Stimulera barnafödandet!

Sveriges befolkning får inte minska på sikt.

Ifall befolkningsökningen beror på att invandrarna ökar medan svenskarna minskar så har vi ju bara lämnat över landet till invandrarna.Vad är poängen för vår del?

Vad som måste till är förstås att vi ökar svenskarnas egna födelsetal. För att bibehålla en ofärändrad befolkningsmängd krävs en nativitet på 2.11. Sverige ligger på 1.9 totalt. Invandrarna har betydligt högre, svenskarna lägre. Det är högt med Europeiska mått mätt, men fortfarande för lågt. Många av länderna ligger mellan 1.3 och 1.7. Sämst nativitet har de etniska europeerna. Invandrarna har en betydligt högre nativitet.

Enda skälet till att vi ändå ökar är nettoinvandringen. Så invandrarna ökar på europeernas bekostnad. På sikt innebär detta att europeerna blir en minoritet i sina egna länder. Snacka om självutplånande politik!

Vad som behövs är förstås att vi ökar våra egna födelsetal samtidigt som invandringen minskas. Jag har ingen stenkoll på kostnaderna för vår flyktingpolitik, men ifall pengarna för flyktingpolitiken istället läggs på vårt eget barnafödande (barnfamiljerna) så ökar vi istället! Och det är väl så vi vill ha det, eller hur?

Bara Migrationsverkets budget är på 6 miljarder per år! Tillkommer otroliga kostnader för socialbidrag, SFI-utbildningar och mycket annat. Jag misstänker att flyktingarna kostar oss 30-50 miljarder per år!

Är det vettigare att öka vår befolkning via flyktingar istället för att satsa vårt eget barnafödande?

Givetvis är det egna barnafödandet det naturliga sättet för ett land att öka sin befolkning. Invandring är en konstlad och onaturlig metod, som dessutom leder till ökade spänningar i landet.

Ekonomisk stimulans till barnfamiljer fungerar! Våra relativt goda villkor för barnfamiljer är skälet till att vi har bland de högsta födelsetalen i Europa. USA har betydligt högre födelsetal än europeerna. Så problemet existerar inte där.

Om födelsetalen skulle minska leder detta till en upp-och nedvänd ålderspyramid där ett litet antal arbetsföra skall försörja ett stort antal åldringar.

Invandringen har en kolossal inverkan på vår framtida befolkningssammansättning! Det gör hela skillnaden! Därför är det värt att ersätta invandringen med eget barnafödande! Faktum är att om vi har 30.000 muslimska invandrare per år blir vår muslimska befolkning tre gånger så stor som med 5000 per år på 100 års sikt!

Jag ser inget principiellt problem med att vår befolkning blandas etniskt med andra folkslag. Problemet består i att när muslimerna närmar sig 50% så fruktar jag samma problem man haft i Libanon under många år med oroligheter och inbördeskrig. Faktumet att inte ett enda muslimskt land har demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet är olycksbådande. När muslimerna är i majoritet får vi räkna med att risken för sharialagstiftning. Koranen förespråkar detta, ett faktum vi måste inse!

Vill vi veta hur ett muslimskt Sverige skulle se ut, så är det bara att titta på dagens muslimska länder. Är det något att eftersträva?

Är det inte bättre att ersätta nettoinvandringen med eget barnafödande? Det skulle minska riskerna för framtida religiösa konflikter i landet. En fortsatt icke muslimsk majoritet är nödvändigt för landets framtida stabilitet. Någon som tvivlar på detta?

Har jag svurit i kyrkan?

SVD

Fler än 9,3 miljoner svenskar 2010

DN

Vi blir fler i rekordfart

AB

Vi blir fler i rekordfart

EXP

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Il Padre
  Dec 21, 2009 @ 22:06:55

  Vad menar vi med invandrare? Som jag ser det har en flykting som fått PUT i många fall fått sin släkt anhöriginvandrade och om det gamla eller yngre gardet är mest representerat vet jag inte. Arbetskraftsinvandrare är också en grupp, men de klarar ju av sin försörjning! Greker som ursprungligen flydda från militärjuntan för så länge sedan har aldrig varit ett problem. Allesamman som stannade försvenskades och bytte obegripliga tecken mot läsbara… Inte heller har flyktingarna förr tvingas på oss krav kulturella och religiösa hänsyn. Problemet kan alltså identifieras bli dels att vi tar emot för många som skattebasen inte klarar att försörja, dels att det nu kommer folk med tokiga religioner och kulturer som inte alls passar in i våra västerländska demokratier. Som svensk borde beskedet vara ACCEPTERA DET SVENSKA ELLER STICK!

  Svara

 2. Sally
  Dec 21, 2009 @ 20:48:41

  …och ju mer skrämmande den nya kulturen blir i Sverige desto otryggare kommer svenska kvinnor att känna sig och därigenom vara ovilliga att föda fler barn i Sverige. Övertagandet i landet sker med svenskarnas goda minne eftersom det är svensken i all sin frihet som går och röstar på räddhågsna och oärliga politiker och kör landet in i kaos och förvirring.

  Svara

 3. jenny
  Dec 21, 2009 @ 17:07:26

  Alla invandrare är inte muslimer, serber,greker,assyrer,syrianer,chilenare/latinare är kristna och en del araber/afrikaner/indier/kineser är också kristna. Finns flera men kommer inte på de just nu. Men jag förstår dig, jag (och många fler) vill inte heller ha ett muslimskt sverige.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 21, 2009 @ 18:09:20

   Jag vet och det är bra! Kristna från andra länder är inget problem, inte heller andra religioner (utom islam). Men dom flesta flyktingarna är muslimer. Jag är inte rädd för ett multikulturellt Sverige, däremot ett muslimskt Sverige. Då har vi problem!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: