Kyrkan överger folket!

Är kyrkan förvånad över att folket överger kyrkan, när kyrkan övergett folket? Kyrkan har lagt sig platt för islam! Man kniper käft om hedersvåldet, kvinnoförtyck och mycket annat elände islam för med sig här!

Man gör inget alls åt detta! Man tittar bara passivt på medan islam breder ut sig i landet. Man skickar missionärer utomlands istället för att missionera i det egna landet. Vi har 500.000 muslimer här! Vakna! Gå inte över ån efter vatten!

Man samarbetar även med muslimerna, något som ensidigt gynnar muslimerna. Dom säger sig tro på Jesus, dvs att han var muslim! Uppriktigt sagt tror jag många inom svenska kyrkan är dumma och obildade. Kan för lite om islam. Muslimerna tar för sig, givetvis! De kristna Socialdemokraterna (Broderskapsrörelsen) samarbetar med muslimerna, säkert i röstfiskande syfte!

Folk känner sig kort sagt svikna av svenska kyrkan! Vi litar på Kristendomen, men inte på islam! Dessutom är ett växande islam ett hot mot kyrkans existens!

Stanley Sjöberg berättar om att muslimer hotat honom. Han är rädd och svär att han skall kämpa för muslimerna. Där ser man hur effektivt muslimerna hotar! Tragiskt:

SVD

Kyrkans nya roll

BLT

Var inte så naiva om islam

Advertisements

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Robin_Shadowes
  Dec 21, 2009 @ 21:59:46

  Nej, det kommer dom verkligen inte att få. Deras huvuden kommer rulla som bowlingklot den dagen då muslimerna kommer till makten.

  Svara

 2. Demokratbloggen
  Dec 21, 2009 @ 01:07:31

  Mesar!

  De kommer aldrig att få någon som helst nåd från muslimerna!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: