågor sen man, på initiativ av muslimska diktaturer,  antagit en resolution om att förbjuda religionskritik!

Väst har all anledning att betrakta islam med misstro för att den inte kan förenas med vår samhällssyn. Det är inte rimligt att väst skall tvingas omfamna ideologier som uttryckligen förespråkar ojämlikhet mellan könen och bestraffning av homosexuella.  En sådan ideologi är bakåtsträvande och är oförenlig med våra värderingar.

Vi måste ha rätt att sätta ner foten!  Ifall Europakonventionen tvingar medlemsländerna att omfamna bakåtsträvande ideologier så måste den ändras!

Dags att inse att islam inte bara är en religion. Det är ett totalt system för att styra samhället på alla nivåer. I religionens namn får diskriminering fritt predikas med fullt statsbidrag!

Själva hästen är religionen. Inuti hästen döljer sig kvinnoförtryck, sharia, intolerans mot homosexuella, diskriminering av alla andra religioner och oliktänkande, ett grundlag för hur alla länder skall styras etc.

EU vill tvinga oss att dra in den Trojanska hästen i vårt samhälle!

Schweiz vägrar, klokt nog!

Hade islam inte klassats som religion skulle ingen ha accepterat den! Nu innehåller den även en gudstro, därför måste den accepteras, får knappt kritiseras!

Via religionen påtvingas vi en komplett samhällsideologi!

Ifall nazismen även innehöll en gudstro, skulle vi tvingas acceptera även den?

SVD
Minaretförbud överklagas till Europadomstolen  Högerpopulister vill följa Schweiz  Flickskola sprängd i Pakistan  Muslimsk politiker ifrågasatt Homosexuella kan avrättas Vem representerar vad i slaget om muslimerna? Muslimsk punk räddade festivalen Burka stoppar franskt medborgarskap Sannfinländare vill stoppa minareter Iran varnar Schweiz
Forumtråd på BBC upprör Stort tillslag mot al-Qaida i Jemen
DN
Politisk affisch från 40-talet användes olovligen av SD-kuriren. Än hörs ekot av Gud Flickskola sprängd i Pakistan  Malin Ullgren: Sluta ljuga! Det finns inget debattförbud om islam Somaliska rebeller avrättade två män
Johan Croneman: Nu skjuter hon in sig på de etablerade muslimska organisationerna i Sverige… Ingen svensk bland gripna i Pakistan Robert Wright: ”The Evolution of God. The Origins of Our Beliefs” Ja till förbud mot att bygga minareter  Helgfirare offer i färjekatastrof Bara förlorare En av tre i Norge vill förbjuda minareter Minaretförbudet i Europadomstolen
AB
Liberal hetsjakt på svenska muslimer  Sannfinländare vill stoppa minareter
i dag har fyra minareter Kyrkorna kan ge plats åt muslimer Mohamed Omars extremism kan skada muslimer i Sverige  ”Islam är botemedlet”
”Vi lever i en period när vår planet står och väger” I fablernas värld: Alla(h) vägar bär till Amerika Skyll inte på islam Flickskola sprängd i Pakistan
Burka stoppar franskt medborgarskap Separatister tar på sig tågattentat
Islamofobin har nått nya höjder Italiensk minister vill ändra flagga
Muslimerna görs till syndabockar Hets per express Hets per express
Expressens kultursida spelar Åkesson i händerna  Bosniska minareter minns folkmordet
EXP
http://www.expressen.se/1.1806771
http://www.expressen.se/1.1804969
http://www.expressen.se/1.1803674
http://www.expressen.se/1.1803311
http://www.expressen.se/1.1790272
http://www.expressen.se/1.1805597

Advertisements

19 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Robin_Shadowes
  Dec 18, 2009 @ 05:50:14

  Lars Hedegaard anser att dom imamer som eldar upp sina församlingar måste stoppas och deras moskéer stängas igen.

  http://snaphanen.dk/2009/12/17/lars-hedegaard-islam-is-an-army/

  Svara

 2. Liba
  Dec 18, 2009 @ 01:10:05

  Klartexten: utmärkt argumentation mot Lövets naiva inlägg. Det är viktigt att kunna det ämnet man försvarar och argumenterar för. Det gör inte Lövet. Jag håller med dig när du räknar upp varför människor i allmänhet inte bryr sig om vad islam-jihadister är för någonting. De bryr sig inte, är ointreserade, lata. I min omgivning finns flera som inte tror att det är så allvarligt det jag upplyser om. Bara på sista 10 år har en stor grupp människor växt upp i detta land som förändrade samhällsstruktur. Inget ont om mångkultur typ som finns i USA (hjälpte till positiv tillväxt av Nobelpristagare)men när landets lagar och demokratisk struktur hotas av nyanlända med medeltids levnadssätt, då MÅSTE vi andra uppfostrade i humanism och demokrati sätta stopp för detta. Hur ska folket i detta väckas?
  Hur ska politiker väckas? Det är faktiskt 5 min i 12!!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 18, 2009 @ 10:05:52

   Tackar! Lövet är en bra och ärlig kille. Men som jag skrev så är religionens innehåll central i islam-debatten! Därför måste man givetvis känna till just religionens innehåll. Jättemånga gör misstaget att försvara islam utan att förstå den! Det är en av orsakerna till varför dom framstår som naiva.

   Jag skulle kunna förklara innehållet för mina meningsmotståndare, men då uppstår problemet att dom inte litar på mig, tror att jag överdriver och mörkar. Därför måste dom läsa på på egen hand.

   Problemen islam för med sig är uppenbara, varför islam kan kritiseras utan att känna till dess egentliga innehåll. Däremot är islams ev. fördelar inte uppenbara så man måste känna till dess (dolda) innehåll för att kunna försvara den.

   I debatten måste vi klargöra att man måste förstå islam för att kunna försvara dess innehåll.

   Svara

 3. profanum_vulgus
  Dec 17, 2009 @ 13:45:15

  Om Islam ska betraktas som en politisk åsikt så får den ju STARKARE skydd i en demokrati än en religion.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 17, 2009 @ 17:13:04

   En bra poäng ifall det var sant. Problemet är att man får kritisera en politisk åsikt stenhårt! Ja alla åsikter får man kritisera skoningslöst! Men inte en religion! Det är en helig kossa! Blir den arg är det vårt eget fel, kritiserar vi dess åsikt så är vi rasister! Tidningarna vägrar debattera kossans beteende! Locket på!

   Dessutom hotar den och mörda kritiker samt utövar terror! Soldaterna inne i den Trojanska hästen får inte kritiseras, eftersom dom befinner sig i en häst!

   Svara

 4. Sally
  Dec 17, 2009 @ 12:23:37

  Liknelsen med den Trojanska hästen var väldigt talande. Dessvärre menar jag att samhället&människor i allmänhet är för ytliga för att förstå det som sker nu. Hur förklarar man annars att så många sympatiserar med de etablerade partierna? Folk som tänker fritt och analyserar självständigt förstår däremot fullt ut händelseförloppet. Vi blir ställda mot väggen av de mest aggressiva inflyttarna, de övriga tvingas hänga på.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 17, 2009 @ 12:38:46

   Saken är att man behöver inte kunna islam för att ha anledning att vara kritisk. Därför att problemen är uppenbara!

   Däremot måste man veta vad man pratar om ifall man försvarar islam. Då skulle ju försvaret ligga i att själva religionen är bra! Men detta är ju förstås omöjligt att uttala sig om ifall man inte känner till religionen. Och 99 % kan alldeles för lite för att kunna bedöma saken.

   Så folk i allmänhet tror att islam är en religion av många andra. En oskyldig religion. En katastrofal missbedömning!

   En del förskjuter det hela, det är för stort och för abrupt att bara stoppa invandringen. Det kan man väl inte göra, tänker dom. Dom tänker möjligen till A, men inte till B.

   Sen tror jag många är så intrasslade i sina principer om religonsfrihet, tredje världen etc att dom vet varken ut eller in. Dom har tappat förmågan att prioritera.

   Många är helt enkelt dumma! Dom förstår varken islam eller vart det barkar hän! Dom saknar förmåga att dra vettiga slutsatser av informationsflödet, världshändelserna etc.

   Och en del tror att vi bara är rasister.

   Svara

 5. Danne
  Dec 17, 2009 @ 07:25:35

  Hur kan det räknas som en mänsklig rättighet att bygga torn för att vråla ut sin religion????

  Jag vill också ha ett torn där jag får skrika ut att alla andra har fel.

  Svara

  • Lövet
   Dec 17, 2009 @ 08:52:26

   Nu handlade det faktiskt om själva byggandet av minareter och inte avsikten att vråla därifrån, något som inte varit tillåtet och aldrig föremål för debatt.

   Ekvivalensen till de kristnas kyrktorn är uppenbar, minus det enerverande larmet från klockorna i tid och otid.

   Religiösa symboler är uppenbarligen bara farliga när det är en viss religion det handlar om.

   T.o.m. de nyaste populistpartiet Sverigedemoraterna tar enligt sin egen hemsida ”starkt avstånd ifrån diskriminering av människor på grundval av kön, religiös och politisk tillhörighet eller etnisk bakgrund”

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Dec 17, 2009 @ 09:52:14

    Dumt att tro att det inte kommer som ett brev på posten att dom skall få vråla därfrån sen också! Ligger förstås i sakens natur. Vet du inte att dom ansökt om att få ”vråla” från ett minaret i Fittja?

    Kristendomen är vår religion, inte islam! Och du verkar inte ha förstått poängen. Islam är så mycket mer än en religion! Det är en helt system för hur samhället skall styras!

    Ingen vill hindra dom från att utöva sin religion! Dom behöver inga minareter för det! Eller hur?
    Vad vet du egentligen om islam? Det undrar jag! Du ger intryck att knappt kunna något om islam!

    Jag tror att 99 % av kristna som vill omfamna islam vet inget om islam egentligen! Därför likställer dom islam med andra religioner! Ett grovt misstag

    Bör man diskriminera nazister?

    Svara

    • Lövet
     Dec 17, 2009 @ 10:37:28

     ”Vet du inte att dom ansökt om att få ”vråla” från ett minaret i Fittja?”
     I vilken kanton ligger Fittja? Nej just det, det ligger ju inte i Schweiz.
     Jag är överraskad att du inte kom med: ”i Islamabad ”vrålar” de från minareterna minsann”.

     Nu handlade det faktiskt om själva byggandet av minareter och inte avsikten att vråla därifrån, något som inte varit tillåtet och aldrig föremål för debatt.

     ”Kristendomen är vår religion, inte islam!”
     Kyrkan har skilts från staten. Lev i nuet.

     ”Ingen vill hindra dom från att utöva sin religion! Dom behöver inga minareter för det! Eller hur?”
     Nej, det är klart. Vi kan ju i konsekvensens namn ta ner alla kyrktorn, kristna behöver inga kyrktorn för att utöva sin religion, eller hur?

     f.ö kan du spekulera tills korna kommer hem över omfattningen av mina kunskaper gällande Islam.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Dec 17, 2009 @ 11:13:46

      Att bygga ett böneutropstorn och inte planera att använda dessa! Hur kan du vara så dum att du sväljer det? Fattar du verkligen inte att nästa steg kommer att bli att dom vill ropa därifrån??? Självklart!!! Givetvis bara en tidsfråga!

      Saknar betydelse att kyrkan skilts från staten, det är likförbannat vår religion, inte islam! Spela inte dum ständigt!

      Lika korkat som att tro att någon köper ett flygplan utan att att använda den!

      Jag känner att det är min skyldighet att informera mig om islam, ifall jag skall kunna ha en välgrundad uppfattning. Och jag började med att läsa böcker skrivna av muslimer! Ville inte få en skev bild.

      Så har läst böcker av bl a Hjärpe, Roald och av dom stora islamska förbunden. Alla är pro-muslimska förstås, bara Hjärpe är icke muslim. Hjärpe är rent oärlig när han skriver! Räknar med att såga honom längre fram för han är bitvis mycket oärlig! T ex i sin bok ”Sharia” så berättar han om stening och Koranen, men nämner inte med ett pip Haditherna, trots att det är därifrån steningslagarna hämtats! Allt för att ge en bild av att islam minsann inte föreskriver stening, en uppenbar lögn alltså! Så jävla förljuget av honom!

      Roald (rödhåriga norskan i ”slaget om muslimern”) är också förljugen. Hon skrev att när muslimerna nådde Frankrike så hävdas det att dom inte besegrades alls av Karl Martell (vid Poitier) utan tyckte att det var för kallt och därför inte ville gå mer norrut. Har du hört något så jävla dumt??? Muhammeds Kalif ville inte sprida islam därför att det var för kallt i Frankrike! Vilket idiotiskt påstående!!!!
      Detta visar hur promuslimsk mycket svensk litteratur om islam är, ändå inser man vad det är frågan om!

      Varför Vill du inte berätta vad du kan om islam? Ge mig en uppfattning om dina kunskaper, för jag tror du är väldigt okunnig om islam! Jag är övertygad om att du talar utifrån okunskap, som de flesta som är positiva till islam! Naivitet!

      En enkel fråga: Vem var Jesus enligt Koranen?

     • Lövet
      Dec 17, 2009 @ 12:59:36

      ”Att bygga ett böneutropstorn och inte planera att använda dessa! Hur kan du vara så dum att du sväljer det? Fattar du verkligen inte att nästa steg kommer att bli att dom vill ropa därifrån??? Självklart!!! Givetvis bara en tidsfråga!”
      Fel. Du vet att Aznan inte ropas ut från någon minaret idag i europa?

      Officerare bär sabel till paraduniform. Den är inte tänk att användas som vapen.

      ”Saknar betydelse att kyrkan skilts från staten, det är likförbannat vår religion, inte islam! Spela inte dum ständigt!”
      Statistikt sett är vår religion ingen religion, eftersom majoriteten av svenskarna är ateister och inte kristna. Oavsett detta är staten separerad från religion och ev. kyrka. Således finns ingen statsreligion i sverige.

      ”En enkel fråga: Vem var Jesus enligt Koranen?”
      Om du inte känner till Īsā b. Maryam och dennes position i Koranen tycker jag att du ska investera med tid till det.

      Din umgängerform dojar ur igen.

     • KLARTEXTEN!
      Dec 17, 2009 @ 15:50:52

      Jag har ju redan informerat dig om att i Fittja har man ansökt om att få ropa ut från minareten! Naturligtvis är tanken att man så småningom skall få ropa från alla minareter! Tro inte för ett ögonblick att dom investerar dyra pengar i ett minaret utan den baktanken. Fullständigt klart! Lämna naiviteten bakom dig snälla!

      Majoriteten är ateister: visa det tack! Hoppas du förstår att sekulär inte är detsamma som ateist! Betalas kyrkoskatt? Följer man kristna traditioner vid dop, bröllop, begravning? Firar man påsk, jul, kommer tomten?
      Själv tror jag inte på någon gud. Räknar mig ändå som Kristen och är medlem i Svenska kyrkan! Följer kristna traditioner. Så glöm att dom som inte tror på någon gud inte räknar sig som kristna. Det finns kristna och sen finns det troende kristna! Båda är kristna! Dom du åsyftar, som verkligen tagit avstånd från kristendomen är ett litet fåtal faktiskt! Ditt försök att jämställa islam med kristendomen har ett löjets skimmer över sig. Du försöker hävda det orimliga!

      En icke troende kristen resp. muslim är en potentiell troende!

      Dom flesta kristna som är obekymrade om islam är det av två skäl: dom kan nästan inget om islam. Dom begriper inte att muslimerna växer mycket snabbt och kommer att bli majoritet här. Då är det slut på det roliga! Det gör en jätteskillnad om vi har 0, 5000, 10.000 eller 30.000 muslimska invandrare per år! Jag har ett kalkylprogram och har räknat på det. Annars hade jag inte brytt mig om invandringen såklart!

      Jag har investerat tid i islam och försökt förstå det, vilket få islamistkramare har gjort. Jag vill inte ljuga, därför måste jag ta reda på fakta. Vad jag säger bör ha en kunskapsmässig underbyggnad. Och jag har vinnlagt mig att verkligen ta del av muslimernas egen syn på islam och dess roll. Jag har njutit medan jag ha läst! Allt är inte svart! Det finns aspekter av islam jag skulle köpa direkt! Jag har respekt för islam! Tro inte annat! Men problemen är djupa och stora!

      Enligt Koranen: vilken profet predikade vårt Nya Testamente? Vilken profet predikade judarnas religion? Betraktas Jesus som jude eller Kristen?

     • Lövet
      Dec 17, 2009 @ 19:05:45

      ”Själv tror jag inte på någon gud. Räknar mig ändå som Kristen och är medlem i Svenska kyrkan!”
      Om du inte tror på någon gud är du inte Kristen. Den kristna dokrinen går ut på att Jesus, Guds son, dog på korset för våra synder.

      ”En icke troende kristen resp. muslim är en potentiell troende!”
      Även ditt resonemang dojar ur, en icke troende *sätt in valfri religion här* är en icke troende, inget annat. Om inte, kan man lika gärna vända på argumentet: -en troende *sätt in valfri religion här* är en potentiell ateist. Således är Påven en potentiell ateist.

      Jag tror att de flesta kristna som är obekymrade om islam är det av den enkla anledning att de inte går på de billiga oinformerade populistargument som sveriges version av chicken little försöker driva fram.
      Jag tror även att de flesta du kallar kristna egentligen inte är det.

     • KLARTEXTEN!
      Dec 17, 2009 @ 20:28:04

      Den som anser sig vara kristen är kristen! Samma sak med muslim, den som anser sig vara muslim är muslim! Det är inte bara frågan om gudstro utan även att man tycker om den kulturen och värderingarna som hör till! Nästan alla etniska nordeuropeer anser sig vara kristna. Sen får du tycka vad du vill. Det har betydelse t ex vid konflikter. Se Bosnien. Det handlade inte om gudstro i första hand utan om kulturell tillhörighet. Det finns en kristen kultur också! Den tillhör jag, du kanske tillhör du muslimska kulturen?

      Ingen av oss vet hur många som tror här i landet. Hur som helst är kristendomen vår traditionella religion och kultur och vi gillar inte islam!

      Det är patetiskt av dig som inte känner till islam att försvara den tron! Du övertygar inte ett dugg! Hur fan kan du försvara något du inte begriper???

      Dom flesta är som dig, vet egentligen inget alls om islam! Synpunkterna är ju värda noll om du inte fattar vad du pratar om! Dvs inte begriper vad du försvarar!

      Skälet är förstås att ifall Islam är en bra religion så existerar egentligen inget problem eller hur? Då är det ju bara att utbilda muslimerna ordentligt i Koranen så blir allt bra! När man inte begriper islam är det lätt att hamna där!

      Förstår man islam, så inser man att Koranskolor är som att hälla bensin på elden! Det blir bara värrre ju mer dom kan om Koranen och ju mer religiösa muslimerna är!

      Jag hyser inga fördomar mot islam. Jag känner till islam och dess historia tillräckligt mycket för att inse att den sannolikt kommer att inleda ett nytt mörkt kapitel i vår tid!

     • Fredde@76
      Dec 17, 2009 @ 20:41:41

      Jag tror att de flesta kristna som är obekymrade om islam är det av den enkla anledning att de inte går på de billiga oinformerade populistargument som sveriges version av chicken little försöker driva fram.
      Jag tror även att de flesta du kallar kristna egentligen inte är det.

      Vad har du för förklaring till det som hände i Libanon för en del årtionden ?

     • Fredde@76
      Dec 17, 2009 @ 21:03:39

      Glömde att lägga till denna adress i mitt föregående svar .
      Om Lövet inte vet vad som hände Libanon så kan Brigitte Gabriel berätta det för dig .

 6. Bosse W
  Dec 17, 2009 @ 07:14:03

  Minaretförbud är egentligen början på Diktatur-Mördar-Krigar-Förnedrings-Hjärntvätts förbud, och inget annat.

  Islams Fate
  War and Hate

  http://www.dancingsantacard.com/en/?santa=1143260

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: